Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
16 Νοέ 07 ← πίσω

Όροι χρήσης & χαρακτήρας trinews.gr

Όροι χρήσης trinews.gr


Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο Τρίαθλο και τα ευρύτερα Multisports που σχετίζονται με το τρίαθλο που αγαπάμε. Το περιεχόμενο του περιλαμβάνει ειδήσεις, αγώνες και άρθρα που μπορεί να συνοδεύονται και από οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο και φωτογραφίες). Αυτός ο ιστότοπος καταρτίζεται με τη μεγαλύτερη δυνατή επιμέλεια, χωρίς ωστόσο να εγγυάται την πληρότητα στην ύλη του.

Η γκάμα των multisports που καλύπτεται στην ύλη του trinews.gr αφορά τα αγωνίσματα triathlon/duathlon/aquathlon κτλ τα οποία διεξάγονται υπό την αιγίδα και τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ETU), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ) και πιθανόν κατ'επιλογήν καθιερωμένων εμπορικών brands του χώρου όπως τα IRONMAN, Challenge, XTERRA, Powerman.

Στο trinews.gr ΔΕΝ ασχολούμαστε και δεν έχουμε υποχρέωση να ασχολούμαστε με multisports και σύνθετα αγωνίσματα τα οποία διεξάγονται υπό την αιγίδα και τους κανονισμούς άλλων διεθνών και ελληνικών αθλητικών ομοσπονδιών και φορέων όπως τα Σύνθετα αγωνίσματα του Στίβου (έπταθλο, δέκαθλο), του Μοντέρνου Πεντάθλου (μοντέρνο πένταθλο, τρίαθλο, δίαθλο), της Χιονοδρομίας (Δίαθλο) και οτιδήποτε άλλο μην αναγνωρισμένο και καθιερωμένο, όπως περιγράφηκε παραπάνω. Εντούτοις, κατ'εξαίρεση μπορεί να υπάρχει θεματολογία γενικής αθλητικής φύσης που έχει κάποια σχέση με τα αναφερόμενα multisports.

Όλο το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου www.trinews.gr προέρχεται από συντάκτες του trinews.gr ή από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα και παρέχεται "όπως είναι". Το περιεχόμενο του trinews.gr δεν είναι απαραίτητα προϊόν δημοσιογραφίας. Οι συντάκτες του trinews.gr ΔΕΝ είναι δημοσιογράφοι, όπως αυτοί ορίζονται από τα αντίστοιχα όργανα, αλλά άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό και θέλουν να μεταδώσουν ωραίες εικόνες για το Τρίαθλο και τα Multisports.

Ειδικά για εξωτερικές δημοσιεύσεις (πχ δελτία τύπου , προκηρύξεις αγώνων), το trinews.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρέχονται και είναι ευθύνη της εκάστοτε εκδοτικής αρχής. Ειδικότερα όσον αφορά την πληροφόρηση γύρω από τους αγώνες multisport, ο αναγνώστης έχει ευθύνη να διασταυρώνει απευθείας με τη διοργάνωση κάθε αγώνα την ορθότητα των πληροφοριών, καθώς αυτές μπορεί να έχουν αλλάξει χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του trinews.gr.

Το trinews.gr είναι ένα προωθητικό μέσο της όμορφης πλευράς του Τριάθλου και των multisports. Δεν επιθυμούμε να προκαλούμε αρνητικά συναισθήματα, ούτε να δημιουργούμε εντάσεις. Εντούτοις σε περίπτωση που κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από το περιεχόμενο ανάρτησης στο trinews.gr παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο info [at] trinews [dot] gr με τις λεπτομέρειες του περιεχομένου και τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό.


Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου www.trinews.gr ανήκει στο trinews.gr ή σε άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που του το έχουν παραχωρήσει με ιδιαίτερες συμφωνίες. Το ανωτέρω περιεχόμενο προστατεύεται από τις διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταγλώττιση, φόρτωση διαμόρφωση, τροποποίηση, των σελίδων/κειμένων/φωτογραφιών του www.trinews.gr ή εκπομπή του www.trinews.gr, με οιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του Δικαιούχου.


