Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
04 Απρ 18 ← πίσω

Στο Alicante για το αναπτυξιακό Camp της ETU οι μικροί πρωταθλητές του τριάθλου


Από τη Δευτέρα 2 Απριλίου και για όλη την εβδομάδα οι πρωταθλητές μας σε Εφήβους και Νεάνιδες, Γιώργος Λάβδας, Louis Woodgate και Μαριλού Καζαμαριώτη βρίσκονται στο Alicante της Ισπανίας, όπου πραγματοποιείται διεθνές αναπτυξιακό προπονητικό καμπ υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ETU) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU). Σημαντικό να σημειωθεί ότι η επιλογή έγινε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου με πολύ αυστηρά κριτήρια και αποτελεί ιδιαίτερη διάκριση για το ελληνικό Τρίαθλο η επιλογή αυτή.

 

Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα είναι αρκετά σκληρό περιλαμβάνοντας 3 προπονήσεις την ημέρα καθημερινά. Στο διάστημα αυτής της προπονητικής εβδομάδας δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να αναπτύξουν επιδεξιότητες, να χρονομετρηθούν ατομικά στην κολύμβηση και στο τρέξιμο και να προπονηθούν σε ένα πλαίσιο υψηλού συναγωνισμού.  Οι πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις που προβλέπεται να αποκτήσουν οι αθλητές, θα τους βοηθήσουν τόσο στις μελλοντικές προπονήσεις τους όσο και στην συμμετοχή τους στα επερχόμενα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 Το αναπτυξιακό καμπ στο Λουτράκι τον Αύγουστο του 2016 και 2017, η συμμετοχή των Πρωταθλητών μας στο Πρωτάθλημα Διάθλου Νοτιοανατολικής Ευρώπης το 2017 και η κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου σε αυτό, αλλά και η συμμετοχή νέων αθλητών μας στο στο κορυφαίο αναπτυξιακό καμπ τριάθλου στην Ευρώπη στο Πανεπιστήμιο του Αλικάντε της Ισπανίας τόσο το 2017 όσο και το 2018, πιστοποιούν πως η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου αναπτύσσει με ταχείς ρυθμούς το τρίαθλο στις νεαρές ηλικίες και προετοιμάζει αξιόλογους αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν επάξια στα μελλοντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αποτελώντας παράδειγμα ώστε να ασχοληθούν περισσότερα νέα παιδιά με το Τρίαθλο.


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
POWERMAN GREECE

Garmin FR family

Pontevedra Multisports

Swimming Shop

Zone3

Energy Races

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News