Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
29 Μαϊ 20 ← πίσω

Αναβάλλονται για το 2021 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Multisport και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου μέσης απόστασης

Αναβάλλονται το ITU Multisport World Championships και Powerman Viborg - ITU Powerman Middle Distance Duathlon World Championships για το 2021

 

 

Σε μια δύσκολη απόφαση έφτασε χθες η ITU και οι οργανωτικές επιτροπές των διοργανώσεων ITU Multisport World Championships και Powerman Viborg - ITU Powerman Middle Distance Duathlon World Championships που θα πραγματοποιούνταν τον Σεπτέμβριο του πολυβασανισμένου ήδη, φετινού έτους. Συγκεκριμένα, και για τα 2 αυτά παγκόσμια πρωταθλήματα αποφασίστηκε η ματαίωσή τους για το 2020 και ο επαναπρογραμματισμός τους για το 2021.

 

Το ITU Multisport World Championships που στο πλαίσιό του θα πραγματοποιηθούν τα παγκόσμια πρωταθλήματα sprint διάθλου, standard διάθλου, cross triathlon, aquathlon, aquabike και long distance triathlon για elite και age group κατηγορίες θα γίνει 3 με 12 Σεπτεμβρίου 2021. Η ανακοίνωση της διοργάνωσης έλεγε:

«Εκτεταμένη ενημέρωση απόψε: ύστερα από εκτεταμένες διαβουλεύσεις με όλους όσους εμπλέκονται στη διοργάνωση, αποφασίστηκε σήμερα να μην διοργανωθεί το ITU Multisport World Championships 2020, αλλά να μεταφερθεί τον επόμενο χρόνο. Μπορείτε να σημειώσετε ήδη τις ημερομηνίες 3 με 12 Σεπτεμβρίου 2021! Περισσότερες πληροφορίες εδώ https://almere.triathlon.org/2020/05/28/»

 

 

Το Powerman Viborg - ITU Powerman Middle Distance Duathlon World Championships θα μεταφερθεί και αυτό το φθινόπωρο του 2021 χωρίς να ορίζεται η ακριβής ημερομηνία. Η ανακοίνωση έγραφε:

«Αγαπητοί αθλητές,

Λόγω της συνεχής κατάστασης του COVID-19, αναγκαζόμαστε να αναβάλουμε το 2020 Viborg ITU Powerman MD Duathlon World Championships για το φθινόπωρο του 2021. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.

Παρακαλούμε διαβάστε εδώ: https://www.powerman.dk/2020/05/29/postponed-until-autumn-2021/


Μείνετε υγιείς και ασφαλείς όλοι και τα λέμε του χρόνου για το 2021 Viborg ITU Powerman MD Duathlon World Championships.

- Στοχεύουμε για ένα παγκοσμίου κλάσης event για τα επόμενα χρόνια.»

 

Υπενθυμίζεται πως και για τις δυο αυτές κορυφαίες διοργανώσεις η εγγραφή γίνεται μόνο μέσω της Ε.Ο.ΤΡΙ. (Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου) για την Ελλάδα.Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News