Όροι χρήσης σχολίων

Στο trinews.gr επιτρέπουμε κάτω από τις αναρτήσεις μας σχόλια, μέσω της ειδικής εφαρμογής της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης facebook. Το trinews.gr διατηρεί το δικαίωμα επιλογής των σχολίων που θα προβάλλονται σε κοινή θέα. Σκοπός της δυνατότητα σχολιασμού είναι η καλύτερη πληρότητα στην ενημέρωση του κοινού, και η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων.

Προσπαθώντας να μείνουμε συνεπείς σε αυτές τις αρχές, επιθυμούμε οποιανδήποτε προσθήκη σχολίων, είμαστε όμως υποχρεωμένοι να μπλοκάρουμε χρήστες και σχόλια τα οποία εξαπολύουν έμμεσα ή άμεσα κατηγορίες χωρίς βάσιμα επιχειρήματα ή/και εκφράζονται με ειρωνικό ή υβριστικό ύφος. Θα παρακαλούσαμε ιδιαίτερη προσοχή όταν γίνεται αναφορά σε ονόματα, αφού η αναφορά και μόνο αποτελεί εκβιαστικό μέσο για κάποιον που ίσως δεν θέλει να αναμιχθεί σε αντιδικίες. Δεν αποτελούμε σε καμία περίπτωση λαϊκό δικαστήριο, ούτε μέσο διαπόμπευσης.

Για λόγους καλαισθησίας σας παρακαλούμε να γράφετε τα σχόλια σας με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία και να χρησιμοποιείται ελληνική γραμματοσειρά και όχι λατινικά όταν χρησιμοποιείται ελληνική γλώσσα (greeklish). Τα κεφαλαία γράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αν χρειάζεται να τονιστεί κάτι αλλά γενικά δίνουν την αίσθηση πως ο επισκέπτης φωνάζει και σίγουρα σε μια συζήτηση δεν προσπαθούμε να πείσουμε κάποιον με τις φωνές μας.

Τα σχόλια που δημοσιεύονται εκφράζουν τις απόψεις των επισκεπτών και όχι της ιστοσελίδας trinews.gr. Η δυνατότητα σχολιασμού των ειδήσεων υπάρχει σαν μέσο ανταλλαγής απόψεων και οι συντελεστές της ιστοσελίδας δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν με αυτές, ούτε να γνωρίζουν κάθε παρασκήνιο ή/και υπονοούμενο που ενδεχομένως κρύβεται σε κάποια γραφόμενα. Το trinews.gr δεν ευθύνεται γι' αυτά τα σχόλια. Σε κάθε περίπτωση οποιοσδήποτε αισθάνεται ότι θιγεται προσωπικά απο κάποιο σχόλιο οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα μαζι μας στο info{at}trinews{dot}gr ενημερώνοντας μας.

Σημειώνουμε τέλος πως ρόλος των σχολίων ΔΕΝ είναι να επικοινωνούν οι αναγνώστες με την ιστοσελίδα, αλλά να επικοινωνούν μεταξύ τους. Εάν έχετε κάποιο ερώτημα, απορία, παράπονο ή κάτι άλλο και θέλετε να επικοινώνησε με το trinews.gr παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το email μας info{at}trinews{dot}gr και μην δημοσιεύετε τα παραπάνω στα σχόλια περιμένοντας απάντηση.

Θυμίζουμε πως πάντα υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής επώνυμης επιστολής προς δημοσίευση στο info{at}trinews{dot}gr .

Διαφήμιση

Στο trinews.gr εμφανίζονται διαφημίσεις υπηρεσιών και προϊόντων. Οι αναγνώστες οφείλουν να φιλτράρουν κάθε δημοσίευση, διαφημιστικού (ή μη) περιεχομένου για την ακρίβεια της, προτού προχωρήσουν στην απόκτηση ενός προϊόντος ή χρησιμοποιήσουν μια υπηρεσία. Για την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που διαφημίζονται στο trinews.gr είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι οι αντίστοιχες εταιρίες και επαγγελματίες οι οποίοι έχουν την εκμετάλλευση τους.
Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο trinews.gr επικοινωνήστε μαζί μας στο email info [at] trinews [dot] gr

Cookies

Στο trinews.gr χρησιμοποιούμε cookies για την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων διαδικτυκών υπηρεσιών.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε στο info [at] trinews [dot] gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News