Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
21 Μαϊ 20
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου Μεγάλης Απόστασης για το 2021 μαζί με το DATEV Challenge Roth
Με την κατάσταση της πανδημίας για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης να γίνεται καλύτερη και την αισιοδοξία για το μέλλον να είναι ξανά εμφανής με την ανακοίνωση επαναπρογραμματισμού αγώνων για το 2020. Άλλη μια τέτοια ανακοίνωση προστίθεται σε αυτές αυτή τη φορά όμως για το 2021. Συγκεκριμένα, ο πιο γνωστός αγώνας της σειράς Challenge, και ένας από τους κορυφαίους αγώνες μεγάλης απόστασης παγκοσμίως, το DATEV Challenge Roth, ανακοίνωσε πως το 2021 θα διεξαχθεί παράλληλα με τον κλασσικό αγώνα και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου Μεγάλης Απόστασης για την χρονιά αυτή.
18 Μαϊ 20
Αναβάλλεται και ο Grand Final του Edmonton- Επαναπρογραμματισμός άλλων αγώνων για τον Σεπτέμβριο με high light το WTS Hamburg
Σκεπτόμενοι την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών και της τοπικής κοινότητας και βάση των οδηγιών του Επικεφαλής Δημόσιας Υγείας της Alberta του Καναδά, οι διοργανωτές του 2020 World Triathlon Grand Final Edmonton που θα πραγματοποιούνταν στις 17 με 23 Αυγούστου 2020 στο Edmonton του Καναδά, αποφάσισαν την αναβολή του για μετά το 2020.
17 Απρ 20
Τηλεδιάσκεψη της Προέδρου της ITU με τις Εθνικές Ομοσπονδίες- Και η Ε.Ο.ΤΡΙ. παρούσα
Η πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τριάθλου και μέλος της ΔΟΕ, κυρία Marisol Casado, διοργάνωσε έναν κύκλο τηλεδιασκέψεων με τους Προέδρους των εθνικών Ομοσπονδιών για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις για γύρω από το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19.  Ήταν, επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρει το απαραίτητο feedback η ITU από την κάθε ομοσπονδία- μέλος για το πώς έχει επηρεάσει η παρούσα κατάσταση τους αθλητές τους και τους προπονητές του.
04 Απρ 20
Η ITU παρατείνει την αναστολή των αγώνων μέχρι και 30 Ιουνίου
Το εκτελεστικό συμβούλιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU) συνεδρίασε ξανά την Παρασκευή το πρωί μέσω τηλεδιάσκεψης και αποφάσισε την παράταση της αναβολής των δραστηριοτήτων των εθνικών ομοσπονδιών και της ITU μέχρι τις 30 Ιουνίου, λόγω της παρούσας κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως με την πανδημία του COVID-19. Αυτή η αναβολή συμπεριλαμβάνει το WTS της Yokohama, 3 παν- Αφρικανικά Κύπελλα, 3 παν- Αμερικανικά Events, ένα event στην Ωκεανία και 8 (!) στην Ευρώπη, καθώς και 2 events Παρατριάθλου.
30 Μάρ 20
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου 2021 και οι Παραολυμπιακοί στις 24 Αυγούστου 2021
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΔΠΕ), η Οργανωτική Επιτροπή του Τόκυο 2020, η Μητροπολιτική Κυβέρνηση του Τόκυο και η Κυβέρνηση της Ιαπωνίας συμφώνησαν σήμερα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της XXXIIης Ολυμπιάδας, το 2021. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο 2020 θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Ιουλίου 2021 έως και τις 8 Αυγούστου του 2021, καθώς και οι Παραολυμπιακοί από τις 24 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.
27 Μάρ 20
Πουλήθηκε το Ironman στην εταιρεία Advance
Η εταιρεία Advance, μια ιδιωτική, οικογενειακή εταιρεία με ιδιοκτήτη τον Conde Nast, ήρθε σε οριστική συμφωνία αγοράς μετοχών με τη Wanda Sports Group για να αποκτήσει την Ironman Group με μεταβίβαση όλου του ποσού σε μετρητά (!).
26 Μάρ 20
Ακυρώνεται και το DATEV Challenge Roth
Οι ακυρώσεις των αγώνων συνεχίζονται, με τον έναν αγώνα μετά τον άλλο είτε να αναβάλλονται για το φθινόπωρο είτε να ματαιώνονται τελείως δίνοντας ραντεβού στους συμμετέχοντες για την επόμενη χρονιά. Οι περισσότεροι αγώνες της άνοιξης έχουν ήδη ακυρωθεί, καθώς ξεκίνησαν και οι ακυρώσεις των θερινών αγώνων, με μεγαλύτερο πλήγμα την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020 για το 2021. Σε αυτούς τους αγώνες προστέθηκε σήμερα και το Challenge Roth
25 Μάρ 20
Επίσημη αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκυο 2020 - Δήλωση της Προέδρου της ITU
