Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
15 Ιουλ 19
Ασημένιο Μετάλλιο ο Ζεμαδάνης Κων/νος στο Triple Ultra Triathlon (677 km) στην Αυστρία
Στο χρονικό διάστημα 12-14/7/2019, πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην περιοχή Bad Blumau, ο τρίτος αγώνας για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ULTRA TRIATHLON. Ο Ζεμαδάνης Κων/νος εκπροσώπησε για μία ακόμη φορά την Ελλάδα στοχεύοντας στον επιτυχή τερματισμό και σε μία όσο το δυνατόν καλύτερη θέση ώστε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς για την τελική παγκόσμια κατάταξη του πρωταθλήματος στο τέλος της χρονιάς.
09 Ιουλ 19
Charles και Dreitz θριαμβευτές στο φετινό Roth – 2 ελληνικές συμμετοχές
Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε το Challenge Roth για το 2019, στο Roth της Γερμανίας. Το Challenge Roth, ο πιο κλασσικός αγώνας απόστασης 140.6, διοργανώνεται από το 1990 με εκατοντάδες αθλητές να συμμετέχουν κάθε χρόνο. Να υπενθυμίσουμε, επίσης, πως το 2016 ο Jan Frodeno σημείωσε τον καλύτερο χρόνο που έχει σημειωθεί ποτέ σε αγώνα απόστασης 140.6 (συνολική απόσταση σε μίλια), κάνοντας 7:35:39.
08 Ιουλ 19
Rye και Bryukhankov πρωταθλητές Ευρώπης στο Middle Distance Triathlon - Πολύ καλή εμφάνιση από την Σάπαρη στο Aquabike
Την Κυριακή 7 Ιουλίου, την τελευταία ημέρα αυτού του πολυήμερου φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκαν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Middle Distance Τριάθλου και Aquabike, όπου και είχαμε τη συμμετοχή της Κατερίνας Σάπαρη στο AG 25-29 στο Aquabike. Οι αποστάσεις ήταν 1900μ κολύμπι, 80χλμ ποδήλατο και 20χλμ τρέξιμο για το Middle Distance Τρίαθλο και 1900μ κολύμπι και 80χλμ ποδήλατο για το Aquabike.
08 Ιουλ 19
Baekkegard και Ryf θριαμβευτές στο Ironman της Αυστρίας- 8 ελληνικές συμμετοχές
Την Κυριακή 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Ironman της Αυστρίας για το 2019 στο Klagenfurt. Αρκετοί καλοί αθλητές αποφάσισαν να συμμετάσχουν με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ironman Daniela Ryf να ξεχωρίζει στην startlist. Στον αγώνα συμμετείχαν και 8 Έλληνες.
08 Ιουλ 19
Stanford και Birtwhistle θριαμβευτές στο WTS του Αμβούργου- Ξανά παγκόσμιοι πρωταθλητές στη mixed relay οι Γάλλοι
Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο της Γερμανίας ο επόμενος αγώνας της σειράς αγώνων World Triathlon Series και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Triwthlon Mixed Relay, αντίστοιχα. Τα μεγαλύτερα ονόματα του Ολυμπιακού τριάθλου έδωσαν το παρόν, σε έναν από τους πιο κλασσικούς αγώνες Sprint απόστασης, που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στο καλεντάρι των αθλητών. Οι αγώνες ήταν ιδιαίτερα αμφίρροποι και θεαματικοί.
05 Ιουλ 19
Seregni και Stojanovic θριαμβευτές στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Aquathlon- Καλές εμφανίσεις από τους Έλληνες στα AG
Την Παρασκευή 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Aquathlon με τριπλή ελληνική εκπροσώπηση στα AG. Οι αποστάσεις ήταν 1000μ κολύμπι και 5χλμ τρέξιμο, με τους αγώνες να είναι ιδιαίτεροι γρήγοροι και αμφίρροποι.
03 Ιουλ 19
Zaferes και Geens νικητές στο WTS Montreal
Το Σάββατο 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Montreal του Καναδά ο επόμενος αγώνας της σειράς των World Triathlon Series της ITU. Ο αγώνας ήταν απόστασης Sprint, με τα μεγαλύτερα ονόματα τους αθλήματος να είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Στους Elite Men, ξεχώριζαν τα ονόματα του Mario Mola και του Νοτιοαφρικάνου Richard Murray μετά από 2 κακούς για τα δεδομένα τους αγώνες να θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά στα καλά αποτελέσματα.
03 Ιουλ 19
Riou και Serrieres θριαμβευτές στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cross Duathlon
Την Τρίτη 2 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cross Duathlon (διάθλου). Η απόσταση για τους Elite και τους U23 ήταν 7χλμ trail τρεξίματος, 20,4χλμ ορεινής ποδηλασίας mtb και 3,5χλμ trail τρεξίματος, ενώ για τους Junior 3,5 χλμ trail τρεξίματος, 10,2χλμ ορεινής ποδηλασίας mtb και 3,5χλμ trail τρεξίματος.
