Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Άρθρα
29 Ιουν 20
Ο Chris Nikic θέλει να γίνει ο πρώτος άνθρωπος με Σύνδρομο Down που θα ολοκληρώσει Ironman
Επιμέλεια: Άγγελος Μαυρογιάννης
Ένας 20χρονος αθλητής των Special Olympics, ο Chris Nikic από τις Η.Π.Α. προπονείται καθημερινά στη Florida με μοναδικό σκοπό του να γίνει ο πρώτος αθλητής με σύνδρομο down που θα ολοκληρώσει ένα Ironman. Συγκεκριμένα, ο Chris σκοπεύει να συμμετάσχει τον Νοέμβριο στο Ironman του Panama City Beach
13 Ιουν 20
«Ζήσε (τρι)Αθλητικά» στην Ελλάδα ή «Πέθανε Αθλητικά» προσπαθώντας… (;)
Επικοινωνιακή επιτυχία σημειώνει τον τελευταίο καιρό η καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού «Ζήσε Αθλητικά» ....
Ορίστε λοιπόν τι «Ζούμε (τρι)Αθλητικά» τα τελευταία 4,5 χρόνια (2016-2020) και πως μας έχει “βοηθήσει” η ίδια η Γ.Γ.Α. να το ζήσουμε:
10 Απρ 20
Το κίνητρο ενός τριαθλητή
Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το άρθρο που ακολουθεί το έγραψα με νεανική ορμή και ρομαντισμό τον Φεβρουάριο του 2005. Από κάποιο παιχνίδι της μοίρας λίγες μέρες μετά, είχα ένα τροχαίο που σακάτεψε τη μέση μου, κάτι που ουσιαστικά δοκίμασε την αλήθεια μου σε όλα αυτά που έγραφα...
15 Νοέ 19
Ο Pro ποδηλάτης Adam Hansen στο ντεμπούτο του στο Ironman
Ο Adam Hansen έχει τερματίσει 25 ποδηλατικούς Grand Tours, και μέσα σε μια περίοδο 6 χρόνων (από το 2012 έως και το 2017), τερμάτιζε και  τους 3 Grand Tours (Giro d’Italia, Tour De France, Vuelta a Espana) κάθε χρόνο. Φέτος, ο Αυστραλός ποδηλάτης της επαγγελματικής ομάδας Lotto- Soudal αγωνίστηκε «μόνο» στο Giro d’ Italia, το οποίο σημαίνει πως τα πόδια του ήταν αρκετά φρέσκα για να δοκιμάσει κάτι που πάντα ήθελε: ένα Ironman.
12 Ιουν 19
Πρέπει να κάνω ένα Ironman;
Coach, είμαι ένας ανταγωνιστικός age-grouper που πάντα έκανε αγώνες sprint και Ολυμπιακής απόσταση, αλλά αισθάνομαι πως θα έπρεπε να ανέβω στην Ironman απόσταση. Πρέπει να κάνω ένα Ironman;
18 Απρ 19
Ο Todd Crandell ξέφυγε από τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, εμπνέοντας τους πάντες

Από χρήστης ναρκωτικών σε βετεράνος Ironman,τώρα ο Crandell χρησιμοποιεί το άθλημα για να βοηθάει άλλους ανθρώπους. Όπως πολλοί άλλοι τριαθλητές, ο Todd Crandell είχε την πρώτη του επαφή με το Ironman βλέποντας έναν αγώνα στην τηλεόραση. «Holy S***,» σκέφτηκε, «αυτό μοιάζει απίθανο. Θέλω να το κάνω κάποια μέρα.»

12 Νοέ 18
Ένα ατύχημα με το ποδήλατο ήταν αυτό που έκανε αυτόν τον τριαθλητή να τρέξει σε Ironman
Susan Lacke, Μετάφραση/ Επιμέλεια: Μαυρογιάννης Άγγελος
Όταν ο Matt Miller έτρεξε στο Ironman του Cozumel το 2010, τράβηξε αρκετά βλέμματα απορίας πάνω του. Σε μια θάλασσα από αεροδυναμικά κράνη, ο Miller ήταν μια ανωμαλία με το κράνος του, τύπου full face για Mountain bike, που δεν κάλυπτε μόνο το πάνω μέρος του κεφαλιού του, αλλά ολόκληρο το πρόσωπό του και το πηγούνι του. Σίγουρα δεν ήταν φυσιολογικό για έναν αγώνα Ironman.
01 Νοέ 18
Πώς να προετοιμαστείς για κακές συνθήκες την ημέρα του αγώνα;
Nick Radkewich Μετάφραση/ Επιμέλεια: Μαυρογιάννης Άγγελος
Εάν επενδύεις σε εξοπλισμό, ταξίδια και entry fees, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες είναι οι συνθήκες όχι απλά να μην είναι κάτι λιγότερο από ιδανικές, αλλά δυσάρεστες και ιδιαίτερα κακές. Πολλοί όμως είναι αθλητές που όχι μόνο δεν παρατάνε τους αγώνες όπου ο καιρός δεν τους έκανε την χάρη, αλλά μάλιστα τους… κυνηγάνε συμμετέχοντας σε αγώνες που ιστορικά έχουν κακές καιρικές συνθήκες χρησιμοποιώντας τες σαν πλεονέκτημα.
03 Οκτ 18
5 Tips για να κάνεις δυνατούς αγώνες στο τέλος της σεζόν
Josiah Middaugh, Μετάφραση/ Επιμέλεια: Μαυρογιάννης Άγγελος

