Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
21 Σεπ 17 ← πίσω

Energy Triathlon Tolo 2017 – Οι διαδρομές του αγώνα

Energy Triathlon Tolo 2017 – Οι διαδρομές του αγώνα

Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά στο link:

http://www.energyraces.gr/register/Nafplio-Tolo/
Ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου διοργανώνουν  αγώνες Τριάθλου – Multisports με την επωνυμία «Energy Triathon Tolo» την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, ο οποίοι θα λάβουν χώρα με κέντρο διεξαγωγής το πανέμορφο Τολό Αργολίδας και διαδρομές εντός του Δήμου Ναυπλιέων. Συνδιοργανωτές είναι οι αθλητικοί σύλλογοι Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο. Ναυπλίου «Εύρος».
Το Energy Triathlon Tolo είναι ανοιχτό προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους με αγωνίσματα για όλες τις ηλικίες. Οι πιο έμπειροι τριαθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Ολυμπιακή απόσταση, ενώ για τους πιο νέους η απόσταση του Super Sprint είναι ιδανική για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τουςΟι πιο αρχάριοι αθλούμενοι, εκτός από το Τρίαθλο, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ακόμα πιο προσιτό Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο Κολύμβηση και Τρέξιμο.


Aναλυτικά, στις 1 Οκτωβρίου στο Τολό θα διεξαχθούν οι αγώνες:

1) Olympic Triathlon (1.500μ κολύμβησης – 40χλμ ποδηλασίας – 10χλμ τρεξίματος) και Olympic Triathlon Relay (Σκυταλοδρομία Τριάθλου, 2 ή 3 ατόμων).

2) Super Sprint Triathlon (300μ κολύμβησης – 10χλμ ποδηλασίας – 3χλμ τρεξίματος)

3) Kids Triathlon (150μ κολύμβησης – 4χλμ ποδηλασίας – 1χλμ τρεξίματος)

4) Aquathlon (750μ κολύμβησης – 3χλμ τρεξίματος)

5) Kids Aquathlon (150μ κολύμβησης – 1χλμ τρεξίματος)Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα είναι στο πανέμορφο Τολό Αργολίδας. Η περιοχή αλλαγών θα βρίσκεται στον δρόμο μπροστά από την παραλία “Ψιλή Άμμος» του Τολό
Αναλυτικά οι διαδρομές των αγώνων:ΚολύμβησηΓια την ολυμπιακή απόσταση και το Aquthlon η κολύμβηση γίνεται σε τρίγωνο 750μ μπροστά από την παραλία Τολού «Ψιλή Άμμος». 2 στροφές για την ολυμπιακή απόσταση και 1 για το Aquathlon.

2017-Tolo-Swim-750m


Για την Super Sprint απόσταση η η κολύμβηση γίνεται σε “Π” των 300μ και για τους παιδικούς αγώνες Triathlon/Aquathlon σε “Π” των 150μ

2017-Tolo-Swim-300m


Η έξοδος από την κολύμβηση θα γίνει από τον μικρό πεζόδρομο στα δεξιά της παραλίαςΠοδηλασίαΓια την Ολυμπιακή Απόσταση η διαδρομή ξεκινάει από Τολό και περνάει από τους δρόμους “Λευκάκια-Τολού”, “Ναυπλίου-Τολού”, στον κόμβο Ασκληπειου κατευθύνεται προς Μυκήνες, μέχρι την οδό Τίρυνθας – Μυκηνών στο ύψος του χωριού Ανύφι. Στα 20χλμ ακριβώς γίνεται αναστροφή και οι αθλητές επιστρέφουν από τον ίδιο δρόμο πίσω. Η διαδρομή είναι σχεδόν επίπεδη (μόλις 150μ υψομετρική διαφορά στα 40χλμ) με καλής ποιότητας οδόστρωμα στο μεγαλύτερο μέρος της.

2017-Tolo-bike-olympic


Αναλυτικά χάρτη και χαρακτηριστικά διαδρομής μπορείτε να δείτε και στο link

https://connect.garmin.com/modern/activity/1333010911Η ποδηλατική διαδρομή της απόστασης super sprint γίνεται σε κυκλική διαδρομή 3,35χλμ (3 φορές) Από το Τολό προς τον κόμβο πριν την Ασίνη , στροφή δεξιά και επιστροφή από την άλλη μεριά. Αναλυτικά ο χάρτης και τα χαρακτηριστικά της διαδρομής:

2017-Tolo-bike-lap


https://connect.garmin.com/modern/activity/1333010794Στην ίδια διαδρομή θα γίνει και το ποδηλατικό σκέλος του παιδικού αγώνα τριάθλου (1 στροφή)Διαδρομή τρεξίματοςΔιαδρομή 3χλμ κατά μήκος της παραλιακού δρόμου του Τολό από την περιοχή αλλαγων στην “Ψιλη Άμμο” μέχρι το λιμάνι, όπου και γίνεται αναστροφή Αναλυτικά ο χάρτης και τα χαρακτηριστικά της διαδρομής:


2017-Tolo-runΓια την ολυμπιακή απόσταση η αθλητές την κάνουν 3 φορές. Στο Aquathlon και στο Super Sprint 1 φορά. Στους παιδικούς αγώνες triathlon/aquathlon η αναστροφή γίνεται στα 500μ και πισω (σύνολο 1χλμ)

Οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά στο link:

http://www.energyraces.gr/register/Nafplio-Tolo/

μέχρι και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017.Τις λεπτομέρειες και την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να τα δείτε στο link:

http://www.energyraces.gr/?event=energy-triathlon-tolo-2017


#EnergyTriathlonTolo

Ακολουθήστε την διοργάνωση

στο Facebook @EnergyRaces, το Instagram@EnergyRaces.gr και το Twitter @EnergyRaces.
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Garmin FR family

Energy Races

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News