Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
30 Μαϊ 18 ← πίσω

Ανακοίνωση Ε.Ο.ΤΡΙ.: Κριτήρια συμμετοχής για το ETU European Youth Triathlon Championship & Festival 2018

Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου
  
30/05/2018
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) ανακοινώνει, μετά από απόφαση του Δ.Σ. της, ότι ο αγώνας Super Sprint Triathlon (300μ κολύμβησης – 10χλμ ποδηλασίας – 2,5χλμ τρεξίματος) του αγώνα “NafplioEnergyTriathlon 2018” που θα λάβει χώρα στις 17 Ιουνίου στο Ναύπλιο, θα αποτελέσει αγώνα κριτήριο για τη συμμετοχή των αθλητών στο ETU European Youth Triathlon Championship & Festival 2018 (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων) που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου.

 

Να σημειωθεί ότι αυτό αφορά αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονται εντός ηλικιακών ορίων για τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων. Συγκεκριμένα , αφορά τους αθλητές ηλικίας 15 έως 17 ετών, δηλαδή γεννημένοι το 2001 έως 2003, με την κάθε χώρα να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με 2 αγόρια και 2 κορίτσια.Αυτοί οι 4 αθλητές θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας και στο Triathlon MIxed Relay της διοργάνωσης. 

 

Για τη συμμετοχή των αθλητών στο ETU European Youth Triathlon Championship & Festival 2018 και συνεπώς και στον αγώνα-κριτήριο, είναι υποχρεωτικό να έχουν δελτίο αθλητή σε Σύλλογο της δύναμης της Ε.Ο.ΤΡΙ. .

 

*Υπενθυμίζουμε ότι σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι γενικοί όροι και προυποθέσεις για τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών σε διεθνείς αγώνες

http://triathlon-hellas.com/index.php/2015-08-18-15-47-58/381-2017-08-18-18-46-05 

 

 

Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου

www.triathlon-hellas.comΣου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
POWERMAN GREECE

Garmin FR family

Pontevedra Multisports

Swimming Shop

Zone3

Energy Races

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News