Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
07 Φεβ 22 ← πίσω

Athens Half Marathon Expo: Ένας θεσμός με διεθνές αντίκτυπο

Athens Half Marathon Expo: Ένας θεσμός με διεθνές αντίκτυπο

 

Η ATHENS HALF MARATHON Expo 2022, η σημαντική έκθεση που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως και τις 19 Μαρτίου και θα φιλοξενηθεί σε ένα νέο χώρο στην καρδιά της πόλης, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

 

 

Πρόκειται για μία εμπορική έκθεση σταθμό, μία από τις σημαντικότερες γιορτές για την ευρύτερη αθλητική οικογένεια που αδιαμφισβήτητα εστιάζει στη δρομική κοινότητα και τις ανάγκες της ενώ παράλληλα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Η ATHENS HALF MARATHON expo 2022, παρουσιάζεται στο κοινό ανανεωμένη δίνοντας έμφαση σε θέματα που άπτονται του Αθλητισμού, της Υγείας, της Διατροφής αλλά και των Υπαίθριων Δραστηριοτήτων και πραγματοποιείται σε συνάρτηση με τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις και προσελκύει ετησίως δρομείς από κάθε μέρος του κόσμου που επιθυμούν να γίνουν κομμάτι μιας μοναδικής αθλητικής και πολιτιστικής εμπειρίας.

 

Η ATHENS HALF MARATHON expo θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως και τις 19 Μαρτίου 2022 και θα φιλοξενηθεί σε ένα νέο χώρο που αποτέλεσε έμπνευση για τους διοργανωτές καθώς εκεί χτυπά η καρδιά της πόλης. Νέα στέγη της επιτυχημένης διοργάνωσης θα αποτελέσει η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ένας χώρος με τεράστια δυναμική, εξαιρετικές εγκαταστάσεις, εύκολη πρόσβαση αλλά και κομβικό πολιτιστικό σημείο της πρωτεύουσας.

 

Οφείλουμε να σημειώσουμε πως η ATHENS HALF MARATHON expo αποτελεί σημείο αναφοράς και ετήσιο ραντεβού για τους λάτρεις του αθλητισμού, δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό να γίνουν μέρος ενός σημαντικού αθλητικού γεγονότος. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι πολυπληθείς και πολυσχιδείς συμμετοχές εταιρειών του ευρύτερου αθλητικού κλάδου, θα μετατρέψουν αυτή τη μοναδική έκθεση σε σημαντικό εμπορικό εκπρόσωπο του τομέα καθώς και ιδιαίτερο μέσο προβολής κυρίως της δρομικής κοινότητας.

 

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων ως διοργανωτές αλλά και η Be-Best που συντονίζει την παραγωγή, στόχο έχουν την εξέλιξη του θεσμού της ATHENS HALF MARATHON expo σε μία περίοδο επαναπροσδιορισμού της έκθεσης. Μία σταθερά δυναμική παρουσία στον κλάδο των εμπορικών εκθέσεων που προσδοκά να δώσει ώθηση στις συμμετέχουσες εταιρείες αλλά και να καλύψει κάθε ζήτηση φιλοξενώντας τους σημαντικότερους εκπροσώπους του κλάδου, διοργανώνοντας στοχευμένες συναντήσεις αλλά και διοργανώνοντας πρωτότυπες αθλητικές δράσεις, η ATHENS HALF MARATHON expo 2022 θα αποτελέσει ένα μοναδικό εμπορικό γεγονός που θα πλαισιώσει άψογα και θα συμπληρώσει ιδανικά τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

 

Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στην ξεχωριστή αυτή εμπειρία!

 

Ωράριο λειτουργίας:

Πέμπτη: 17/03: 13.00-20.00

Παρασκευή:18/03: 10.00-20.00

Σάββατο:19/03: 10.00-20.00

 

Περισσότερες πληροφορίες:

www.halfmarathonexpo.gr

 

 

 

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News