Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
30 Μαϊ 18 ← πίσω

Ανακοίνωση Ε.Ο.ΤΡΙ.: Κριτήρια συμμετοχής για το ETU European Youth Triathlon Championship & Festival 2018

Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου
  
30/05/2018
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) ανακοινώνει, μετά από απόφαση του Δ.Σ. της, ότι ο αγώνας Super Sprint Triathlon (300μ κολύμβησης – 10χλμ ποδηλασίας – 2,5χλμ τρεξίματος) του αγώνα “NafplioEnergyTriathlon 2018” που θα λάβει χώρα στις 17 Ιουνίου στο Ναύπλιο, θα αποτελέσει αγώνα κριτήριο για τη συμμετοχή των αθλητών στο ETU European Youth Triathlon Championship & Festival 2018 (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων) που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου.

 

Να σημειωθεί ότι αυτό αφορά αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονται εντός ηλικιακών ορίων για τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων. Συγκεκριμένα , αφορά τους αθλητές ηλικίας 15 έως 17 ετών, δηλαδή γεννημένοι το 2001 έως 2003, με την κάθε χώρα να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με 2 αγόρια και 2 κορίτσια.Αυτοί οι 4 αθλητές θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας και στο Triathlon MIxed Relay της διοργάνωσης. 

 

Για τη συμμετοχή των αθλητών στο ETU European Youth Triathlon Championship & Festival 2018 και συνεπώς και στον αγώνα-κριτήριο, είναι υποχρεωτικό να έχουν δελτίο αθλητή σε Σύλλογο της δύναμης της Ε.Ο.ΤΡΙ. .

 

*Υπενθυμίζουμε ότι σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι γενικοί όροι και προυποθέσεις για τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών σε διεθνείς αγώνες

http://triathlon-hellas.com/index.php/2015-08-18-15-47-58/381-2017-08-18-18-46-05 

 

 

Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου

www.triathlon-hellas.comΣου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Garmin FR family

Energy Races

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News