Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
19 Οκτ 18 ← πίσω

Με δυνατή ομάδα η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Multisports στην Ibiza

Με δυνατή ομάδα η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Multsports στην Ibiza

 

Από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 28 Οκτωβρίου διεξάγεται στην Ibiza της Ισπανίας, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Multisports για το 2018 (2018 Ibiza ETU Multisport European Championships).

Σε αυτή την πολυήμερη γιορτή για τα Multisports θα φιλοξενηθούν 6 διαφορετικά αγωνίσματα: το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Διάθλου, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Aquabike, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μεσαίας Απόστασης (Middle Distance) Τριάθλου, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cross Διάθλου, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cross Τριάθλου και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Aquathlon. Στην πολυήμερη αυτή διοργάνωση θα δώσουν το παρόν τα μεγαλύτερα ονόματα των multisports της Ευρώπης προσφέροντας πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις. Η Ελλάδα, μέσω του μοναδικού διεθνούς εκπροσώπου της για το τρίαθλο και τα multisports, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) θα δώσει δυναμικό παρόν και σε αυτή τη μεγάλη διεθνή διοργάνωση.

 

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί τετραπλά. Την αυλαία θα ανοίξουν η Κατερίνα Σάπαρη, ο Δημήτρης Σταματίου και ο Πέτρος Σαλπέας με τη συμμετοχή τους στο Aquathlon (1000μ κολύμβησης - 5χλμ τρέξιμο) την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου. Την αυλαία της αγωνιστικής δράσης θα κλείσει η Λουκία Λίλη η οποία θα αγωνιστεί στο Middle Distance Τρίαθλο ( 1900μ κολύμπι- 85χλμ ποδήλατο- 20χλμ τρέξιμο) την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

 

Μείνετε συνδεδεμένοι για τα αποτελέσματα των Ελλήνων αλλά και report για κάθε αγώνα!

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Garmin FR family

Pontevedra Multisports

Swimming Shop

Zone3

Energy Races

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News