Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
27 Ιαν 23
Το IRONMAN 70.3 Vouliageni, Greece επιστρέφει στις 22 Οκτωβρίου 2023 στην περιοχή της Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένη
Ο κορυφαίος τριαθλητικός αγώνας παγκόσμιας εμβέλειας, IRONMAN 70.3 Vouliagmeni, Greece, μία συνδιοργάνωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της EY ZHN Greece, επιστρέφει στις 20-22 Οκτωβρίου 2023 στην περιοχή της Βουλιαγμένης.
31 Αυγ 22
Santorini Experience 2022: Οι φετινές εντυπωσιακές διαδρομές
Η σπουδαία διοργάνωση Santorini Experience 2022, που αναδεικνύει τις ιδιαίτερες εναλλακτικές μορφές τουρισμού του νησιού όπως τον πολιτιστικό, αθλητικό και θαλάσσιο τουρισμό, επιστρέφει δυναμικά μετά από δύο χρόνια πανδημίας, με νέες εντυπωσιακές διαδρομές στο τρέξιμο και την καθιερωμένη και μοναδική διαδρομή κολύμβησης
01 Αυγ 22
Επίσημη Παρουσίαση του Santorini Experience 2022
Η καρδιά του τουρισμού της Σαντορίνης «χτυπά» και πάλι με το Santorini Experience 2022, καθώς μέσω του αθλητικού τουρισμού, ερασιτέχνες και επαγγελματίες κολυμβητές και δρομείς αναμένεται να επισκεφτούν για ακόμα μία φορά έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Το Santorini Experience θα διεξαχθεί στις 23-25 Σεπτεμβρίου για 6η χρονιά και θα περιλαμβάνει μοναδικές διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης με φόντο το μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης.
18 Ιουλ 22
Νέα Εποχή στο Santorini Experience

Η Σαντορίνη επιστρέφει φέτος δυναμικά στον χώρο του αθλητικού τουρισμού, της διαρκώς ανερχόμενης εναλλακτικής μορφής τουρισμού στη χώρα μας, φέρνοντας μια νέα εποχή στο Santorini Experience.

07 Ιουλ 22
Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης. Η κορυφαία & πιο ιστορική Ελληνική κολυμβητική διοργάνωση
Η ιστορική κολυμβητική διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης επέστρεψε δυναμικά για 3η συνεχή χρονιά, στις 1-3 Ιουλίου 2022, στο Αρτεμίσιο, δίνοντας την ευκαιρία σε συμμετέχοντες να απολαύσουν μοναδικές διαδρομές ανοιχτής θαλάσσης στο Πευκί Ευβοίας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.
15 Ιουν 22
Η Συνέντευξη Τύπου για το ΙRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Με μεγάλη χαρά κι ενθουσιασμό παρουσίας εκπροσώπων από το χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, των επιχειρήσεων, του αθλητισμού και του τουρισμού, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του πιο αναμενόμενου τριαθλητικού γεγονότος, ΙRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece
09 Ιουν 22
Ολυμπιονίκες & Παγκόσμια αστέρια της κολύμβησης στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης
Οι προετοιμασίες για την ιστορικότερη κολυμβητική διαδρομή συνεχίζονται πυρετωδώς καθώς ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης αναμένεται να υποδεχτεί για 3η συνεχή χρονιά, ερασιτέχνες και επαγγελματίες κολυμβητές από όλο τον κόσμο στις 1-3 Ιουλίου 2022
12 Ιαν 22
Ψήφισε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης στα WOWSA Awards 2021
Η ιστορική διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης βγαίνει εκτός συνόρων για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, ως η μόνη κολυμβητική διοργάνωση της Ελλάδας που είναι υποψήφια στον θεσμό των βραβείων που διοργανώνει η Παγκόσμια Ένωση Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης (World Open Water Swimming Association).
12 Ιαν 22
H EY ZHN Greece αναλαμβάνει τη διοργάνωση δύο ακόμη κορυφαίων, παγκόσμιων αγώνων, των OCEANMAN Greece & OCEANMAN Cyprus
Μετά την επιτυχή διοργάνωση του τριαθλητικού αγώνα IRONMAN® 70.3® Costa Navarino, του corporate running party B2Run® Aθens και της μοναδικής πεζοπορικής περιπέτειας HIGHLANDER® Mt. Olympus, προσθέτει στο portfolio της το μεγαλύτερο κολυμβητικό open water αγώνα OCEANMAN® σε Ελλάδα και Κύπρο.
10 Ιαν 22
Το Ironman 70.3 Greece στη Βουλιαγμένη
Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η EY ZHN Sports ανακοινώνει το πολυ-αναμενόμενο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το 3ο Ελληνικό τρίαθλο IRONMAN, το IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece που θα διεξαχθεί στη χώρα μας, στις 23 Οκτωβρίου 2022 στην πανέμορφη περιοχή της Βουλιαγμένης.
04 Νοέ 21
Φρένο στη συμμετοχή των Λιγνού- Σουβατζόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου από… αεροπορική εταιρεία
Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου στο Abu Dhabi. Σε αυτό θα συμμετείχαν όπως είχαν δηλωθεί κανονικά, ο Πανελληνιονίκης στο Παρατρίαθλο, Γεράσιμος Λιγνός, μαζί με τον guide του, τον πρωταθλητή Γρηγόρη Σουβατζόγλου.
25 Οκτ 21
Λιγνός-Σουβατζόγλου ξεχώρισαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παρατριάθλου που διεξήχθη στο Παγκρήτιο
Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου που διοργάνωσε η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με υποστηρικτές τo #BeActive και την Creta Clinic.
07 Ιουλ 21
Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης: Μια διοργάνωση με ιστορία 2.501 χρόνων
Το παγκόσμιο κολυμβητικό γεγονός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης διοργανώθηκε με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά στις 2-4 Ιουλίου 2021, στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού.
24 Ιουν 21
Ο Αθλητικός Τουρισμός επανέρχεται!

Το ιστορικότερο κολυμβητικό γεγονός στην Ελλάδα, του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης, που πέρσι άνοιξε τον δρόμο για ασφαλείς διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού, επιστρέφει και φέτος με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα και θα διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια, στις 2-4 Ιουλίου 2021, στο Πευκί Ευβοίας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.  

09 Ιουν 21
Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης: Το ιστορικότερο κολυμβητικό γεγονός στην Ελλάδα
Η μεγαλύτερη κολυμβητική διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης πλησιάζει, καθώς αναμένεται να συγκεντρώσει για 2η συνεχή χρονιά, συμμετοχές από ερασιτέχνες και επαγγελματίες κολυμβητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό στις 2-4 Ιουλίου 2021, στο Πευκί Ευβοίας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.
βλέπετε 1 έως 15 από 541
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  τελευταία σελίδα
διαθλο Σχινιας Σκουλαρικης Λουκοπουλου τριαθλο Ολυμπιοι ETU ΕΟΤΡΙ ΟΑΚΑ Moraitis Κυπελο κριτες Σχινιαθλο Χριστοδουλοπουλος κυπαρισσια Καμισακη Πανελληνιο Πρωταθλημα Astroman Βολος Argoman Transition Sports aquathlon XTERRA X-triathlon Κρομμύδας Δημακη Σουβατζογλου Αλυφαντης Ξανθος Στασινοπουλου Μαυρογιαννης Δανιηλ Χρονης Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News