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής αποφασίστηκε η αναβολή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2020 λόγω της πανδημίας του COVID-19, που έχει εξαπλωθεί σε όλον τον πλανήτη με χιλιάδες νεκρούς και δυστυχώς χωρίς κάποιο εμβόλιο ακόμα.
23 Μάρ 20
Η Ironman θα ξεκινήσει σειρά virtual αγώνων
Όλο και περισσότεροι αθλητές στρέφονται στις εικονικές (virtual) πλατφόρμες προπονήσεων και αγώνων σαν το Zwift και το TrainerRoad. Τώρα θα έχουν κι άλλους αγώνες online που θα μπορούν να βρεθούν στην «γραμμή εκκίνησης», μόνο που αυτή τη φορά είναι μια σειρά virtual αγώνων από την Ironman.
16 Μάρ 20
Το IRONMAN σε άμεσα μέτρα λόγω COVID-19
Μετά την ITU, τη Διεθνή Ομοσπονδία Τριάθλου, και την ETU, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου, που πάγωσαν τα πάντα μέχρι λόγω COVID-19 μέχρι τουλάχιστον και τις 30 Απριλίου, έκτακτα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού, ανακοίνωσε και η διεθνής εταιρεία διοργάνωσης αγώνων τριάθλου, IRONMAN.
14 Μάρ 20
Η ITU ακυρώνει τα πάντα μέχρι τέλη Απριλίου
Με ανακοίνωσή της η Διεθνής Ομοσπονδία Τριάθλου (ITU) αναστέλλει όλες της τις λειτουργίες λόγω της ταχείας εξάπλωσης του COVD-19 μέχρι και τις 30 Απριλίου. Αυτό σημαίνει πως αναβάλλονται όλοι οι αγώνες από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου έως και τις 30 Απριλίου, με τους πίνακες της Παγκόσμιας, Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής κατάταξης να παγώνουν.
09 Μάρ 20
3ος ο Alistair Brownlee στο Πανευρωπαϊκό Διάθλου, θριαμβευτής ο Choquert
Το Σάββατο 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Punta Umbria της Ισπανίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Διάθλου για το 2020. Μετά την αναβολή του πρώτου WTS της χρονιάς που θα πραγματοποιούνταν την Κυριακή 8 Μαρτίου στο Abu Dhabi, κάποιοι πρωτοκλασάτοι τριαθλητές θέλησαν να μην αφήσουν το αγωνιστικό σαββατοκύριακο να πάει χαμένο και συμμετείχαν στον αγώνα αυτόν.
05 Μάρ 20
Ο Alistair Brownlee στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Διάθλου
Την πρώτη του εμφάνιση σε μεγάλο αγώνα διάθλου ως Elite, κάνει ο 2 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης και αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τριαθλητές που έχουν περάσει από την ιστορία του αθλήματος, ο Βρετανός Alistair Brownlee. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Βρετανός, θα συμμετάσχει το Σάββατο 7 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Διάθλου που θα πραγματοποιηθεί στην Punta Umbria της Ισπανίας.
05 Μάρ 20
Αναβάλλεται το πρώτο WTS της χρονιάς λόγω κορονοϊού
Η ITU, ακολουθώντας τις οδηγίες του Abu Dhabi Sports Council, πήρε την απόφαση να αναβάλει το 2020 ITU World Triathlon Abu Dhabi, το Abu Dhabi Paratriathlon World Cup και το Abu Dhabi Mixed Relay event σαν προληπτικό μέτρο για να περιορίσουν την εξάπλωση του 2019-nCoV Coronavirus, γνωστού σε εμάς ως κορονοϊού.
20 Φεβ 20
Η USAT θα χρηματοδοτήσει τα πρώτα prize money στην ιστορία για το παρατρίαθλο
Η USAT (USA Triathlon- Αμερικανική Ομοσπονδία Τριάθλου), με την υποστήριξη της ITU και της Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής των ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως θα διαθέσουν τα πρώτα επαγγελματικά prize money για το βάθρο του Sarasota-Bradenton ITU Paratriathlon World Cup που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου στη Florida.
βλέπετε 1 έως 15 από 536
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  τελευταία σελίδα
Armstrong Brownlee challenge Docherty Frodeno Georgensen Gomez Half Ironman Haug Ironman Ironman 70.3 ITU Jenkins Jorgensen Kienle Moffat Mola Naeth Powerman Ryf Spirig Stimpson World Series X-triathlon XTERRA Αλυφαντης βαλκανικο Γαρεφης Γκοτζιας Δανιηλ Δημακη διαθλο Ζεμαδανης Κρομμύδας Λονδινο Λουκοπουλου Μαυρογιαννης Ολυμπιακοι παγκοσμιο Πανευρωπαϊκο Ρωμας Σκουλαρικης Σουβατζογλου Στασινοπουλου Χρονης
Garmin FR family
Fitness Awards

Swimming Shop

Zone3

Energy Races

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News