Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Προϊοντα & Υπηρεσίες
29 Ιαν 23
ATHENS HALF MARATHON expo 16 - 18 Μαρτίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Η ATHENS HALF MARATHON expo 2023 είναι γεγονός και με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως η έκθεση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και τις 18 Μαρτίου 2023 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και θα συνοδεύσει για ακόμη μία χρονιά την ομώνυμη αθλητική διοργάνωση.
11 Ιουν 22
ΟΠΑΠ MARATHON expo 2022 - Εκεί όπου αθλητισμός και πολιτισμός τέμνονται δημιουργικά
Η ΟΠΑΠ MARATHON expo, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση αθλητικών ειδών και εξοπλισμού στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO) από τις 9 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2022.
08 Φεβ 22
Athens Half Marathon Expo: Ένας θεσμός με διεθνές αντίκτυπο
Η ATHENS HALF MARATHON Expo 2022, η σημαντική έκθεση που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως και τις 19 Μαρτίου και θα φιλοξενηθεί σε ένα νέο χώρο στην καρδιά της πόλης, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
28 Νοέ 21
Τα όριά μας. Μια ταινία για το άθλημα του Παιδιού, του Γονιού και του Τριάθλου
Ένας αθλητής με αναπηρία πηγαίνει την επτάχρονη κόρη του και τον πεντάχρονο γιο του να τρέξουν έναν από τους πρώτους τους αγώνες παιδικού τριάθλου και θυμάται τον πιο δύσκολο αγώνα που έχει κάνει ποτέ, ένα IRONMAN: μια από τις πιο εξαντλητικές ψυχο-σωματικές δοκιμασίες που μπορεί ν' αντέξει κανείς σε μια μέρα.
29 Μάρ 21
Suunto 9 Baro Titanium και νέες λειτουργίες του Suunto 9
Όταν βάζετε στο μυαλό σας ένα στόχο ή μια περιπέτεια, χρειάζεστε και ένα ρολόι που δεν θα σας προδώσει. Το Suunto 9 Baro Titanium είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό multisport ρολόι με GPS με έως και 7 ημέρες συνεχούς παρακολούθησης της άσκησης.
03 Νοέ 20
Δύο νέα features για το smartwatch SUUNTO 7
Η οθόνη παραμένει ενεργοποιημένη όση ώρα ασκείστε, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή όλες τις πληροφορίες, χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε το χέρι σας για να την ενεργοποιήσετε. Χάρη στον επεξεργαστή χαμηλής ενέργειας της Qualcomm®, Snapdragon™ Wear 3100 Platform που είναι ενσωματωμένος στο Suunto 7, η οθόνη παραμένει διαρκώς ενεργοποιημένη καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια.
25 Σεπ 20
Η Garmin ανακοίνωσε τα Venu Sq και Venu Sq Music Edition, τα νέα smartwatch με GPS που συνδυάζουν το καθημερινό στυλ με πρωτοποριακές λειτουργίες
Η Garmin ανακοίνωσε τα Venu Sq και Venu Sq Music Edition, τα νέα smartwatch με GPS που συνδυάζουν το καθημερινό στυλ με πρωτοποριακές λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και της φυσικής κατάστασης και προτεινόμενη τιμή λιανικής που ξεκινάει στα 199.99€.
14 Σεπ 20
Το βραβευμένο Suunto 7 ανακοινώνει μια νέα και βελτιωμένη εμπειρία για όλους τους αθλητές
Η Suunto παρουσιάζει το update του λογισμικού που θα προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες στο βραβευμένο smartwatch Suunto 7 και στο Suunto App. Παράλληλα με το Suunto 7 θα προστεθούν νέα χαρακτηριστικά και στα Suunto 9, Suunto 5 και Suunto 3. Αυτό το update πραγματοποιείται στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας «Adventure Starts Here» της Suunto, η οποία αντανακλά τη διαρκή αποστολή της Suunto να εμπνέει και να υποστηρίζει την περιπέτεια και τον αθλητισμό, από τους δρόμους της πόλης μέχρι το βουνό
27 Ιουλ 20
Νέα προϊόντα από τη myelements sports για υψηλότερες επιδόσεις.
