Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
29 Μάρ 18 ← πίσω

Η ITU και η Super League επιβεβαιώνουν τη συνεργασία τους υπογράφοντας μνημόνιο συνεργασίας

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου (ITU) και η σειρά αγώνων Super League Triathlon υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας (MOU) , αποκαλύπτοντας νέες συνεργασίες σε σημεία-κλειδιά του αθλήματος, με κοινό στόχο την περεταίρω ανάπτυξη του τριάθλου ανά τον κόσμο σε πολλά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου τη διάδοση του αθλήματος στους νέους, την εγκαθίδρυση φιλάθλων και φανατικού κοινού, και γενικά τη διαφήμιση του αθλήματος σε μια ευρεία κλίμακα.

 

Το μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο ανακοινώθηκε το σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου στη Μόσχα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ETU), θέτει σε κίνηση μια διαδικασία κατά την οποία θα δούμε την Super League Triathlon και την ITU να συνεργάζονται για την προώθηση της ισότητας των δυο φύλων, τη συμμόρφωση στους κανονισμούς Anti- Doping της ITU και του κώδικα του WADA (Παγκόσµιος Οργανισµός Αντιντόπινγκ), όπως και την ανοικτή επικοινωνία ως βασικούς πυλώνες της  συνεργασίας. Η ITU είναι επίσης δεσμευμένη να παρέχει την καθοδήγησή της στην ανάπτυξη κανονισμών για της νέες μορφές του αθλήματος που θα λαμβάνουν χώρα στους αγώνες της Super League Triathlon.

 

Σα μέρος του στρατηγικού πλάνου της ITU για τα έτη 2018-2021, η ITU κάνει συμφωνίες με του κύριους διοργανωτές τριάθλου ανά τον κόσμο για να διευκολύνουν την ανάπτυξη του αθλήματος του τριάθλου γύρω από τις κοινές αξίες του δίκαιου, ασφαλούς και καθαρού τριάθλου για όλους. Η Super League Triathlon θα αναγνωρίζει την ITU ως το διοικητικό όργανο του αθλήματος του τριάθλου, όντας συντονισμένη με αυτήν και τις εθνικές ομοσπονδίες σε όλους τους αγώνες. Επίσης, η Super League Triathlon θα δουλέψει με την ITU ώστε να εξασφαλίσει την ισότητα, ανάμεσα στα χρηματικά έπαθλα, τα συμβόλαια και τη συμμετοχή των ανδρών και των γυναικών αθλητών.

 

«Η ITU και η Super League είχαν πάντα κοινούς στόχους για την ασφαλή και σωστή ανάπτυξη του τριάθλου, για την ανατροφή νέων αθλητών και για να προσφέρουν παγκοσμίως χώρους αγώνων για σπουδαίους πρωταθλητές. Με το να εργαστούμε μαζί για αυτούς τους στόχους, θα το κάνουμε πολύ πιο γρήγορα και δραστικά, χρησιμοποιώντας ο ένας τη δύναμη του άλλου για την αναγγελία μιας νέας συναρπαστικής εποχής αγώνων. Αυτή η συνεργασία είναι μια σημαντική στιγμή για το άθλημά μας και τους αθλητές μας, αλλά είναι, επίσης, μόνο η αρχή για μια μακρά και καρποφόρα συνεργασία.», είπε η Πρόεδρος της ITU και μέλος της ΔΟΕ, Marisol Casado.

 

Το μνημόνιο συνεργασίας προβλέπει, επίσης, την τακτική συζήτηση των ημερολόγιων αγώνων της ITU και της Super League, ούτως ώστε να αποφευχθεί δυο event να συμπέσουν την ίδια ημερομηνία. 

« Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνεργαστούμε με το διοικητικό όργανο του τριάθλου τόσο σύντομα από την δημιουργία της Super League Triathlon. Ανυπομονούμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια, τη δικαιοσύνη και την αναζωογόνηση των αγώνων της Super League με την ITU, και κάνοντας αυτό να ανυψώσουμε το προφίλ του αθλήματός μας, του τριάθλου», είπε ο Michael D’hulst, ο διευθύνων σύμβουλος της Super League Triathlon.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
POWERMAN GREECE

Garmin FR family

Pontevedra Multisports

Swimming Shop

Zone3

Energy Races

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News