Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
19 Μάρ 19
Powerman Greece: Λεπτομέρειες Συμμετοχής και Τεχνικές επισημάνσεις
Η μεγαλύτερη διοργάνωση τρέξιμο-ποδηλασία-τρέξιμο μεγάλης απόστασης, το POWERMAN, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Λουτράκι, στις 24 Μαρτίου 2019, με την ονομασία “POWERMAN Greece 2019”. Διοργανωτές του μεγάλου αυτού event είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, υπό την αιγίδα της I.P.A. (International Powerman Association.). Ο χώρος της εκδήλωσης είναι το «Πάρκο Δεξαμενής» , Λουτράκι
14 Μάρ 19
Κλείνουν οι εγγραφές για το Powerman Greece 2019 την Κυριακή 17/03
Η μεγαλύτερη διοργάνωση τρεξίματος- ποδηλάτου- τρεξίματος που έχει διοργανωθεί ποτέ στην χώρα μας, το Powerman Greece 2019, έρχεται στο Λουτράκι την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019.
12 Μάρ 19
Την Πέμπτη τα εγκαίνια των ATHENS HALF MARATHON EXPO & SPORTS SHOW 2019
Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 στη 13:00 οι δύο αθλητικές εκθέσεις ανοίγουν τις πύλες τους για ακόμη μία χρονιά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον αθλητισμό! Οι ATHENS HALF MARATHON EXPO & SPORTS SHOW θα λάβουν χώρα από τις 14 έως τα 16 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι.
06 Μάρ 19
Τελευταίες μέρες εγγραφών για το Powerman Greece. Δήλωσε συμμετοχή τώρα!
Η μεγαλύτερη διοργάνωση τρέξιμο- ποδήλατο- τρέξιμο, το Powerman, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Λουτράκι, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, με την επωνυμία “POWERMAN Greece 2019”. Οι προετοιμασίες για ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή event που έχουν διοργανωθεί στην χώρα μας συνεχίζονται ακατάπαυστα.
05 Μάρ 19
Ο Σύλλογος Ιωνάς Τμήμα θεραπευτικής αγωγής και παραθλητισμού ΑμεΑ έλαβε μέρος στον 6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου
Ο Σύλλογος Ιωνάς Τμήμα θεραπευτικής αγωγής και παραθλητισμού ΑμεΑ έλαβε μέρος στον 6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου. Στον αγώνα συμμετείχαν οι Αθλητές Κατερίνα Σαράντη - Αντώνης Παππάς με χειρηλατα στα 21 χλμ. όπως  και ο Χρήστος Κορομηλάς αθλητής με απώλεια όρασης.
05 Μάρ 19
Ανακοίνωση Ε.Ο.ΤΡΙ.: Βράβευση του Δήμου Ναυπλιέων στο πρόσωπο του Δημάρχου, κ. Δημήτρη Κωστούρου
Ε.Ο.ΤΡΙ.
Στα πλαίσια των απονομών της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Ναυπλίου χτες 3 Μαρτίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου τίμησε στο πρόσωπο του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο όλο τον Δήμο για της προσφορά τους στο Τρίαθλο και στα Multisports με τις διοργανώσεις Τριάθλου σε Ναύπλιο και Τολό.
05 Μάρ 19
Η Χαρά Σκουλαρίκη τρέχει για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
Είμαστε υπηρήφανοι που η Χαρά Σκουλαρίκη επιστρέφει στο Powerman μετά από 8 χρόνια και μάλιστα για καλό σκοπό. Η Χαρά ειναι πρώην μέλος της Εθνικής ομάδας Τριάθλου και η πρώτη Ελληνίδα που συμμετείχε ποτέ σε αγώνα Powerman
12 Φεβ 19
Μέχρι και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου η δεύτερη φάση των εγγραφών για το POWERMAN Greece
Οι προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη διοργάνωση multisport τρέξιμο – ποδηλασία - τρέξιμο μεγάλης απόστασης, το POWERMAN, που θα έρθει στο Λουτράκι στις 24 Μαρτίου 2019 με την επωνυμία «POWERMAN Greece 2019», συνεχίζονται ακατάπαυστα, με την οργανωτική επιτροπή να φροντίζει και να οργανώνει κάθε λεπτομέρεια με στόχο την διοργάνωση μιας αξέχαστης εμπειρίας για όλους τους συμμετέχοντες.
24 Ιαν 19
Νέα υποχρεωτική κάρτα υγείας για τους αθλητές της Ε.Ο.ΤΡΙ.
Ε.Ο.ΤΡΙ.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), ακολουθώντας τις διατάξεις του νέο αθλητικού νόμου (άρθρο 3 παρ. 2 της Κ.Τ.Α. «Κάρτα Υγείας Αθλητή» ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΑΕΥΕ/386611/15976/1417/152 ΦΕΚ 3254/Β/08.08.2018), ανακοινώνει πως είναι υποχρεωτικό όλοι οι αθλητές της να αποκτήσουν την νέα κάρτα υγείας
22 Ιαν 19
Οι προνομιακές τιμές για το POWERMAN Greece συνεχίζονται για όσους κλείσουν διαμονή μέσα από το επίσημο πρακτορείο “Sport Travel Loutraki"
Ο ρυθμός των προετοιμασιών για το μεγαλύτερο multisport event τρεξίματος – ποδηλασίας- τρεξίματος μεγάλης απόστασης που έχει διοργανωθεί ποτέ στην Ελλάδα, το «POWERMAN Greece 2019», παραμένει αμείωτος. Αυτή η μοναδική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι στις 24 Μαρτίου και προβλέπεται μεγαλειώδης.
22 Ιαν 19
Ανακοίνωση: Δηλώσεις συμμετοχής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Multisports στην Ποντεβέντρα της Ισπανίας
Από 27 Απριλίου έως 4 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στη Ποντεβέντρα της Ισπανίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου - Multisport για το 2019 (2019 Pontevedra ITU Multisport World Championships). Η Ελλάδα θα δώσει το παρόν και σε αυτή την κορυφαίο ραντεβού του Τριάθλου και των υπόλοιπων Multisports.
18 Ιαν 19
Τα X-TREME STORES στήριξαν «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Τα X-TREME STORES διέθεσαν στον Οργανισμό μας το 1% των εισπράξεων όλων των καταστημάτων τους  τον Δεκεμβρίου 2018. Το ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στα 8.470€! Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξη στο έργο μας!