Η myelements sports από την ISOPLUS, επεκτείνει τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής, με νέα προϊόντα, υψηλής ποιότητας & αποτελεσματικότητας, για αθλητές και αθλούμενους, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη γκάμα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση
22 Ιουλ 20
Η Ποδηλασία δε σταματάει ποτέ με τις νέες ποδηλατικές συσκευές Edge 130 Plus και Edge 1030 Plus από τη Garmin
Η Garmin ανακοίνωσε τα νέα Edge 130 Plus και Edge 1030 Plus, τα τελευταία ποδηλατικά GPS της με κορυφαίες λειτουργίες πλοήγησης, ασφάλειας, καταγραφής και πληροφορίες απόδοσης. Σχεδιασμένα για ποδηλάτες από ποδηλάτες, τα Edge 130 Plus και Edge 1030
09 Ιουλ 20
Η GARMIN® επεκτείνει την τεχνολογία ηλιακής φόρτισης σε δημοφιλή smartwatch περιπέτειας και αθλημάτων
Η Garmin ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της τεχνολογίας ηλιακής φόρτισης στις σειρές smartwatch περιπέτειας και multisport Instinct, fēnix 6 / 6S και tactix Delta. Βασισμένα στο ήδη επιτυχημένο multisport ρολόι με ηλιακή φόρτιση, fēnix 6X - Pro Solar, οι νέες εκδόσεις solar επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν αυτό που αγαπούν ακόμα περισσότερο μέσω της σημαντικά αυξημένης αυτονομίας μπαταρίας και της νέας ειδικά σχεδιασμένης λειτουργικότητας συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων σερφ, ορεινής ποδηλασίας και αναρρίχησης
25 Ιουν 20
Η Camelbak μειώνει τα πλαστικά μιας χρήσης
Επιμέλεια: Άγγελος Μαυρογιάννης
Η Camelbak έχει μια αποστολή, να μειώσει τη χρήση του πλαστικού μιας χρήσης. Αυτό ξεκινάει αρχικά με την απόρριψη των μπουκαλιών μιας χρήσης. Αποφάσισε να ξαναχρησιμοποιείς.
11 Σεπ 19
Garmin® fēnix® 6 series. Η κορυφαία σειρά smartwatch ανανεώνεται σε εμφάνιση και λειτουργίες
Η σειρά fēnix 6 , είναι η νέα γενιά της ναυαρχίδας των smartwatch με GPS για πολλαπλά αθλήματα από τη Garmin. Η συλλογή της fēnix 6 περιλαμβάνει λειτουργία διαχείρισης μπαταρίας Power Manager για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, PacePro™ που βοηθάει τους δρομείς στην καλύτερη διαχείριση δυνάμεων και εισάγει τη νέα μεγαλύτερη οθόνη της Garmin.
03 Μαϊ 19
Νέα σειρά ρολογιών Forerunner® για τρέξιμο με GPS, σχεδιασμένη για όλους τους δρομείς
Η Garmin ανακοίνωσε μία νέα σειρά Forerunner που διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία μουσικής, έγχρωμο χάρτη και εξελιγμένες λειτουργίες προπόνησης, ασφάλειας και εντοπισμού1 στα δημοφιλή της smartwatch για τρέξιμο με GPS. Σχεδιασμένα με γνώμονα το δρομέα, τα καινούρια Forerunner -Forerunner 45, Forerunner 45S, Forerunner 245, Forerunner 245 Music και Forerunner 945 – όχι μόνο θα καταγράφουν το τρέξιμο, αλλά θα παρακολουθούν στατιστικά, θα αναλύουν τα νούμερα και θα γνωρίζουν τα πάντα για τις επιδόσεις του αθλητή, το ιστορικό της προπόνησης, τους στόχους και ακόμα περισσότερα.
17 Οκτ 18
Γνωρίστε το Garmin® Instinct®: ένα ρολόι με GPS κατασκευασμένο να αντέχει στην ύπαιθρο
Σας παρουσιάζουμε το Instinct, ένα ανθεκτικό ρολόι για την ύπαιθρο με την υποστήριξη δορυφόρων GPS, GLONASS και GALILEO, ενσωματωμένη πυξίδα τριών αξόνων, βαρομετρικό αλτίμετρο και καρδιακούς παλμούς από τον καρπό. Εκτός από τις εξειδικευμένες λειτουργίες πλοήγησης Garmin, το Instinct διαθέτει ενσωματωμένες εφαρμογές αθλημάτων, έξυπνη συνδεσιμότητα και ολοήμερη καταγραφή δραστηριοτήτων.
βλέπετε 1 έως 15 από 45
Σελίδα:  1 |  2 |  3 | 
High5 Διατροφη Pearl Izumi Garmin Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News