Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
12 Μαϊ 14 ← πίσω

Κρομμύδας και Δημάκη Πρωταθλητές Ελλάδας στο Τρίαθλο

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χτες, Κυριακή 11/5, στον Σχινιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, υπό την διοργανωτική επιμέλεια της Transition Sports και την αιγίδα της Ε.Ο.Τρι. Μεγάλοι νικητές αναδείχτηκαν οι πολυνίκες του αθλήματος, ο Βασίλης Κρομμύδας και η Ντενίζ Δημάκη. Το πρωτάθλημα φέτος διεξήχθη στην σπριντ απόσταση ενώ μετά από 2 χρόνια επανήλθε ο κανονισμός drafting στην ποδηλασία.

Στους άνδρες ο αγώνας εξελίχθηκε σε μονομαχία μεταξύ του περσινού πρωταθλητή Γρηγόρη Σουβατζόγλου και του πολύπειρου Βασίλη Κρομμύδα που ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει στην κορυφή μετά την περσινή ατυχή του εμφάνιση. Οι δυο τους αποσπάστηκαν μετά την κολύμβηση και αύξησαν το διαφορά από τους υπόλοιπους στην ποδηλασία. Στο τρέξιμο ο Κρομμύδας είχε περισσότερες δυνάμεις και έφτασε στην πρώτη θέση με χρόνο 1:04:25, αφήνοντας τον Σουβατζόγλου δεύτερο με 01:04:57. Στην μάχη για την τρίτη θέση νικητής βγήκε ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης που παρότι είχε μείνει αρκετά πίσω μετά την κολύμβηση κατάφερε να προσπεράσει τους υπόλοιπους και να τερματίσει τρίτος σε 01:07:30.

Στις γυναίκες η Ντενίζ Δημάκη ήταν για άλλη μια χρονιά απόλυτη κυρίαρχος. Ελέγχοντας τον αγώνα πήρε την πρώτη θέση με 1:15:47. Δεύτερη ήταν η Νάντια Συντζανάκη με 01:17:29 και τρίτη η Χάιντι Διακουμοπούλου με 1:24:42.

Στους εφήβους πρώτευσε και φέτος ο Άγγελος Μαυρογιάννης (1:11:24) όπως και στις Νεάνιδες η Ελένη Στασινοπούλου (1:23:08).

Ειδική μνεία για τη συμμετοχή των παρατριαθλητών μας. Γιάννη Χατζήμπεη (01:23:40), Ευάγγελος Μπάρλας (1:29:59) Αλέjη Θεοδωρίδη (01:52:53) και Γεράσιμου Κορδάτου (1:58:27) που τερμάτισαν επιτυχώς υπερνικώντας για άλλη μια φορά τις ιδιαιτερότητες τους.

Σε ξεχωριστή εκκίνηση, 45 λεπτά μετά αγωνίστηκαν οι βετεράνοι μαζί με τις age-gpoup κατηγορίες και κανονισμούς non-drafting. Πρώτος βετεράνος και νικητής όλου του αγώνα ήταν ο Στέλιος Ανδρεάδης με 1:12:14.

Τέλος δόθηκε και η εκκίνηση του σούπερ σπριντ αγώνα με τι κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και Παμπαίδων- Παγκορασίδων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα

http://www.trinews.gr/item.php?id=953


* Σύντομα περισσότερες φωτογραφίες

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News