Αρχική Ειδήσεις Προκηρύξεις Αποτελέσματα Άρθρα Εξοπλισμός Φωτογραφίες Βίντεο
nutrinews NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores High5
Ειδήσεις
03 Νοέ 11
Δίαθλο Ανωμάλου Δρόμου στη Λίμνη Αντινιώτη

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το 1ο ΔΙΑΘΛΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΑΝΤΙΝΙΩΤΗ. Οι συμμετοχές των αθλητών-τριων ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις αφού η πανέμορφη διαδρομή και οι ιδανικές καιρικές συνθήκες βοήθησαν ώστε να βρεθούν στην αφετηρία 92 συμμετέχοντες.

28 Οκτ 11
Σε Ολυμπιακή τροχιά ο Γαλανός
Δελτίο Τύπου Ε.Ο.ΤΡΙ.

Πριν λίγες μέρες η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου, ανακοίνωσε στις οικίες ομοσπονδίες τους κριτές που θα λάβουν μέρος στο Σεμινάριο Διεθνών Κριτών Τριάθλου, επιπέδου Ολυμπιακών αγώνων, που θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη στις 3 με 4 Δεκεμβρίου. Ανάμεσα στους υποψήφιους κριτές που θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο ώστε να αποκτήσουν την πιστοποίηση είναι ο Ανδρέας Γαλανός.

25 Οκτ 11
Τίτλοι τέλους για το Σχίνιαθλο – 5 χρόνια & 20 αγώνες
Schiniathlon Organization

Το Σχίνιαθλο τερματίζει εδώ την πορεία του. Διαβάστε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

Marie Leautey: Τον Μάιο του 2007 διοργάνωσα το 1ο « τρίαθλο του κόλπου του Σχινιά» στον χώρο του Μωραΐτη. 55 συμμετέχοντες ήρθαν με όλα τους περισσότερους να είναι με mountain bikes, surf σορτσάκια, χωρίς κράνη και γυαλιά κολύμβησης. Το άθλημα προφανώς ήταν σε εμβρυική κατάσταση.

20 Οκτ 11
Πρωταγωνιστής ο Χριστοδουλόπουλος στο τελευταίο Σχίνιαθλο της χρονιάς
Schiniathlon Organization

Με απειλητικό ουρανό, κατά διαστήματα ψιλόβροχο και δυνατό αέρα, 201 αθλητές έδωσαν το παρών για το τελευταίο Σχίνιαθλο του έτους. 144 για το ατομικό και 57 ως μέλη ομάδων. Αυτά τα νούμερα αποτελούν άλλο ένα ρεκόρ συμμετοχών τόσο για το σύνολο όσο και για το ατομικό, για Σχίνιαθλο Ολυμπιακής απόστασης.

14 Οκτ 11
Ενημερωθείτε για την συμμετοχή σας στο Σχίνιαθλο της 16/10!
Schiniathlon Organization

Όλοι οι αθλητές πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό και τα υλικά τους μεταξύ 07:15πμ - 08:15πμ. Καμία παραλαβή δεν θα γίνει μετά τις 8:15πμ!!! Για την παραλαβή του πακέτου με τον αριθμό και τα chip χρονομέτρησης, οι δηλωμένοι αθλητές πρέπει να παρουσιάσουν βεβαίωση γιατρού για την καλή τους υγεία. Η βεβαίωση πρέπει να έχει εκδοθεί εντός 12 μηνών.

10 Οκτ 11
Αγώνας τριάθλου στα πλαίσια των 5ων Απολλώνιων
Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτη

 

Στα πλαίσια των 5ων Απολλώνιων (αθλητικών εκδηλώσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων) διεξήχθη την Κυριακή 9 Οκτωβρίου αγώνας τριάθλου που περιελάμβανε αγωνίσματα 200 μ.κολύμβησης- 10 χλμ.ποδήλατο και 2,5 χλμ τρέξιμο σε αυτόν συμμετείχαν 16 αθλητές και αθλήτριες δίνοντας άλλο τόνο στις αθλητικές εκδηλώσεις, Διοργανωτής του τριάθλου ήταν ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης που ήταν επίσης συνδιοργανωτής στα 5α Απολλώνια.

06 Οκτ 11
200+ εγγραφές ήδη για το Schiniathlon Ολυμπιακής απόστασης
Schiniathlon Organization

Το απόγευμα της Παρασκευής 7/10 θα κλείσουν οι εγγραφές για το Schiniathlon της 16ης Οκτωβρίου. Ήδη περισσότεροι από 200 αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή. Μετά το κλείσμο, καμία εγγραφή δεν γίνεται δεκτή λόγω συστήματος ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και δηλώσεων των λιστών αθλητών στης αρμόδιες αρχές. Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής για αυτόν τον αγώνα.

03 Οκτ 11
Κρομμύδας και Κοπίνα μεγάλοι νικητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

Με επιτυχία διεξήχθη χθες, Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Ελληνικό το πανελλήνιο πρωτάθλημα τριάθλου 2011 όλων των κατηγοριών. Τα φαβορί επικράτησαν εύκολα, στους άνδρες νικητής ήταν ο αειθαλής Βασίλης Κρομμύδας και στις γυναίκες η Ζαρίνα Κοπίνα. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 80 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες με ηλικίες από 11 μέχρι 70 ετών

29 Σεπ 11
2η στο Βαλκανικο η Στασινοπούλου

Tην 2η θέση στην κατηγορία youth κατέκτησε η Ελένη Στασινοπούλου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα τριάθλου που διεξήχθη στην Ρουμανία το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στην πόλη Μamaia. H αθλήτρια της Αθλητικής Ένωσης Κερατσινίου ολοκλήρωσε την sprint απόσταση σε συνολικό χρόνο 1.23.16 με επιμέρους χρόνους 10’30΄΄ στο κολύμπι, 32’30’’ στο ποδήλατο και 36’ στο τρέξιμο.

