Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
21 Ιουλ 20 ← πίσω

Αναβάλλεται και η τελευταία μεγάλη διοργάνωση Multisport του 2020, το Powerman Zofingen

Αναβάλλεται και η τελευταία μεγάλη διοργάνωση Multisport του 2020, το Powerman Zofingen

 

 

Με τις εξελίξεις γύρω από τον COVID-19 να τρέχουν διαρκώς και τα κρούσματα στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως να αυξάνονται συνεχώς, η διοργάνωση του μεγαλύτερου αγώνα Long Distance διάθλου, το Powerman Zofingen και το ITU Long Distance Duathlon World Championships, αναβάλλεται. Συγκεκριμένα από τις 20 Σεπτεμβρίου που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, αναβάλλεται για τις 29 με 30 Μαΐου 2021. Αξίζει να σημειωθεί πως ουσιαστικά το Powerman Zofingen και μαζί με αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου Μεγάλης Απόστασης ήταν η τελευταία μεγάλη διοργάνωση multisport για το 2020 που δεν είχε αναβληθεί ακόμα για το 2021.

 

 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της διοργάνωσης για την αναβολή:

 

 

«Αγαπητοί Αθλητές ,

Μετά την επιδείνωση της κατάστασης γύρω από τον COVID-19 και πάλι στην Ελβετία και σε όλον τον κόσμο τις τελευταίες εβδομάδες, η ITU, η IPA και η Ελβετική Ομοσπονδία Τριάθλου μαζί με τις αρχές και την τοπική οργανωτική επιτροπή αποφάσισαν να αναβάλουν το ITU Long Distance Duathlon World Championships στο Zofingen έως το 2021. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι αυστηρότεροι περιορισμοί εισόδου στην Ελβετία και οι αυξημένες απαιτήσεις προστασίας για μεγάλα events. Όλοι οι αγώνες εκείνου του Σαββατοκύριακου στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος επηρεάζονται από την αναβολή.

Οι εμπλεκόμενοι εταίροι αποφάσισαν να επαναπρογραμματίσουν όλες τις κούρσες του Powerman Zofingen στις 29 και 30 Μαΐου 2021. Η ITU επιβεβαίωσε ότι το Powerman Zofingen θα είναι το ITU Powerman Long Distance Duathlon World Championship στις 30 Μαΐου 2021.

Η Powerman Zofingen ευχαριστεί όλους τους αθλητές που εγγράφτηκαν  παρά τις επικρατούσες αβεβαιότητες. Οι εγγραφές θα μεταφερθούν για το event του 2021 και οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές.

 "Τα λέμε στο Zofingen", τέλη Μαΐου 2021.»

 

Περισσότερα για την διοργάνωση θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://en.powerman.swiss

 

Για οποιαδήποτε εξέλιξη μείνετε συνδεδεμένοι!

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Garmin FR family

Half Marathon EXPO

Authentic Marathon Swim

Swimming Shop

Fitness Awards

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News