Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
12 Μάρ 20 ← πίσω

Αναβολή για το Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino - η νέα ημερομηνία

Πριν από λίγο η διοργάνωση του Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 5 Απριλίου, υπό το βάρος των εξελίξεων του Κοροναϊου COVID-19. Ως νέα ημερομηνία ορίστηκε η 25 Οκτωβρίου 2020.
Η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης:


IRONMAN 70.3 Greece – Αναβολή Αγώνα

Ακολουθώντας την κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Πολιτισμού και Αθλητισμού, και θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια  της κοινότητάς μας, η IRONMAN® σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές αποφάσισαν να αναβάλουν το IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 5 Απριλίου 2020.


Η νέα ημερομηνία είναι η 25η Οκτωβρίου 2020.


Οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στο IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino θα λάβουν ένα email με περισσότερες λεπτομέρειες.


Στο διάστημα αυτό που η παγκόσμια κοινότητα βιώνει πρωτόγνωρες προκλήσεις ασφάλειας και υγείας, αναγνωρίζουμε ότι η αναβολή αυτή, για λόγους ανωτέρας βίας, προκαλεί απογοήτευση. Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια και η εξασφάλιση νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα θεωρούμε ότι θα ικανοποιήσει όλους όσοι τον περίμεναν.  Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε εκ νέου τους χιλιάδες αθλητές και κοινό στη γραμμή εκκίνησης του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020.


Με εκτίμηση, η ομάδα της IRONMAN Greece.
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Garmin FR family

Half Marathon EXPO

Authentic Marathon Swim

Swimming Shop

Fitness Awards

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News