Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
04 Ιουν 19 ← πίσω

Η Ε.Ο.ΤΡΙ. παρούσα στην ετήσια σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ETU)

Η Ε.Ο.ΤΡΙ. παρούσα με τον Πρόεδρο της κ. Γιώργο Γερόλυμπο στην ετήσια σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ETU)


Την Πέμπτη 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η ετήσια σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ETU) τοποθεσία. Εκεί συμμετείχαν όλες οι Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες Τριάθλου, μεταξύ των οποίων και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.)


Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΤΡΙ. κ. Γεώργιος Γερόλυμπος πού στο περιθώριο του συνεδριόυ είχε κατ΄ιδίαν συναντήσεις με την Πρόεδρο της ITU και μέλος της ΔΟΕ, με τον Πρόεδρο της ETU καθώς και με άλλους πολύ σημαντικούς αθλητικούς παράγοντες κατά τις συζητήσεις με τους οποίους διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων.


Κατά τη σύνοδο συζητήθηκαν επίσης σημαντικά θέματα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του τριάθλου, τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως. Επίσης, συζητήθηκε η στόχευση της ETU για τα επόμενα χρόνια μέσω των αγώνων και των διοργανώσεων της. Κατόπιν, αποφασίστηκε και ο τόπος διεξαγωγής κάποιων από των σημαντικότερων διοργανώσεων που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια από αυτήν. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η διεξαγωγή των παρακάτω διοργανώσεων:


• EUROPEAN YOUTH CHAMPIONSHIP AND FESTIVAL 2020 στην ALANYA (date tbc)
• EUROPEAN YOUTH CHAMPIONSHIP AND FESTIVAL 2021 στο ZAGREB (date tbc)
• EUROPEAN CHAMPIONSHIP AQUATHLON, AQUABIKE, TRIATHLON MIDDLE DISTANCE στο WALCHSEE (25 – 28 June 2020)


Η Ε.Ο.ΤΡΙ. αναμένεται να δώσει το παρόν σε αυτές τόσο διοργανωτικά όσο και αγωνιστικά. Θυμίζουμε ωστόσο, πως δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές τις διοργανώσεις, όπως και σε κάθε διοργάνωση της Παγκόσμιας ή Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU και ETU αντίστοιχα), έχουν όλοι οι αθλητές και οι αθλούμενοι που έχουν δελτίο σε κάποιο σωματείο της δύναμης της Ε.Ο.ΤΡΙ., αφού υπάρξει αντίστοιχη ανακοίνωση για κάθε διοργάνωση.


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Garmin FR family

Half Marathon EXPO

Authentic Marathon Swim

Swimming Shop

Fitness Awards

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News