02 Ιουλ 19
Loizate και Choquert θριαμβευτές στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Διάθλου
Από τις 28 Ιουνίου έως και τις 7 Ιουλίου διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU) και τη Ρουμάνικη Ομοσπονδία τριάθλου, στην Transilvania της Ρουμανίας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Multisport για το 2019 (Transilvania 2019 Multisport European Championships).
02 Ιουλ 19
Riou και Ruzafa νικητές στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cross triathlon - Με 3 ελληνικές συμμετοχές στα AG το Aquathlon την Παρασκευή
Από τις 28 Ιουνίου έως και τις 7 Ιουλίου διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU) και τη Ρουμάνικη Ομοσπονδία τριάθλου, στην Transilvania της Ρουμανίας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Multisport για το 2019 (Transilvania 2019 Multisport European Championships).
01 Ιουλ 19
Frodeno και Skye θριαμβευτές στο Ironman European Championship Frankfurt - Πολλές οι ελληνικές συμμετοχές
Την Κυριακή 30/06 πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα IRONMAN (IRONMAN European Championship Frankfurt), με τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού και όχι μόνο τριάθλου μεγάλης απόστασης, να δίνουν το παρόν, προσφέροντας πλούσιο θέαμα.
01 Ιουλ 19
Cunnama και Lester νικητές στο Ironman της Nice – μειωμένες οι αποστάσεις λόγω ζέστης
Την Κυριακή 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Ironman France στην Nice της Γαλλίας, ένας από τους πιο κλασσικούς αγώνες της σειράς αγώνων Ironman. Οι διοργανωτές φέτος αναγκάστηκαν να πάρουν τη δύσκολη απόφαση και να μειώσουν τις αποστάσεις του αγώνα λόγω των ασυνήθιστα για την εποχή υψηλών θερμοκρασιών που πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.
27 Ιουν 19
Ξεκινάει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Multisport στην Transilvania
Από τις 28 Ιουνίου έως και τις 7 Ιουλίου διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU) και τη Ρουμάνικη Ομοσπονδία τριάθλου, στην Transilvania της Ρουμανίας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Multisport για το 2019 (Transilvania 2019 Multisport European Championships).
26 Ιουν 19
Ο Alistair Brownlee νικητής στο πρώτο του Ironman και έτοιμος για Kona
Την Κυριακή 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Ironman Cork στην βροχερή Ιρλανδία. Το φετινό Ironman Cork, όμως, είχε ιδιαίτερη σημασία για την ιστορία του τριάθλου, καθώς επιλέχθηκε από τον 2 φορές χρυσό Ολυμπιονίκη, τον Βρετανό Alistair Brownlee, σαν τον αγώνα που θα κάνει το πολυσυζητημένο του ντεμπούτο στη μεγάλη απόσταση Ironman 140.6.
24 Ιουν 19
Goreva και Bellido νικητές στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων – οι Ισπανοί θριάμβευσαν στο mixed relay
Από την Πέμπτη 20 Ιουνίου έως την Κυριακή 23 Ιουνίου πραγματοποιείται στο ιστορικό Kitzbuhel της Αυστρίας το Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων της ETU για το 2019 (2019 Kitzbuhel ETU Triathlon Youth European Championships Festival). Η αντίστοιχη διοργάνωση για το 2018 είχε πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι με μεγάλη επιτυχία. Οι τελικοί για τη φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 22 Ιουνίου και ο αγώνας triathlon mixed relay την Κυριακή 23 Ιουνίου
βλέπετε 1 έως 15 από 495
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  τελευταία σελίδα
Armstrong Brownlee challenge Docherty Frodeno Georgensen Gomez Half Ironman Haug Ironman Ironman 70.3 ITU Jenkins Jorgensen Kienle Moffat Mola Naeth Powerman Ryf Spirig Stimpson World Series X-triathlon XTERRA Αλυφαντης βαλκανικο Γαρεφης Γκοτζιας Δανιηλ Δημακη διαθλο Ζεμαδανης Κρομμύδας Λονδινο Λουκοπουλου Μαυρογιαννης Ολυμπιακοι παγκοσμιο Πανευρωπαϊκο Ρωμας Σκουλαρικης Σουβατζογλου Στασινοπουλου Χρονης
Energy Duathlon Karpenissi

Garmin FR family

Swimming Shop

Zone3

Energy Races

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News