Αρχική Ειδήσεις Προκηρύξεις Αποτελέσματα Άρθρα Εξοπλισμός Φωτογραφίες Βίντεο
nutrinews NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores High5
Ειδήσεις
21 Φεβ 12
Αρχή αποκέντρωσης στην Κυπαρισσία, Σκουλαρίκης και Καμισάκη νικητές
Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην Κυπαρισσία το 1ο Κύπελλο Διάθλου με διοργανωτή τον τοπικό Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας και υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Τρι. Αυτός ήταν ο πρώτος φετινός αγώνας στην επαρχία σε μια χρονιά που ελπίζουμε να γίνει αρχή αποκέντρωσης.
10 Φεβ 12
Συνέχεια με το Δίαθλο της Κυπαρισσίας 19/2
Στην Κυπαρισσία θα συνεχιστεί την επόμενη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η multisport χρονιά με τον 2ο αγώνα διάθλου της Greek Cup Series. Ο αγώνας της Κυπαρισσίας διοργανώνεται απο τον Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας (Ν.Ο.ΚΥ.) και ανήκει στην σειρά αγώνων τις ΕΟΤρι.
30 Ιαν 12
Σκουλαρίκης και Λουκοπούλου νικητές στο Δίαθλο του Σχινιά
Τα πράγματα είναι απλά όταν υπάρχει θέληση. Όλοι συνεργάζονται και γίνεται στήνεται με επιτυχία ένας πολύ όμορφος αγώνας. Το αθλητικό σωματείο “Ολύμπιοι” με τη συμπαράσταση της εθελοντικής ομάδας “φίλοι του τριάθλου” και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου διοργάνωσαν με επιτυχία την “1η διαθλητική συνάντηση” της χρονιάς στον χώρο του κωπηλατοδρόμιου του Σχινιά.
25 Ιαν 12
Την Κυριακή η 1η Διαθλητική Συνάντηση Φίλων Τριάθλου υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Τρι.

Αυτή την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ξεκινάει η φετινή αγωνιστική χρονιά για το ελληνικό τρίαθλο με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το αθλητικό Σωματείο «Ολύμπιοι» με την εθελοντική βοήθεια των Φίλων του Τριάθλου (Triathlon Friends) και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου, διοργανώνει την 1η Διαθλητική Συνάντηση φίλων Τριάθλου εντός του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου στο Σχινιά Αττικής.

06 Ιαν 12
Πρόγραμμα Ανεξάρτητων Αγώνων 2012

Μετά την ανακοίνωση του αγωνιστικού προγράμματος της Ε.Ο.Τρι., δημοσιεύουμε και το πρόγραμμα των ανεξάρτητων αγώνων τριάθλου και multisports όπως αυτό έχει διαμορφωθεί απο τις εκάστοτε ανακοινώσεις των διοργανωτών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες δίπλα από κάθε αγώνα.

06 Ιαν 12
Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου - Age Group 2012
Ε.Ο.ΤΡΙ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, θα είναι παρούσα και σε ένα άλλο κορυφαίο γεγονός του Τριάθλου για το 2012, καθώς προετοιμάζει ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη Ειλάτ του Ισραήλ στις 19-22 Απριλίου 2012.

05 Ιαν 12
Αγωνιστικό Πρόγραμμα Ε.Ο.Τρι. 2012

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της το αγωνιστικό της Πρόγραμμα για το 2012. Παράλληλα όπως μαθαίνουμε, αναμένεται να διεξαχθούν και πολλοί ανεξάρτητοι αγώνες μέσα στο 2012. Όσοι αγώνες οριστικοποιούνται με τις λεπτομέρειες τους, θα μπαίνουν και στην στήλη των προκηρύξεων.

20 Δεκ 11
Γιορτινή ατμόσφαιρα στο δίαθλο παιδιών στο ΟΑΚΑ
Δελτίο Τύπου Ε.Ο.ΤΡΙ.

Διεξήχθη με επιτυχία ο αναπτυξιακός αγώνας Διάθλου για μικρές κατηγορίες στο Ο.Α.Κ.Α. Μία πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα σε πείσμα των καιρών για τους μικρούς μας φίλους λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
 

13 Δεκ 11
Αγώνας Διάθλου για Παιδιά την Κυριακή!

