Αρχική Ειδήσεις Προκηρύξεις Αποτελέσματα Άρθρα Εξοπλισμός Φωτογραφίες Βίντεο
nutrinews NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores High5
Ειδήσεις
29 Μαϊ 12
Εγινε το 1ο τρίαθλο ArgoMan - We Did it!!!
Δελτίο Τύπου Διοργάνωσης
Με μεγάλη επιτυχία διοργανωθηκε την περασμένη Κυριακή 27/05/2012 στις Αλυκές Βόλου, το πρωτο τρίαθλο ArgoMan από την Multisport υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Διευθυνσης Αθλητισμού Δημου Βόλου.
17 Μαϊ 12
Λουκοπούλου και Καντής νικητές στο Astroman
Η παράδοση συνεχίστηκε στο Άστρος της Κυνουρίας με τη διεξαγωγή του 3ου Astroman αγώνα τριάθλου μεγάλης απόστασης, ίσως με αυτή μισού Ironman (1,9-90-21,1χλμ) .138 ήταν οι τολμηροί αθλητές φέτος, ενώ παράλληλα συμμετείχαν και 11 ομάδες στη σκυταλοδρομία με κάθε αθλητή να κάνει ένα από τα επιμέρους αγωνίσματα.
03 Μαϊ 12
Επιτυχής ο πρώτος αγώνας της Transition Sports
δελτίο τύπου
Ο πρώτος αγώνας τριάθλου της Transition Sports στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! 183 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις Moraitis Sports και γέμισαν με ενθουσιασμό και θετική ενέργεια τη παραλία του Σχινιά!
10 Απρ 12
20 Μαΐου στην Καλαμάτα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου
Η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει στις 20 Μαΐου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2012 στην ολυμπιακή απόσταση (1,5-40-10χλμ) για τις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και βετεράνων. Ουσιαστικά η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στα πλαίσια του αγώνα "51,5" της εταιρίας Three Level Power κατόπιν συμφωνίας με την Ε.Ο.Τρι.
11 Μάρ 12
Σκουλαρίκης και Λουκοπούλου ξανά πρωταθλητές στο Δίαθλο
Για άλλη μια χρονιά διεξήχθη με επιτυχία στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δίαθλου. Παρά τις δυσοίωνες καιρικές προβλέψεις η διοργάνωση σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών ειδικά στην όπεν κατηγορία που ήρθαν να αγωνιστούν πολλοί αθλητές. Μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης και η Λουκία Λουκοπούλου όπως και πέρσι.
09 Μάρ 12
Όλα έτοιμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου
Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς που θα διοργανωθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου αυτή Κυριακή. Φυσικά μιλάμε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2012 όλων των κατηγοριών. Η διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί για άλλη μια χρονιά στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ξιφασκίας, στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, αν και μάλλον θα είναι η τελευταία με τις γνώστες αποφάσεις εκποίησης του χώρου.
29 Φεβ 12
Την άλλη Κυριακή το Πανελλήνιο Διάθλου
Το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς θα διοργανωθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου την άλλη Κυριακή. Φυσικά μιλάμε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2012 όλων των κατηγοριών (και είναι πολλές!), το οποίο άλλη μια χρονιά θα φιλοξενηθεί στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ξιφασκίας, παλιού. αεροδρόμιο του Ελληνικού
24 Φεβ 12
Με δύο Έλληνες το Τρίαθλο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου
Με δύο Έλληνες στις επάλξεις θα διεξαχθούν οι αγώνες του Τριάθλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το καλοκαίρι. Δεν μιλάμε βέβαια για αθλητές αλλά για κριτές! Δυστυχώς μετά από τρεις συνεχείς αγωνιστικές παρουσίες φέτος κανένας Έλληνας δεν μπόρεσε καν να κυνηγήσει την πολυπόθητη πρόκριση, όμως τουλάχιστον το ελληνικό τρίαθλο θα εκπροσωπήσουν στην "διαιτησία" του αγώνα δυο δικοί μας άνθρωποι, ο Θάνος Νικόπουλος και ο Ανδρέας Γαλανός.
21 Φεβ 12
Αρχή αποκέντρωσης στην Κυπαρισσία, Σκουλαρίκης και Καμισάκη νικητές
Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην Κυπαρισσία το 1ο Κύπελλο Διάθλου με διοργανωτή τον τοπικό Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας και υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Τρι. Αυτός ήταν ο πρώτος φετινός αγώνας στην επαρχία σε μια χρονιά που ελπίζουμε να γίνει αρχή αποκέντρωσης.
10 Φεβ 12
Συνέχεια με το Δίαθλο της Κυπαρισσίας 19/2
Στην Κυπαρισσία θα συνεχιστεί την επόμενη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η multisport χρονιά με τον 2ο αγώνα διάθλου της Greek Cup Series. Ο αγώνας της Κυπαρισσίας διοργανώνεται απο τον Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας (Ν.Ο.ΚΥ.) και ανήκει στην σειρά αγώνων τις ΕΟΤρι.
30 Ιαν 12
Σκουλαρίκης και Λουκοπούλου νικητές στο Δίαθλο του Σχινιά
Τα πράγματα είναι απλά όταν υπάρχει θέληση. Όλοι συνεργάζονται και γίνεται στήνεται με επιτυχία ένας πολύ όμορφος αγώνας. Το αθλητικό σωματείο “Ολύμπιοι” με τη συμπαράσταση της εθελοντικής ομάδας “φίλοι του τριάθλου” και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου διοργάνωσαν με επιτυχία την “1η διαθλητική συνάντηση” της χρονιάς στον χώρο του κωπηλατοδρόμιου του Σχινιά.
25 Ιαν 12
Την Κυριακή η 1η Διαθλητική Συνάντηση Φίλων Τριάθλου υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Τρι.

