Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
19 Ιουν 20 ← πίσω

Μαζί με το Challenge Bled το ETU European Championships 2020

Μαζί με το Challenge Bled το ETU European Championships 2020

 

 

Οι εξελίξεις για την πανδημία του COVID-19 τρέχουν διαρκώς με την ITU και την ETU να συνεδριάζουν συνεχώς και ανακοινώνουν νέες ημερομηνίες ή οριστικές αναβολές διοργανώσεων. Σε αυτές τις διοργανώσεις που ανακοινώθηκαν νέες ημερομηνίες προστίθεται και το ETU European Championships 2020 που θα διοργανωθεί μαζί με το Challenge Bled στις 18-20 Σεπτεμβρίου 2020 στο Bled της Σλοβενίας.

 

 

Στο πλαίσιο του νέου αγώνα Challenge, του Challenge Bled, που στο πλαίσιο του θα διοργανωθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Middle Distance Τριάθλου, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Aquathlon και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Aquabike για το 2020.

 

«Είναι μεγάλη μας τιμή να μας εμπιστεύεται η διοργάνωση του ETU European Championships», λέει ο διευθυντής του αγώνα Miro Kregar. «Γνωρίζουμε την ευθύνη που μια τέτοια διοργάνωση απαιτεί, και την ίδια στιγμή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι να μπορούμε να προσφέρουμε στους αθλητές από όλη την Ευρώπη ένα πλούσιο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, το οποίο μπορούν να ξοδέψουν σε έναν από τους πιο τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη», συνέχισε.

 

 

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News