Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
24 Μαϊ 19
Τριαθλητής με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς τραυματίζεται σοβαρά από Ελάφι.
Ο Stuart Hayes, με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του 2012, εκσφενδονίστηκε την Τρίτη το πρωί από το ποδήλατό του όταν χτύπησε ένα θηλυκό ελάφι που πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του.
20 Μαϊ 19
Επιστροφή του Alistair Brownlee στην κορυφή στο WC του Cagliari – Επικράτηση της Coldwell στις γυναίκες
Το Σάββατο 18 Μαΐου διεξήχθη στο Cagliari της Ιταλίας ο επόμενος αγώνας της σειράς αγώνων World Cup (WC) της ITU. Ο αγώνας ήταν απόστασης Sprint με τη διαδρομή του ποδηλάτου να είναι αρκετά τεχνική και ανηφορική. Στον αγώνα συμμετείχαν αρκετά μεγάλα ονόματα του αθλήματος με όλα τα φώτα ωστόσο, να πέφτουν στον 2 φορές χρυσό Ολυμπιονίκη, τον Βρετανό Alistair Brownlee
20 Μαϊ 19
Zaferes και Luis θριαμβευτές στο WTS της Yokohama (vid)
Το Σάββατο 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στη Yokohama της Ιαπωνίας, ο επόμενος αγώνας της σειράς των World Triathlon Series (WTS). Η Yokohama τα τελευταία χρόνια αποτελεί μόνιμο σταθμό της σειράς αγώνων WTS, με τα περισσότερα μεγάλα ονόματα του αθλήματος να δίνουν και φέτος το παρόν, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στους θεατές και τους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν τον αγώνα. Η απόσταση ήταν Ολυμπιακή (1500μ κολύμπι, 40χλμ ποδήλατο και 10χλμ τρέξιμο).
17 Μαϊ 19
Επιστροφή και του Alistair Brownlee στους αγώνες της ITU
Το Σάββατο 18 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στο Cagliari της Ιταλίας ο επόμενος αγώνας της σειράς των World Cup. Εκεί θα συμμετάσχει ο 2 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τρίαθλο, το 2012 στο Λονδίνο και το 2016 στο Ρίο, ο Βρετανός Alistair Brownlee, κάνοντας το ντεμπούτο του για τη φετινή χρονιά στους αγώνες της ITU και ξεκινώντας έτσι την εκστρατεία του για τη συλλογή των απαραίτητων βαθμών και την παρουσία του στους τέταρτους Ολυμπιακούς αγώνες της καριέρας του.
15 Μαϊ 19
90 elite αθλητές από 15 διαφορετικές χώρες χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Τριάθλου 2019
Το Σάββατο 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Sines της Πορτογαλίας το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Τριάθλου 2019 και Ευρωπαϊκό Κύπελλο (2019 Sines ETU Sprint Triathlon European Cup and Mediterranean Championships). 90 elite αθλητές από 15 διαφορετικές χώρες συμμετείχαν σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ETU) αλλά και της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στους θεατές.
08 Μαϊ 19
Ένα μετάλλιο και καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Multisports/Triathlon στην Ποντεβέντρα της Ισπανίας
Από το Σάββατο 27 Απριλίου έως και το Σάββατο 4 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στη Ποντεβέντρα της Ισπανίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Multisport για το 2019 (2019 Pontevedra ITU Multisport World Championships). Η διοργάνωση ήταν η πιο επιτυχημένη και μεγαλύτερη στο είδος της που έχει γινει ποτέ, με περίπου 4.000 αθλητές να συμμετέχουν.
07 Μαϊ 19
Morier και Nieschlag νικητές στο World Cup της Μαδρίτης
Την Κυριακή 5 Μαΐου διεξήχθη στη Μαδρίτη της Ισπανίας ο επόμενος αγώνας της σειράς των Παγκοσμίων Κυπέλλων (World Cup).  Ο αγώνας ήταν απόστασης Sprint, με τη διαδρομή του ποδηλάτου ωστόσο να είναι ιδιαίτερα δύσκολη και τεχνική, με αρκετές ανηφόρες και στροφές, κάτι το οποίο ευνόησε τους καλούς ποδηλάτες.
06 Μαϊ 19
Tondeur και Gomez Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Τριάθλου Long Distance – 18η η Δημάκη, 30ος ο Σκουλαρίκης
Από το Σάββατο 27 Απριλίου έως και το Σάββατο 4 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στη Ποντεβέντρα της Ισπανίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου - Multisport για το 2019 (2019 Pontevedra ITU Multisport World Championships). Το Σάββατο 4 Μαΐου η αγωνιστική δράση έκλεισε θεαματικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Long Distance, με τον Ισπανό Javier Gomez να στέφεται Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη γενέτειρά του.