14 Ιαν 19
Υπενθύμιση: Μέχρι και αύριο Τρίτη (15/1) οι προνομιακές τιμές εγγραφής για το POWERMAN Greece
Η μεγαλύτερη διοργάνωση multisport τρέξιμο – ποδηλασία - τρέξιμο μεγάλης απόστασης, το POWERMAN, έρχεται στο Λουτράκι στις 24 Μαρτίου 2019 με την επωνυμία «POWERMAN Greece 2019». Η διοργάνωση αυτή προβλέπεται να είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνές διοργανώσεις multisport που έχουν διοργανωθεί ποτέ στη χώρα μας.
09 Ιαν 19
Μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου οι προνομιακές τιμές εγγραφής για το POWERMAN Greece
Η μεγαλύτερη διοργάνωση multisport τρέξιμο – ποδηλασία - τρέξιμο μεγάλης απόστασης, το POWERMAN, έρχεται στο Λουτράκι στις 24 Μαρτίου 2019 με την επωνυμία «POWERMAN Greece 2019». Η διοργάνωση αυτή προβλέπεται να είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνές διοργανώσεις multisport που έχουν διοργανωθεί ποτέ στη χώρα μας.
08 Ιαν 19
Athens Half Marathon Expo 2019
Για ακόμη μία χρονιά, το εκθεσιακό γεγονός που έχει γίνει θεσμός, η ATHENS HALF MARATHON EXPO, θα λάβει χώρα από τις 14 έως 16 Μαρτίου 2019 στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.  Η Έκθεση είναι μία παραγωγή της Be Best για λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ και Δήμου Αθηναίων, διοργανωτών του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2019, στο πλαίσιο του οποίου και θα διοργανωθεί.
βλέπετε 1 έως 15 από 363
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  τελευταία σελίδα
Astroman bike pure BikeMe GU Multisport Naxathlon Pearl Izumi Spetsathlon Sportsbox Three Level Power Transition Sports XTERRA Δημακη ΕΟΤΡΙ Καλαματα Κρομμύδας Κωτσιοπουλος Πανελληνιο Πρωταθλημα Ροδος Σκουλαρικης
POWERMAN GREECE

Garmin FR family

Pontevedra Multisports

Swimming Shop

Zone3

Energy Races

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News