Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
23 Ιουλ 20
Ματαίωση των φετινών Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Ironman και Ironman 70.3
Η Ironman ανακοίνωσε την Τρίτη, 21 Ιουλίου, πως το αναπρογραμματισμένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ironman πλέον ακυρώνονται λόγω της κρίσης του COVID-19.
21 Ιουλ 20
Αναβάλλεται και η τελευταία μεγάλη διοργάνωση Multisport του 2020, το Powerman Zofingen
Με τις εξελίξεις γύρω από τον COVID-19 να τρέχουν διαρκώς και τα κρούσματα στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως να αυξάνονται συνεχώς, η διοργάνωση του μεγαλύτερου αγώνα Long Distance διάθλου, το Powerman Zofingen και το ITU Long Distance Duathlon World Championships, αναβάλλεται. Συγκεκριμένα από τις 20 Σεπτεμβρίου που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, αναβάλλεται για τις 29 με 30 Μαΐου 2021.
22 Ιουν 20
Alex Zanardi: Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ατύχημα

Ο πρώην οδηγός F1 και παρολυμπιονίκης βρίσκεται στην εντατική μετά από ατύχημα με το ποδήλατό του. Ο Alex Zanardi νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Ιταλίας μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι σε τροχαίο ατύχημα. Ο πρώην οδηγός της F1 και τέσσερις φορές παρολυμπιονίκης οδηγούσε το ειδικά διαμορφωμένο ποδήλατό του λίγο έξω από την πόλη Pienza που βρίσκεται κοντά στη Sienna όταν συγκρούστηκε με φορτηγό. Το ατύχημα έγινε την Παρασκευή με τον 53χρονο Zanardi να μεταφέρεται εσπευσμένα μέσω αέρος σε κοντινό νοσοκομείο. 