03 Μαϊ 19
Ulatowska και Pevtsov κυριάρχησαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Aquathlon – 8η η Σάπαρη στα AG
Από το Σάββατο 27 Απριλίου έως και το Σάββατο 4 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στη Ποντεβέντρα της Ισπανίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου - Multisport για το 2019 (2019 Pontevedra ITU Multisport World Championships). Την Πέμπτη 2 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Aquathlon με τους κορυφαίους αθλητές του αθλήματος να δίνουν το παρόν.
02 Μαϊ 19
Peroncini και Forissier θριαμβευτές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross Triathlon
Από το Σάββατο 27 Απριλίου έως και το Σάββατο 4 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στη Ποντεβέντρα της Ισπανίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου - Multisport για το 2019 (2019 Pontevedra ITU Multisport World Championships). Την Τρίτη 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross Triathlon με τους κορυφαίους αθλητές του αθλήματος να δίνουν το παρόν.
01 Μαϊ 19
Zaferes και Coninx θριαμβευτές στο WTS της Bermuda
Το Σάββατο 27 Απριλίου διεξήχθη ο επόμενος αγώνας της σειράς των World Triathlon Series, στην Bermuda. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι για δεύτερη συνεχομένη χρονιά στο καλεντάρι της ITU, με το περσινό του ντεμπούτο να μένει στην ιστορία, καθώς στον αγώνα τον ανδρών οι Νορβηγοί έκαναν το 1-2-3, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε αγώνα WTS.
30 Απρ 19
Levenez και Choquert θριαμβευτές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου
Από το Σάββατο 27 Απριλίου έως και το Σάββατο 4 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στη Ποντεβέντρα της Ισπανίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου - Multisport για το 2019 (2019 Pontevedra ITU Multisport World Championships). Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκίνησε δυναμικά με τους αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου.
25 Απρ 19
Ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Multisport 2019 – Οι ελληνικές συμμετοχές στην Ποντεβέντρα της Ισπανίας
Από αυτό το Σάββατο 27 Απριλίου έως και το άλλο Σάββατο 4 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στη Ποντεβέντρα της Ισπανίας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου - Multisport για το 2019 (2019 Pontevedra ITU Multisport World Championships). Η Ελλάδα θα δώσει το παρόν με δυνατή ομάδα και σε αυτή την κορυφαίo ραντεβού του Τριάθλου και των υπόλοιπων Multisports.
15 Απρ 19
Zimmermann και de Groot θριαμβευτές στο Powerman Germany του Alsdorf
Την Κυριακή 14 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το Powerman Germany στην πόλη του Alsdorf. Πάνω από 750 αθλητές από όλον τον κόσμο συμμετείχαν σε ένα από τα πιο σημαντικά event Powerman στην Ευρώπη, δίνοντάς τα όλα για την κατάκτηση του τίτλου.
10 Απρ 19
Ο Θάνος Νικόπουλος TD στους Ολυμπιακούς και ο Ανδρέας Γαλανός κριτής στους Παραολυμπιακούς του Τόκυο 2020
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου (ITU) ανακοίνωσε τους κριτές που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020. Ως Technical Delegate θα είναι τόσο στους Ολυμπιακούς όσο και στους Πραολυμπιακούς, ο Έλληνας κριτής Θάνος Νικόπουλος, μαζί με τους Melody Tan και Jorge Garcia.  Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες επιλέχθηκε ο διεθνής κριτής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), ο Ανδρέας Γαλανός.
βλέπετε 1 έως 15 από 470
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  τελευταία σελίδα
Armstrong Brownlee challenge Docherty Frodeno Georgensen Gomez Half Ironman Haug Ironman Ironman 70.3 ITU Jenkins Jorgensen Kienle Moffat Mola Naeth Powerman Ryf Spirig Stimpson World Series X-triathlon XTERRA Αλυφαντης βαλκανικο Γαρεφης Γκοτζιας Δανιηλ Δημακη διαθλο Ζεμαδανης Κρομμύδας Λονδινο Λουκοπουλου Μαυρογιαννης Ολυμπιακοι παγκοσμιο Πανευρωπαϊκο Ρωμας Σκουλαρικης Σουβατζογλου Στασινοπουλου Χρονης
Garmin FR family

Pontevedra Multisports

Swimming Shop

Zone3

Energy Races

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News