28 Σεπ 11
Την Κυριακή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Αυτή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο Ελληνικό το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου όλων των κατηγοριών. Οι αγώνες θα έχουν άρωμα παρελθόντος στους άνδρες με τη συμμετοχή του Βασίλη Κρομμύδα και του Δημήτρη Παππά. Μετά από πολλά χρόνια αναμένουμε να έχουμε νέα πρωταθλήτρια στις γυναίκες, καθώς η Ντενίζ Δημάκη προσηλωμένη στους νέους της στόχους στον Μαραθώνιο δεν θα αγωνιστεί.

27 Σεπ 11
340! αθλητές στο τελευταίο Sprint Σχίνιαθλο της χρονιάς
Schiniathlon Organization

Ποτέ στο παρελθόν δεν βρέθηκαν τόσο πολλοί αθλητές στην εκκίνηση ενός αγώνα τριάθλου στην Ελλάδα. 340 αθλητές βρέθηκαν στον χώρο του Μωραΐτη για να συμμετάσχουν στο τελευταίο Sprint Σχίνιαθλο της χρονιάς. 276 για το ατομικό και 64 ως μέλη ομάδων.

23 Σεπ 11
Ενημερωθείτε για την συμμετοχή σας στο Σχίνιαθλο!
Schiniathlon Organization

Δείτε την τελική λίστα συμμετεχόντων (XLS) και τους αριθμούς που θα έχουν στον αγώνα. να θυμάστε τον αριθμό σας για την παραλαβή των υλικών σας! Με 300 συμμετοχές στον Sprint Schiniathlon εκ των οποίων οι μισοί πρωτοεμφανιζόμενοι, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ όλοι οι συμμετέχοντες να αφιερώσουν χρόνο για να μελετήσουν τις διαδικασίες και πληροφορίες

16 Σεπ 11
Με 300 συμμετοχές στον Sprint Schiniathlon εκ των οποίων οι μισοί πρωτοεμφανιζόμενοι
Schiniathlon Organization

Με 300 συμμετοχές στον Sprint Schiniathlon εκ των οποίων οι μισοί πρωτοεμφανιζόμενοι, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ όλοι οι συμμετέχοντες να αφιερώσουν χρόνο για να μελετήσουν τα παρακάτω, τα οποία αναλύονται με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες

15 Σεπ 11
140 km για ένα χαμόγελο - φιλανθρωπικός αγώνας για το Ορφανοτροφείο Βόλου

Την Κυριακη 2 Οκτωβριου 2011, ο Λευτερης Παρασκευας σε συνεργασια με τον Νικο Ραπτη του BikeMe.gr, θα πραγματοποιησει ενα τριαθλο 140 χιλιομετρων για φιλανθρωπικο σκοπο.
Θα ξεκινησει απο το νησι της Σκιαθου με κολυμβητικο διαπλου 10χλμ περιπου εως την περιοχη Πλατανια Πηλιου. Εκει θα περασει στο δευτερο αθλημα, το ποδηλατο , με σκοπο να διασχισει το νοτιοανατολικο Πηλιο καλυπτοντας μια αποσταση 105 χλμ και φτανοντας στις Μηλιες θα συνεχισει τρεχοντας με τελικο προορισμο το Flocafe στο λιμανι του Βολου, 25χλμ μακρια.

12 Σεπ 11
9η στην κατηγορία 40-44 στο Παγκόσμιο Ironman 70.3 του Λας Βέγκας η Λουκοπούλου - Alexander και Rollison πρωταθλητές

Άλλη μια καλή διεθνής εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Λουκία Λουκοπούλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ironman 70.3 που διεξήχθη χθες , Κυριακή, στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Η Λουκοπούλου τερμάτισε στην 9η θέση της ηλικιακής κατηγορίας 40-44 ετών με χρόνο 5 ώρες 14 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα.

βλέπετε 121 έως 135 από 243
Σελίδα:  πρώτη σελίδα |  4 |  5 |  6 |  7 |  8 |  9 |  10 |  11 |  12 |  13 |  14 |  τελευταία σελίδα
aquathlon Argoman Astroman ETU Moraitis Transition Sports X-triathlon XTERRA Αλυφαντης Βολος Δανιηλ Δημακη διαθλο ΕΟΤΡΙ Καμισακη κριτες Κρομμύδας κυπαρισσια Κυπελο Λουκοπουλου Μαυρογιαννης Ξανθος ΟΑΚΑ Ολυμπιοι Πανελληνιο Πρωταθλημα Σκουλαρικης Σουβατζογλου Στασινοπουλου Σχινιαθλο Σχινιας τριαθλο Χριστοδουλοπουλος Χρονης

Pearl Izumi
Garmin 920
FitnessPulse.gr
Το trinews.gr είναι το μεγαλύτερο portal για το τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα για προπόνηση τριάθλου στην Ελλάδα. Αποτελεί ένα portal ανοιχτό στο κοινό, και προσκαλούμε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει με αρθρογραφία, ειδησεογραφία ή φωτογραφίες από διοργανώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - CyclingNews.gr - CoachingServices - duathlon.gr - Nutrition News