Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
17 Απρ 20 ← πίσω

Τηλεδιάσκεψη της Προέδρου της ITU με τις Εθνικές Ομοσπονδίες- Και η Ε.Ο.ΤΡΙ. παρούσα

Τηλεδιάσκεψη της Προέδρου της ITU με τις Εθνικές Ομοσπονδίες- Και η Ε.Ο.ΤΡΙ. παρούσα

 

 

Η πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τριάθλου και μέλος της ΔΟΕ, κυρία Marisol Casado, διοργάνωσε έναν κύκλο τηλεδιασκέψεων με τους Προέδρους των εθνικών Ομοσπονδιών για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις για γύρω από το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19.  Ήταν, επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρει το απαραίτητο feedback η ITU από την κάθε ομοσπονδία- μέλος για το πώς έχει επηρεάσει η παρούσα κατάσταση τους αθλητές τους και τους προπονητές του.

 

 

Για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή επικοινωνία πραγματοποιήθηκαν 6 διαφορετικά meetings, μία για κάθε ήπειρο και 2 ακόμη για την Αμερική. Συνολικά 87 πρόεδροι από κάθε γωνιά του κόσμου ήρθαν σε επαφή με την Πρόεδρο της ITU, τον Γενικό Γραμματέα και το εκτελεστικό της Συμβούλιο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να λάβουν άμεσες πληροφορίες και feedback.

 

 

Σε αυτό το συμβούλιο εκπροσωπήθηκε και η Ελλάδα, από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), κο Γιώργο Γερόλυμπο, που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες- μέλη της ITU.

 

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News