Η αγωνιστική περίοδος για το τρίαθλο, τουλάχιστον εντός συνόρων, όπου να ‘ναι τελειώνει. Η κούραση, τόσο η σωματική όσο και η ψυχολογική, από όλους τους αγώνες που έχεις τρέξει, έχει συσσωρευτεί με αποτέλεσμα να μην αισθάνεσαι τόσο φρέσκος όσο στην αρχή της σεζόν. Αποτέλεσμα έχει συνεπώς, η απόδοσή σου και η διάθεση για τον κάθε αγώνα να είναι αρκετά μειωμένη. Τι θα πρέπει να κάνεις όμως την επόμενη σεζόν για να μην πάθεις το ίδιο;

20 Ιουν 18
5 Tips για την δεύτερη αλλαγή από την Katie Zaferes
Η Katie Zaferes είναι μια από τις γρηγορότερες αθλήτριες στις αλλαγές. Η Zaferes συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και τερμάτισε τρίτη στο κατάταξη των WTS το 2017 και δεύτερη στον Grand Final του Rotterdam.Η Zaferes ως μια έμπειρη αθλήτρια και αναμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες στο άθλημα, ξέρει τη σημαντικότητα της δεύτερης αλλαγής.
08 Ιουν 18
Αυτή είναι η διαδικασία πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο στο αγώνισμα του Τριάθλου
Μετάφραση/Επιμέλεια: Μαυρογιάννης Άγγελος
Ο «δρόμος για το Ρίο» (“Road to Rio”) μπορεί να ήταν πιο εύηχος, αλλά ο «Δρόμος για το Τόκυο» επισήμως ξεκίνησε αυτόν τον μήνα στο ITU World Triathlon της Yokohama. Το τρίαθλο θα κάνει την έκτη του εμφάνιση στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 σαν ατομικό αγώνισμα και την πρώτη του σαν ένα event μεικτής (με αθλητές και των δύο φύλλων) σκυταλοδρομίας.
10 Μαϊ 18
Έτσι είναι να προπονείσαι για έναν αγώνα τριάθλου Ultraman 515 χιλιομέτρων

Πριν 10 χρόνια περίπου, ο Rich Roll αποφάσισε να «επαναπροσδιορίσει» την σχέση του με το φαγητό. Ήταν 30 χρονών τότε και, όπως αυτοαποκαλέστηκε ο ίδιος, ήταν εθισμένος στο junk food καθώς περνούσε τον χρόνο του καθισμένος στην καρέκλα του γραφείου του ή στον καναπέ του σπιτιού του.

14 Απρ 18
Προετοιμάσου για το πρώτο σου Τρίαθλο!
της Ντενίζ Δημάκη
Αν αποφάσισες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στο Τρίαθλο, το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι δεν είναι ακατόρθωτο και συνάμα θα σε ενθουσιάσει, σε σημείο μάλιστα που να γίνεις fun του είδους.
28 Μάρ 18
16 συχνά λάθη που κάνουν οι τριαθλητές
Elizabeth Grimsley, Μετάφραση- επιμέλεια: Άγγελος Μαυρογιάννης

Μπορεί να καταλαβαίνεις ή όχι ότι τα κάνεις, αλλά όλοι έχουμε μερικές κακές συνήθειες. Αυτό αναφέρεται και στους τριαθλητές. Από απλές χαζομάρες, μέχρι και λάθη στην τεχνική, να τα αναγνωρίζεις και να διορθώσεις αυτά τα 16 λάθη μπορούν να σου κερδίσουν μερικά πολύτιμα δευτερόλεπτα. 

 

26 Φεβ 18
10 ερωτήσεις που οι τριαθλητές αποφεύγουν να ρωτήσουν
Michael Nystrom, Επιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου

Έχεις κάποια ερώτηση που νιώθεις πολύ αμήχανα να ρωτήσεις; Δεν είσαι ο μόνος. Μάθαμε τις απαντήσεις - για χάρη σου - σε ερωτήσεις που πολλούς θα τους έκανε να κοκκινίσουν.

 

βλέπετε 1 έως 15 από 30
Σελίδα:  1 |  2 | 
Σκουλαρικης Βαξεβανης Κασιμης Χαρα Σκουλαρικη Κρομμύδας Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News