Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Άρθρα
25 Φεβ 18
5 tips ασφαλείας για το ποδήλατο
Marc Lindsay, Μετάφραση- επιμέλεια: Άγγελος Μαυρογιάννης
Κάθε άθλημα επιφυλάσσει πιθανούς κινδύνους, με το ποδήλατο να κρύβει ίσως τους περισσότερους. Αυτοκίνητα, πεζοί, η κακή κατάσταση των δρόμων, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους όπου συμβαίνουν τόσα πολλά -με αρκετές, δυστυχώς, φορές να είναι θανατηφόρα- ατυχήματα στους ελληνικούς δρόμους.
14 Φεβ 15
Οι τρεις χρυσές προπονήσεις
Βασίλης Κρομμύδας, www.coachingservices.gr

Παρακάτω θα σας αναφέρω τρεις πολύ βασικές προπονήσεις που απευθύνονται κυρίως σε ποδηλάτες που έχουν ως κύριο στόχο τους αγώνες της ατομικής χρονομέτρησης, όσο και σε τριαθλητές που το σκέλος της ποδηλασίας έχει παρόμοια χαρακτηριστικά.

02 Φεβ 15
Η μεγάλη Κυριακάτικη «βόλτα»
Βασίλης Κρομμύδας - www.coachingservices.gr

Η μεγάλη αργή (καθαρά αερόβια) προπόνηση είναι ίσως η πιο σημαντική προπόνηση για την ποδηλασία δρόμου. Αν και αρχικά υπάρχει η αίσθηση ότι θα είναι μια εύκολη και ευχάριστη προπόνηση λόγω της χαμηλής έντασης που έχει, εν τούτοις πολλές φορές καταλήγει να είναι δύσκολη κι επίπονη. Πόσες φορές δεν παρακαλέσατε να τελειώσει επιτέλους αυτό το μαρτύριο;

13 Ιουν 14
Κατηφορίζοντας
Βασίλης Κρομμύδας, www.coachingservices.gr

Στα προηγούμενα άρθρα ασχοληθήκαμε με την σωστή τεχνική και τους τρόπους που θα πρέπει ένας ποδηλάτης να περνάει τις ανηφόρες. Έτσι, τι πιο φυσικό αυτή την φορά στο άρθρο μας να αναφερθούμε σε αυτό ακριβώς που ακολουθεί μετά από αυτές, δηλαδή τις κατηφόρες.

16 Απρ 14
Το ποδήλατο του Τριαθλητή
Βασίλης Κρομμύδας
Πολλά έχουν λεχθεί σχετικά με το πώς πρέπει να είναι το ποδήλατο των τριαθλητών. Και γενικά όταν μιλάμε για τριαθλητές αυτόματα το μυαλό μας πάει σε αυτό των αγώνων non drafting.
Σελίδα:  1 | 
Garmin FR family

Energy Races

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News