19 Ιουν 20
Μαζί με το Challenge Bled το ETU European Championships 2020
Οι εξελίξεις για την πανδημία του COVID-19 τρέχουν διαρκώς με την ITU και την ETU να συνεδριάζουν συνεχώς και ανακοινώνουν νέες ημερομηνίες ή οριστικές αναβολές διοργανώσεων. Σε αυτές τις διοργανώσεις που ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες προστίθεται και το ETU European Championships 2020 που θα διοργανωθεί μαζί με το Challenge Bled στις 18-20 Σεπτεμβρίου 2020 στο Bled της Σλοβενίας.
05 Ιουν 20
Το THE CHAMPIONSHIP αν γίνει θα είναι μόνο με Elite αθλητές φέτος
Με τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία του COVID-19 να τρέχουν συνεχώς και αθλητικές διοργανώσεις να ακυρώνονται ή να αναβάλλονται συνεχώς η μία μετά την άλλη, η Challenge Family έβγαλε νέα ανακοίνωση για τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς για αυτήν, το THE CHAMPIONSHIP, που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στο Samorin της Σλοβακίας και για φέτος είχε αναβληθεί για τις 16 Αυγούστου.
29 Μαϊ 20
Αναβάλλονται για το 2021 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Multisport και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου μέσης απόστασης
Σε μια δύσκολη απόφαση έφτασε χθες η ITU και οι οργανωτικές επιτροπές των διοργανώσεων ITU Multisport World Championships και Powerman Viborg - ITU Powerman Middle Distance Duathlon World Championships που θα πραγματοποιούνταν τον Σεπτέμβριο του πολυβασανισμένου ήδη, φετινού έτους.
21 Μαϊ 20
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου Μεγάλης Απόστασης για το 2021 μαζί με το DATEV Challenge Roth
Με την κατάσταση της πανδημίας για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης να γίνεται καλύτερη και την αισιοδοξία για το μέλλον να είναι ξανά εμφανής με την ανακοίνωση επαναπρογραμματισμού αγώνων για το 2020. Άλλη μια τέτοια ανακοίνωση προστίθεται σε αυτές αυτή τη φορά όμως για το 2021. Συγκεκριμένα, ο πιο γνωστός αγώνας της σειράς Challenge, και ένας από τους κορυφαίους αγώνες μεγάλης απόστασης παγκοσμίως, το DATEV Challenge Roth, ανακοίνωσε πως το 2021 θα διεξαχθεί παράλληλα με τον κλασσικό αγώνα και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου Μεγάλης Απόστασης για την χρονιά αυτή.
18 Μαϊ 20
Αναβάλλεται και ο Grand Final του Edmonton- Επαναπρογραμματισμός άλλων αγώνων για τον Σεπτέμβριο με high light το WTS Hamburg
Σκεπτόμενοι την υγεία και την ασφάλεια των αθλητών και της τοπικής κοινότητας και βάση των οδηγιών του Επικεφαλής Δημόσιας Υγείας της Alberta του Καναδά, οι διοργανωτές του 2020 World Triathlon Grand Final Edmonton που θα πραγματοποιούνταν στις 17 με 23 Αυγούστου 2020 στο Edmonton του Καναδά, αποφάσισαν την αναβολή του για μετά το 2020.
17 Απρ 20
Τηλεδιάσκεψη της Προέδρου της ITU με τις Εθνικές Ομοσπονδίες- Και η Ε.Ο.ΤΡΙ. παρούσα
Η πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τριάθλου και μέλος της ΔΟΕ, κυρία Marisol Casado, διοργάνωσε έναν κύκλο τηλεδιασκέψεων με τους Προέδρους των εθνικών Ομοσπονδιών για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις για γύρω από το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19.  Ήταν, επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρει το απαραίτητο feedback η ITU από την κάθε ομοσπονδία- μέλος για το πώς έχει επηρεάσει η παρούσα κατάσταση τους αθλητές τους και τους προπονητές του.
04 Απρ 20
Η ITU παρατείνει την αναστολή των αγώνων μέχρι και 30 Ιουνίου
Το εκτελεστικό συμβούλιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU) συνεδρίασε ξανά την Παρασκευή το πρωί μέσω τηλεδιάσκεψης και αποφάσισε την παράταση της αναβολής των δραστηριοτήτων των εθνικών ομοσπονδιών και της ITU μέχρι τις 30 Ιουνίου, λόγω της παρούσας κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως με την πανδημία του COVID-19. Αυτή η αναβολή συμπεριλαμβάνει το WTS της Yokohama, 3 παν- Αφρικανικά Κύπελλα, 3 παν- Αμερικανικά Events, ένα event στην Ωκεανία και 8 (!) στην Ευρώπη, καθώς και 2 events Παρατριάθλου.
30 Μάρ 20
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου 2021 και οι Παραολυμπιακοί στις 24 Αυγούστου 2021
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΔΠΕ), η Οργανωτική Επιτροπή του Τόκυο 2020, η Μητροπολιτική Κυβέρνηση του Τόκυο και η Κυβέρνηση της Ιαπωνίας συμφώνησαν σήμερα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της XXXIIης Ολυμπιάδας, το 2021. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο 2020 θα πραγματοποιηθούν από τις 23 Ιουλίου 2021 έως και τις 8 Αυγούστου του 2021, καθώς και οι Παραολυμπιακοί από τις 24 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.
27 Μάρ 20
Πουλήθηκε το Ironman στην εταιρεία Advance
Η εταιρεία Advance, μια ιδιωτική, οικογενειακή εταιρεία με ιδιοκτήτη τον Conde Nast, ήρθε σε οριστική συμφωνία αγοράς μετοχών με τη Wanda Sports Group για να αποκτήσει την Ironman Group με μεταβίβαση όλου του ποσού σε μετρητά (!).
26 Μάρ 20
Ακυρώνεται και το DATEV Challenge Roth
Οι ακυρώσεις των αγώνων συνεχίζονται, με τον έναν αγώνα μετά τον άλλο είτε να αναβάλλονται για το φθινόπωρο είτε να ματαιώνονται τελείως δίνοντας ραντεβού στους συμμετέχοντες για την επόμενη χρονιά. Οι περισσότεροι αγώνες της άνοιξης έχουν ήδη ακυρωθεί, καθώς ξεκίνησαν και οι ακυρώσεις των θερινών αγώνων, με μεγαλύτερο πλήγμα την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020 για το 2021. Σε αυτούς τους αγώνες προστέθηκε σήμερα και το Challenge Roth
25 Μάρ 20
Επίσημη αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκυο 2020 - Δήλωση της Προέδρου της ITU
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής αποφασίστηκε η αναβολή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2020 λόγω της πανδημίας του COVID-19, που έχει εξαπλωθεί σε όλον τον πλανήτη με χιλιάδες νεκρούς και δυστυχώς χωρίς κάποιο εμβόλιο ακόμα.
23 Μάρ 20
Η Ironman θα ξεκινήσει σειρά virtual αγώνων
Όλο και περισσότεροι αθλητές στρέφονται στις εικονικές (virtual) πλατφόρμες προπονήσεων και αγώνων σαν το Zwift και το TrainerRoad. Τώρα θα έχουν κι άλλους αγώνες online που θα μπορούν να βρεθούν στην «γραμμή εκκίνησης», μόνο που αυτή τη φορά είναι μια σειρά virtual αγώνων από την Ironman.
βλέπετε 1 έως 15 από 542
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  τελευταία σελίδα
Armstrong Brownlee challenge Docherty Frodeno Georgensen Gomez Half Ironman Haug Ironman Ironman 70.3 ITU Jenkins Jorgensen Kienle Moffat Mola Naeth Powerman Ryf Spirig Stimpson World Series X-triathlon XTERRA Αλυφαντης βαλκανικο Γαρεφης Γκοτζιας Δανιηλ Δημακη διαθλο Ζεμαδανης Κρομμύδας Λονδινο Λουκοπουλου Μαυρογιαννης Ολυμπιακοι παγκοσμιο Πανευρωπαϊκο Ρωμας Σκουλαρικης Σουβατζογλου Στασινοπουλου Χρονης
Garmin FR family

Half Marathon EXPO

Authentic Marathon Swim

Swimming Shop

Fitness Awards

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News