Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
26 Σεπ 18
Οι καλύτεροι θα είναι στο Edipsos Multisport Festival 2018
Ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού (δια μέσου του Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Ιστιαίας- Αιδηψού) και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου συνδιοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου 2018 το Edipsos Multisports Festival στην όμορφη πόλη της Αιδηψού.  Ανάμεσα στους εκατοντάνδε συμμέχοντες στη διοργάνωση θα βρεθούν και καταξιωμένοι πρωταθλητές αλλά και πολλά ακόμα γνωστά ονόματα του αθλητισμού.
25 Σεπ 18
Κέρδισε τις εντυπώσεις η γιορτή του Multisport Festival Loutraki με Aquathlon, Cross Triathlon και Energy Swim στη Λίμνη Ηραίου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Multisport Festival Loutraki 2018 το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στη Λίμνη Ηραίου (Βουλιαγμένη) του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.  Στο πανέμορφο τοπίο της Λίμνης, οι αθλητές που πήραν μέρος είχαν την ευκαιρία  να ζήσουν ένα μαγικό αθλητικό διήμερο που κέρδισε τις εντυπώσεις.
25 Σεπ 18
Άνοιξαν οι εγγραφές για το Energy Triathlon Tolo 2018 που θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου
Άνοιξαν οι εγγραφές για το Energy Triathlon Tolo 2018 που θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου. Δείτε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή. Για τα παιδιά 8-15 ετών η συμμετοχή είναι δωρεάν!
20 Σεπ 18
Δικαίωση για την Ε.Ο.ΤΡΙ. και κόλαφος για τους συκοφάντες η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών
Επιτέλους έφτασε η ώρα της δικαιοσύνης για το ελληνικό τρίαθλο το οποίο πήρε άλλη μία δικαίωση με την ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών την Δευτέρα 17/9/2018, να αθωώσει πανηγυρικά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου που είχαν βρεθεί κατηγορούμενοι μετά από συκοφαντικές καταγγελίες ανθρώπων άσχετων με το άθλημα, οι οποίοι μάλιστα έχουν δικές τους εκκρεμείς υποθέσεις με τη δικαιοσύνη.
20 Σεπ 18
Η Ε.Ο.ΤΡΙ χαιρετίζει την απόφαση της Δικαιοσύνης και κάνει έκκληση στον Υφυπουργό Αθλητισμού
Η Ε.Ο.ΤΡΙ χαιρετίζει την απόφαση του Τριμμελούς Πλημμελιοδικείου Αθηνών της 17/9/2018 με την οποία αθωώθηκαν τρία μέλη της, για υπόθεση που αφορούσε το κύρος των εκλογών του 2012. Δέον να σημειωθεί ότι και η πρόταση του Εισαγγελέα του Δικαστηρίου αυτού, ήταν επίσης αθωωτική.
18 Σεπ 18
Τελευταίες ώρες εγγραφών για το Multisport Festival Loutraki 2018
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων συνδιοργανώνουν την αθλητική εκδήλωση “Multisport Festival Loutraki” το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Λίμνης Ηραίου (Βουλιαγμένη) Λουτρακίου
08 Σεπ 18
Στο Λουτράκι έγινε το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων
Εντυπωσιασμένοι αναχώρησαν από το Λουτράκι οι Ευρωπαίοι αθλητές, προπονητές και παράγοντες του τριάθλου. Το ETU European Youth Championship & Festival 2018, που διοργανώθηκε από τις 29 Αυγούστου έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
07 Σεπ 18
Σουβατζόγλου και Δημάκη οι κορυφαίοι elite τριαθλητές της χώρας και φέτος
Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη στο Λουτράκι, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων, η διοργάνωση  “TR1ATHLON Loutraki 2018”, με ξεχωριστά event elite, age group και triathlon mixed  relay να συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν.
05 Σεπ 18
40 Ευρωπαικές χώρες και 400 αθλητές στο Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων στο Λουτράκι!
Στο Λουτράκι ολοκληρώθηκε η 2η κατά σειρά διοργάνωση του ETU European Youth Championships & Festival. Μια διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου μοναδική στο είδος της, που έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις Ευρωπαικές Εθνικές Ομοσπονδίες Τριάθλου να χαρούν 5 μέρες αθλητισμού και πολιτιστικών εκδηλώσεων που προάγουν όχι μόνο τον αθλητισμό αλλά και την φιλία μεταξύ των νεαρών αγοριών και κοριτσιών 14-17 ετών
24 Αυγ 18
Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων 29/8-2/9: Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη γιορτή του Τριάθλου
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU), o Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), διοργανώνουν στο Λουτράκι το ETU EUROPEAN YOUTH CHAMPIONSHIP & FESTIVAL 2018, από τις 29 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU), της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, έχει δε ενταχθεί και στο πρόγραμμα «Mythical Peloponnese».
22 Αυγ 18
Loutraki TR1ATHLON 2018 με Aquathlon για όλους στο Open Day Aquathlon Παρασκευή 31/8 απόγευμα!
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU) και o Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, διοργανώνουν στο Λουτράκι το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων (ETU EUROPEAN YOUTH CHAMPIONSHIP & FESTIVAL 2018), από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU) της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Τουρισμού
30 Ιουλ 18
Μικροί και μεγάλοι έζησαν την μοναδική εμπειρία του KARPENISSI Energy RUN 10k & Kids Duathlon 2018
Με επιτυχία διοργανώθηκαν την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 οι αγώνες KARPENISSI Energy RUN 10k & Kids Duathlon 2018 στην πόλη του Καρπενησίου. Συνδιοργανωτές ήταν Δήμος Καρπενησίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος
27 Ιουλ 18
Το φετινό αναπτυξιακό Camp της ETU στο Λουτράκι
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) θα διοργανώσουν το Αναπτυξιακό Camp της ETU για το 2018 (2018 ETU Development Camp), στο Λουτράκι, την εβδομάδα 21-28 Αυγούστου.
21 Ιουλ 18
29- 30 Σεπτεμβρίου Multisport Festival στην Αιδηψό

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Ιστιαίας- Αιδηψού συνδιοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου 2018 Multisports Festival στην όμορφη πόλη της Αιδηψού, με τα μοναδικά ιαματικά νερά, και οι διοργανωτές ευελπιστούν για μια διοργανωτική επιτυχία που θα καθιερώσει τους αγώνες στο ετήσιο πρόγραμμα της Ε.Ο.ΤΡΙ.

18 Ιουλ 18
Άνοιξαν οι εγγραφές για το TR1ATHLON στο Λουτράκι 31/8-2/9
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU) και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, διοργανώνουν στο Λουτράκι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων 2018 (ETU EUROPEAN YOUTH TRIATHLON CHAMPIONSHIP & FESTIVAL 2018), από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU) και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και η μεγάλη εθνική γιορτή του τριάθλου με events για όλους.
βλέπετε 61 έως 75 από 517
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9 |  10 |  τελευταία σελίδα
aquathlon Argoman Astroman ETU Moraitis Transition Sports X-triathlon XTERRA Αλυφαντης Βολος Δανιηλ Δημακη διαθλο ΕΟΤΡΙ Καμισακη κριτες Κρομμύδας κυπαρισσια Κυπελο Λουκοπουλου Μαυρογιαννης Ξανθος ΟΑΚΑ Ολυμπιοι Πανελληνιο Πρωταθλημα Σκουλαρικης Σουβατζογλου Στασινοπουλου Σχινιαθλο Σχινιας τριαθλο Χριστοδουλοπουλος Χρονης Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News