Αυτή την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ξεκινάει η φετινή αγωνιστική χρονιά για το ελληνικό τρίαθλο με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το αθλητικό Σωματείο «Ολύμπιοι» με την εθελοντική βοήθεια των Φίλων του Τριάθλου (Triathlon Friends) και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου, διοργανώνει την 1η Διαθλητική Συνάντηση φίλων Τριάθλου εντός του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου στο Σχινιά Αττικής.

06 Ιαν 12
Πρόγραμμα Ανεξάρτητων Αγώνων 2012

Μετά την ανακοίνωση του αγωνιστικού προγράμματος της Ε.Ο.Τρι., δημοσιεύουμε και το πρόγραμμα των ανεξάρτητων αγώνων τριάθλου και multisports όπως αυτό έχει διαμορφωθεί απο τις εκάστοτε ανακοινώσεις των διοργανωτών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες δίπλα από κάθε αγώνα.

06 Ιαν 12
Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου - Age Group 2012
Ε.Ο.ΤΡΙ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, θα είναι παρούσα και σε ένα άλλο κορυφαίο γεγονός του Τριάθλου για το 2012, καθώς προετοιμάζει ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη Ειλάτ του Ισραήλ στις 19-22 Απριλίου 2012.

05 Ιαν 12
Αγωνιστικό Πρόγραμμα Ε.Ο.Τρι. 2012

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της το αγωνιστικό της Πρόγραμμα για το 2012. Παράλληλα όπως μαθαίνουμε, αναμένεται να διεξαχθούν και πολλοί ανεξάρτητοι αγώνες μέσα στο 2012. Όσοι αγώνες οριστικοποιούνται με τις λεπτομέρειες τους, θα μπαίνουν και στην στήλη των προκηρύξεων.

βλέπετε 121 έως 135 από 263
Σελίδα:  πρώτη σελίδα |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9 |  10 |  11 |  12 |  13 |  14 |  τελευταία σελίδα
aquathlon Argoman Astroman ETU Moraitis Transition Sports X-triathlon XTERRA Αλυφαντης Βολος Δανιηλ Δημακη διαθλο ΕΟΤΡΙ Καμισακη κριτες Κρομμύδας κυπαρισσια Κυπελο Λουκοπουλου Μαυρογιαννης Ξανθος ΟΑΚΑ Ολυμπιοι Πανελληνιο Πρωταθλημα Σκουλαρικης Σουβατζογλου Στασινοπουλου Σχινιαθλο Σχινιας τριαθλο Χριστοδουλοπουλος Χρονης
Loutraki

Pearl Izumi
Garmin 920
FitnessPulse.gr
Το trinews.gr είναι το μεγαλύτερο portal για το τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα για προπόνηση τριάθλου στην Ελλάδα. Αποτελεί ένα portal ανοιχτό στο κοινό, και προσκαλούμε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει με αρθρογραφία, ειδησεογραφία ή φωτογραφίες από διοργανώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - CyclingNews.gr - CoachingServices - duathlon.gr - Nutrition News