Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
06 Απρ 22 ← πίσω

Fitness Awards 22: Ένας θεσμός που δίνει ώθηση στις ενέργειες ποιοτικής αναβάθμισης μέσω της προβολής των καλών πρακτικών στον χώρο του fitness

Fitness Awards 22: Ένας θεσμός που δίνει ώθηση στις ενέργειες ποιοτικής αναβάθμισης μέσω της προβολής των καλών πρακτικών στον χώρο του fitness

 

Την Τρίτη 05 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων Atraktos, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Fitness Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι ποιοτικές και καινοτόμες εταιρίες στο χώρο του fitness.

 

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων που αφορούσαν εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικούς χώρους, υπηρεσίες, και προϊόντα στον ευρύτερο χώρο της άσκησης και της εκγύμνασης, όπως επίσης και εταιρείες που διοργανώνουν fitness events, fitness groups, αλλά και fitness influencers.

 

Συνολικά, διακρίθηκαν 37 εταιρείες και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

 

Πιο συγκεκριμένα, Βραβείο απέσπασαν οι: aboutnet Σ. Ανδριόπουλος και ΣΙΑ ΕΕ, AK Discipline Performance Gym, ALPHA PILATES SYSTEMS, ALTERLIFE, AMHES PHARMA, ARLA FOODS HELLAS SA, ATHLESIS, Blackmile, CHRISTINA VASSILIADOU, Communication Lab, DESPORT PILATES STUDIOS, Fitness Motivation Hellas IKE, GetApp, GYM WAY, HappyOnline, Holmes Place, ICON Fitness Gyms, iQ Fitness, JOHNSON HEALTH TECH HELLAS A.E, Karma Pilates & Fitness Studio, LEXICON SOFTWARE, Luxurios Island Experience, MegaFitness.gr, Melekos Health Club, Pilates by Mandy and more, Replayce Education - Πρεζεράκου Έρρικα, UNLIMITED SPORT | Tecnhogym, Up Hellas, Venu 2, ZIROU TRAINING, ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL Α.Ε.Β.Ε, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ PURGYM, ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, Κουλούρης Δημήτρης, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Α.Ε., ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ /MYFLEX /FLEXSTORES και ΧΕΡΜΠΑΛΑΙΦ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΓΚΡΗΣ Α.Ε.

 

Επίσης, οι εταιρείες οι οποίες κατέστησαν την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητά που συμμετείχαν, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: ALTERLIFE, Communication Lab, Fitness Motivation Hellas και JOHNSON HEALTH TECH HELLAS A.E..

 

Τέλος, η βραδιά κορυφώθηκε με την απονομή των μεγάλων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου η ALTERLIFE αναδείχθηκε COMPANY OF THE YEAR και η Technogym αναδείχθηκε BRAND OF THE YEAR.

 

Η βραδιά ξεκίνησε με την απονομή των τιμητικών βραβείων για τα Fitness Awards 22, όπου ο Δώρος Κλεοβούλου, Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ, παρέλαβε το τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στο χώρο του Ελληνικού fitness, ο Αλέξης Μπατρακούλης, παρέλαβε τιμητικό βραβείο για την προσφορά και τις ποιοτικές του υπηρεσίες γενικότερα στον χώρο της εκγύμνασης και τέλος, ο Ιωάννης Φατούρος, Καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης, παρέλαβε το τιμητικό βραβείο για το ερευνητικό του έργο.

 

Χαιρετισμό στη διοργάνωση απηύθυνε ο Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Ελλάδα για να πάει μπροστά χρειάζεται υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες. Μόνο έτσι θα γίνει πραγματικά ανταγωνιστική και θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παραπάνω που μας αξίζει. Προσωπικά, πιστεύω πολύ στο fitness. Σαν πρώην Υπουργός Υγείας σας λέω ότι αν ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων γυμναζόταν, θα είχαμε τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων από τη μείωση των ασθενειών που προκαλεί η καθιστική ζωή. Με το να πάει περισσότερος κόσμος στα γυμναστήρια, κερδίζει ολόκληρη η κοινωνία. Η άσκηση κάνει καλό στην υγεία μας και αυξάνει την ποιότητα της ζωής μας».

 

