Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
21 Μαϊ 20 ← πίσω

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου Μεγάλης Απόστασης για το 2021 μαζί με το DATEV Challenge Roth

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου Μεγάλης Απόστασης για το 2021 μαζί με το DATEV Challenge Roth

 

 

Με την κατάσταση της πανδημίας για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης να γίνεται καλύτερη και την αισιοδοξία για το μέλλον να είναι ξανά εμφανής με την ανακοίνωση επαναπρογραμματισμού αγώνων για το 2020. Άλλη μια τέτοια ανακοίνωση προστίθεται σε αυτές αυτή τη φορά όμως για το 2021. Συγκεκριμένα, ο πιο γνωστός αγώνας της σειράς Challenge, και ένας από τους κορυφαίους αγώνες μεγάλης απόστασης παγκοσμίως, το DATEV Challenge Roth, ανακοίνωσε πως το 2021 θα διεξαχθεί παράλληλα με τον κλασσικό αγώνα και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου Μεγάλης Απόστασης για την χρονιά αυτή.

 

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης λέει:

«Καλά νέα: το European Long Distance Triathlon Championships από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU) θα πραγματοποιηθεί σαν μέρος του DATEV Challenge Roth 2021. Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι μάχες για τον Γερμανικό και τον Ευρωπαϊκό τίτλο θα γίνουν κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα στο Roth.

 

Όλοι οι αθλητές που έχουν ήδη εγγραφεί στο DATEV Challenge Roth 2021 από την Ευρώπη και είναι έγκυρα μέλη στις εθνικές τους ομοσπονδίες μπορούν να λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι αθλητές πρέπει να επικοινωνήσουν με τις ομοσπονδίες τους για περεταίρω πληροφορίες. Επίσης, υπάρχουν ειδικές θέσεις για το event που είναι sold out για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τριάθλου. 200 από τις 3400 θέσεις έχουν κρατηθεί για την ETU και θα κατανεμηθούν στις εθνικές ομοσπονδίες.

 

Εμείς και οι τοπικές αρχές θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε οι καλύτεροι οικοδεσπότες που γίνεται για το διπλό πρωτάθλημα και ανυπομονούμε να σας δούμε το 2021!».

 

 

Να τονιστεί σε αυτό το σημείο πως η αντίστοιχη εθνική ομοσπονδία που αναφέρει η ανακοίνωση, για την Ελλάδα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.).

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News