Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
05 Μάρ 19 ← πίσω

Η Χαρά Σκουλαρίκη τρέχει για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Είμαστε υπηρήφανοι που η Χαρά Σκουλαρίκη επιστρέφει στο Powerman μετά από 8 χρόνια και μάλιστα για καλό σκοπό. Η Χαρά ειναι πρώην μέλος της Εθνικής ομάδας Τριάθλου και η πρώτη Ελληνίδα που συμμετείχε ποτέ σε αγώνα Powerman καταλαμβάνοντας μάλιστα τη 10η θέση σε μια από τις δυσκολότερες διαδρομές αυτή του Falkenstein στη Γερμανία. Τα τελευταία χρόνια τρέχει μη ανταγωνιστικά, αλλά αποφάσισε φέτος θα επανέλθει πιο δυναμικά, συμμετέχοντας και στο Powerman, με σκοπό να ενισχύσει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδά με αναπηριές. Η Χαρά τρέχει για τα γεναία παιδιά!Η ΕΛΕΠΑΠ Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο από το 1937 ,με 200 άτομα εκπαιδευμένο, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό και 6 κέντρα σε όλη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, έχει προσφέρει υπηρεσίες ολοκληρωμένης αποκατάστασης σε περισσότερα από 100.000 βρέφη , παιδιά και ενήλικες  με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα, από τη γέννηση έως και την ενηλικίωσή τους.

 

Στις 26 Μαΐου στο Μαραθώνιο του Εδιμβούργου, η Χαρά Σκουλαρίκη θα τρέξει με φιλανθρωπικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα υποστηρίζοντας το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.  

Η Χαρά είναι δρομέας με αγάπη στους δρόμους αντοχής και το άθλημα του Μαραθώνιου και είναι πρώτη φορά που τρέχει για φιλανθρωπικό σκοπό. Το έργο της ΕΛΕΠΑΠ εμπνέει κάθε χιλιόμετρο στο μακρύ δρόμο του Μαραθώνιου, όπου βρίσκει νοερούς συνοδοιπόρους τους γονείς των  γενναίων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ και με ψυχή βαθιά  θα πάρει εκκίνηση για τους γενναίους μαχητές  σε ένα αγώνα αντοχών.

 

Η Χαρά την άνοιξη θα Τρέξει για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στους εξής αγώνες:

17/3 8ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας, Αθήνα

24/3 Powerman Greece, Λουτράκι

26/5 Edinburgh Marathon, Εδιμβούργο

 

Σας καλούμε να ενισχύσετε την παραπάνω προσπάθεια καταβάλλοντας οποιοδήποτε ποσό στους παρακάτω λογαριασμούς με Αιτιολογία: RUN και το ονοματεπώνυμό σας.

Στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο ή και άλλα στοιχεία επικοινωνίας θα χρειαστούν για την έκδοση της ανάλογης απόδειξης από την ΕΛΕΠΑΠ.

 

Τραπεζικός Λογαριασμός ΕΛΕΠΑΠ :

Τράπεζα Πειραιώς, IBAN: GR  GR93 0171 6390 0066 3914 4911 957

 

Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική και ξεχωριστή για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Κάνοντας τη δωρεά σας, γίνεστε ενεργό μέλος της οικογένειάς μας και την βοηθάτε να μεγαλώσει με χαρά και δύναμη.

 

Σας ευχαριστούμε

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Garmin FR family

Pontevedra Multisports

Swimming Shop

Zone3

Energy Races

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News