Λίγο πριν το τέλος της φετινής χρονιάς έρχεται ένας αγώνας Διάθλου καθαρά για πιτσιρικαρία! Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο τείχος των Εθνών του ΟΑΚΑ στις 18 Δεκεμβρίου στις 12.00 σε ένα χώρο που εμπνέει πραγματικά. Οι μικροί αθλητές θα ευχαριστηθούν την συμμετοχή με κάθε συμμετέχοντα να παίρνει μετάλλιο και δίπλωμα. Παράλληλα για τους πολύ μικρούς μας φίλους θα είναι κάτι σαν Εκμάθηση –Επίδειξη!

06 Δεκ 11
Αγώνες Τριάθλου απο την Transition Sports
Transition Sports

Ενημερώνουμε τους φίλους αθλητές για τη δημιουργία μιας νέας σειράς αγώνων, με έδρα το Σχινιά, στο Moraitis Beach Culture. Οι αγώνες τριάθλου, διάθλου και τρεξίματος φιλοξενούνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση

01 Δεκ 11
Promo Triathlon Greek Cup Series
Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου

Το Promo ideo του Ελληνικού Κυπέλλου Τριάθλου.

Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου

08 Νοέ 11
...και ένα υπέροχο βίντεο από τον αγώνα

Δείτε ένα υπέροχο βίντεο που γύρισαν οι συντελεστές του αγώνα

03 Νοέ 11
Δίαθλο Ανωμάλου Δρόμου στη Λίμνη Αντινιώτη

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το 1ο ΔΙΑΘΛΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΑΝΤΙΝΙΩΤΗ. Οι συμμετοχές των αθλητών-τριων ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις αφού η πανέμορφη διαδρομή και οι ιδανικές καιρικές συνθήκες βοήθησαν ώστε να βρεθούν στην αφετηρία 92 συμμετέχοντες.

28 Οκτ 11
Σε Ολυμπιακή τροχιά ο Γαλανός
Δελτίο Τύπου Ε.Ο.ΤΡΙ.

Πριν λίγες μέρες η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου, ανακοίνωσε στις οικίες ομοσπονδίες τους κριτές που θα λάβουν μέρος στο Σεμινάριο Διεθνών Κριτών Τριάθλου, επιπέδου Ολυμπιακών αγώνων, που θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη στις 3 με 4 Δεκεμβρίου. Ανάμεσα στους υποψήφιους κριτές που θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο ώστε να αποκτήσουν την πιστοποίηση είναι ο Ανδρέας Γαλανός.

25 Οκτ 11
Τίτλοι τέλους για το Σχίνιαθλο – 5 χρόνια & 20 αγώνες
Schiniathlon Organization

Το Σχίνιαθλο τερματίζει εδώ την πορεία του. Διαβάστε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

Marie Leautey: Τον Μάιο του 2007 διοργάνωσα το 1ο « τρίαθλο του κόλπου του Σχινιά» στον χώρο του Μωραΐτη. 55 συμμετέχοντες ήρθαν με όλα τους περισσότερους να είναι με mountain bikes, surf σορτσάκια, χωρίς κράνη και γυαλιά κολύμβησης. Το άθλημα προφανώς ήταν σε εμβρυική κατάσταση.

βλέπετε 121 έως 135 από 255
Σελίδα:  πρώτη σελίδα |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9 |  10 |  11 |  12 |  13 |  14 |  τελευταία σελίδα
aquathlon Argoman Astroman ETU Moraitis Transition Sports X-triathlon XTERRA Αλυφαντης Βολος Δανιηλ Δημακη διαθλο ΕΟΤΡΙ Καμισακη κριτες Κρομμύδας κυπαρισσια Κυπελο Λουκοπουλου Μαυρογιαννης Ξανθος ΟΑΚΑ Ολυμπιοι Πανελληνιο Πρωταθλημα Σκουλαρικης Σουβατζογλου Στασινοπουλου Σχινιαθλο Σχινιας τριαθλο Χριστοδουλοπουλος Χρονης
Loutraki

Pearl Izumi
Garmin 920
Το trinews.gr είναι το μεγαλύτερο portal για το τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα για προπόνηση τριάθλου στην Ελλάδα. Αποτελεί ένα portal ανοιχτό στο κοινό, και προσκαλούμε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει με αρθρογραφία, ειδησεογραφία ή φωτογραφίες από διοργανώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - CyclingNews.gr - CoachingServices - duathlon.gr - Nutrition News