Επίσης, χαιρετισμό στην διοργάνωση απηύθυνε η Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού, η οποία ανέφερε: «Fitness awards 2022, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά: αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές της βράβευσης για το γεγονός ότι μέσα σε καιρούς παράλληλων και διαδοχικών κρίσεων, κοιτάζουν μπροστά, επιβραβεύοντας την δημιουργικότητα και την ποιοτική δουλειά. Το Υπουργείο Τουρισμού της Ελλάδος έχει θέσει την ανάπτυξη ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού ως βασική στρατηγική προτεραιότητα, λόγω της συμβολής τους στο να προσφέρουν στον ταξιδιώτη αυθεντικές, βιωματικές και ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε κάθε σημείο της χώρας. Ο στρατηγικός μας σχεδιασμός στοχεύει στην ανάδειξη της χώρας ως προορισμού ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, επιδεικνύοντας την ποικιλία εναλλακτικών δραστηριοτήτων για τον επισκέπτη και διαμορφώνοντας μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων που θα κάνουν την εμπειρία του μοναδική. Ο αθλητικός τουρισμός στην Ελλάδα έχει λοιπόν ένα φωτεινό μέλλον μπροστά του, και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να αξιοποιήσουμε τις πολλές ευκαιρίες που προσφέρει για τη χώρα και το συνολικό τουριστικό της προϊόν. Από μέρους μου θα ήθελα να συγχαρώ όλες και όλους που θα λάβουν σήμερα βραβείο. Αλλά θα ήθελα και συνολικά να συγχαρώ όσες και όσους, με μεράκι και με επιμονή, σε πείσμα των συνθηκών, δίνουν όλο τους το είναι στη δουλειά που αγαπούν, στο fitness και στις επιχειρήσεις και εργαζομένους που το στηρίζουν. Θέλω να ξέρετε ότι από πλευράς μας θα είμαστε πάντα ανοιχτοί στο να ακούσουμε τις ιδέες σας και να συνεργαστούμε, καθώς ευζωία και τουρισμός όχι μόνο συνδέονται άρρηκτα, αλλά έχουν την δυνατότητα να αλληλοεμπλουτιζονται ουσιαστικά».

 

Η Έφη Τσίτσκαρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Αθλητικό Μάρκετινγκ, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Fitness Awards 22, άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην βραδιά με το μήνυμά της, το οποία και ανέφερε: «Η ανάπτυξη της βιομηχανίας του fitness για τη χώρα μας μόνο θετικά μπορεί να φέρει. Πολλά είναι πλέον τα ανέκδοτα παραδείγματα τουριστών που προγραμματίζουν την άσκησή τους ή τη συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες παράλληλα με τον προγραμματισμό των διακοπών τους στη χώρα μας. Το fitness αντιπροσωπεύει πολλά από όσα η ελληνική κοινωνία και οικονομία θα πρέπει να επιδιώξει: α) αύξηση της ενεργής συμμετοχής ενηλίκων και ανηλίκων σε προγράμματα άσκησης, με στόχο την προαγωγή της φυσικής και ψυχοσωματικής υγείας, β) ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, γ) ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, δ) προβολή προορισμών που δεν είναι αυτήν τη στιγμή στον τουριστικό χάρτη μέσω της διοργάνωσης αθλητικών δρώμενων, ε) ανάπτυξη του εργασιακού αθλητισμού. Επιπλέον, προσφέρει απίθανες δυνατότητες ανάπτυξης δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από οργανισμούς μη σχετικούς με τον αθλητισμό και πολλά πολλά άλλα. Το fitness είναι, ή θα πρέπει να γίνει, κομμάτι της κάθε ημέρα μας, ως άτομα, ως επαγγελματίες. Προς όφελος όλων των παραπάνω, οι οργανισμοί και οι επαγγελματίες του χώρου θα πρέπει να στοχεύσουν στην ποιότητα. Ο θεσμός των Fitness Awards έρχεται να δώσει ώθηση σ’ αυτές τις ενέργειες ποιοτικής αναβάθμισης μέσω της προβολής των καλών πρακτικών και της επιβράβευσης όσων επιδιώκουν να προσφέρουν ποιοτικές, εξαιρετικές, εναλλακτικές και πρωτότυπες υπηρεσίες. Η συμμετοχή μου στα Fitness Awards τόσο κατά την περσινή χρονιά, ως μέλος της κριτικής επιτροπής, και κυρίως φέτος, ως Πρόεδρος αυτής, μου προσέφερε πολυποίκιλες εμπειρίες. Κυρίως, μου έδωσε τη δυνατότητα να «γνωρίσω» (εξ αποστάσεως) επαγγελματίες που πασχίζουν για την αριστεία και πρωτοτυπούν. Θέλω να συγχαρώ όλους τους βραβευθέντες αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους».

 

Τέλος, η Άννα Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, Boussias, στον χαιρετισμός της ανέφερε: «Το μέλλον του Fitness σαν αναπόσπαστο στοιχείο στο κλάδο του wellness, της υγείας και της ευζωίας στα χρόνια που έρχονται θα δώσει νέες δυνατότητες εξέλιξης ενώ παράλληλα θα διευρύνει και το φάσμα δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών που θα παρέχει. Έτσι θα δημιουργηθούν σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες, θα βελτιωθεί η παραγωγικότητα του κλάδου, θα υπάρξουν υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών και θα τονωθεί η ανταγωνιστικότητα».

 

Χορηγός της τελετής απονομής των Fitness Awards 22 ήταν η εταιρία Merrithew.

 

Υποστηρικτής της τελετής απονομής των Fitness Awards 22 ήταν η UpFit.

 

Official Publications: Daily Fax

 

Χορηγοί επικοινωνίας των Fitness Awards 22 ήταν οι: ladylike.gr, ATHLETICS SPORTS MAGAZINE, runningnews.gr, fitnesspulse.gr, fmh.gr, runster.gr, runnfun.gr και ow.gr.

 

Στο site www.fitnessawards.gr μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς επίσης και φωτογραφίες της βραδιάς.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News