Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
26 Μάρ 20 ← πίσω

Ακυρώνεται και το DATEV Challenge Roth

Ακυρώνεται και το DATEV Challenge Roth

 

 

Οι ακυρώσεις των αγώνων συνεχίζονται, με τον έναν αγώνα μετά τον άλλο είτε να αναβάλλονται για το φθινόπωρο είτε να ματαιώνονται τελείως δίνοντας ραντεβού στους συμμετέχοντες για την επόμενη χρονιά. Οι περισσότεροι αγώνες της άνοιξης έχουν ήδη ακυρωθεί, καθώς ξεκίνησαν και οι ακυρώσεις των θερινών αγώνων, με μεγαλύτερο πλήγμα την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020 για το 2021. Σε αυτούς τους αγώνες προστέθηκε σήμερα και το Challenge Roth, ένας από τους πιο κλασσικούς αγώνες της μεγάλης απόστασης και ο αγώνας εκείνος που το 2016 ο Jan Frodeno σημείωσε τον καλύτερο χρόνο που έχει σημειωθεί ποτέ στην απόσταση, ολοκληρώνοντας το full Ironman σε 7:35:39. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου 2020, ημερομηνία που θεωρητικά είναι αρκετά μακριά για να ακυρωθεί από τώρα.

 

 

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης έγραφε:

«Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση στην ιστορία μας: Λυπούμαστε απίστευτα πολύ, αλλά πρέπει να ακυρώσουμε το DATEV Challenge Roth στις 5 Ιουλίου του 2020 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Παρά τη δύσκολη κατάσταση δε θα σας εγκαταλείψουμε. Θα επιστρέψουμε του χρόνου. Και θα γιορτάσουμε μαζί σας τη μεγαλύτερη γιορτή του τριάθλου που έχει γίνει ποτέ στις 4 Ιουλίου 2021 στο Roth.»

 

 

Δείτε τη δημοσίευση της διοργάνωσης στο Instagram:

 

 

 

Το Challenge Roth είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς αγώνες της μεγάλης απόστασης. Ξεκίνησε το 1984 με τη μικρότερη απόσταση και συνέχισε από το 1990 με τη μεγάλη μέχρι και πέρυσι, χωρίς να διακοπεί κάποια χρονιά. Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που δε θα πραγματοποιηθεί καθόλου.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Garmin FR family
Fitness Awards

Swimming Shop

Zone3

Energy Races

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News