Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
17 Αυγ 17 ← πίσω

Στη Μικρή Βίγλα φέτος το Νάξαθλον!

10ο ΝΑΞΑΘΛΟΝ 2017
Μικρή Βίγλα Νάξου, 27 Αυγούστου 2017


Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο
http://www.energyraces.gr/register/naxathlon/


Ο καθιερωμένος πλέον αγώνα τριάθλου "Νάξαθλον" επιστρέφει ανανεωμένος αυτό το Καλοκαίρι στο νησί της Νάξου και συγκεκριμένα το την Κυριακή 27 Αυγούστου. Φέτος η διοργάνωση αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην Μικρή Βίγλα. Θα υπάρχει αγώνας τόσο στην Ολυμπιακή απόσταση (1,5-40-10χλμ) όσο και στην σπριντ απόσταση (0,75-20-5χλμ).

Διοργανωτές του αγώνα θα είναι το ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου και την τεχνική επιμέλεια της Energy Races. Ο αγώνας είναι δωρεάν για τους αθλητές, χωρίς κόστος συμμετοχής.


Η οργάνωση έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διευκολύνει τη συμμετοχή των αθλητών και σε αυτό το πλαίσιο έχει εξασφαλίσει τις εξής παροχές:
Tο 40% των εξόδων μεταφοράς των αθλητών (μαζί με τους συνοδούς) από ΑΘΗΝΑ σε συνεργασία με τη BLUE STAR FERRIES (η έκπτωση περιλαμβάνει και αυτοκίνητο/μοτοσυκλέτα)
Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
Αναμνηστικό μετάλλιο αγώνα
Αναμνηστικό μπλουζάκι αγώνα
Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής
Κολυμβητικό σκουφάκι
Κέρασμα με τοπικά προϊόντα μετά τη λήξη του αγώνα
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλθούν το αργότερο μέχρι 23 Αυγούστου 2017 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών και την εξασφάλιση των παροχών της οργάνωσης.
Όσον αφορά στη δυνατότητα έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλθούν το αργότερο μέχρι τις 20 Αυγούστου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι για την έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο ειδικό πεδίο στη φόρμα εγγραφής συμπληρώνοντας επίσης τις λεπτομέρειες σχετικά με την αναχώρηση τους από Πειραιά για Νάξο και από Νάξο για Πειραιά (Ημερ/νια, ώρα, πλοίο) καθώς και το ονοματεπώνυμο του συνοδού, εάν υπάρχει.
Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν στα e-mail τους έγκαιρα  ενημέρωση προκειμένου να δουν από πού και πως θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου και ώρα 07:30 θα υπάρχει λεωφορείο του ΚΤΕΛ, στην εκκίνηση των ΚΤΕΛ στο λιμάνι, για όσους θέλουν να μετακινηθούν από την πόλη στην Μικρή Βίγλα. Τα ποδήλατα θα μεταφερθούν στους αποθηκευτικούς χώρους των λεωφορείων.
Αντίστοιχα όσοι επιθυμούν αυτή τη μεταφορά θα πρέπει να το δηλώσουν στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας εγγραφής. Μετά την λήξη του αγώνα θα υπάρξει το αντίστροφο δρομολόγιο από την Μικρή Βίγλα προς το λιμάνι.

Οι αθλητές της σκυταλοδρομίας που ενδιαφέρονται για τις παραπάνω παροχές μετακίνησης θα πρέπει να συμπληρώσουν και μια ξεχωριστή ατομική δήλωση ο καθένας.

Οι δηλώσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά στο παρακάτω σύνδεσμο
http://www.energyraces.gr/register/naxathlon/Το πρόγραμμα

Κυριακή 27/8/2017
07:00-08:30 Λειτουργία γραμματείας για εγγραφές και παραλαβή υλικού
07:30 – 08:45 Τοποθέτηση ποδηλάτων στη Ζώνη Αλλαγής
08:45-09:00 Τεχνική ενημέρωση
09:00 Εκκίνηση Τριάθλου (ολυμπιακή και σπριντ απόσταση)
12:00 Απονομές


Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες και τις διαδρομές, μπορείτε να τις δείτε εδώ:

http://www.energyraces.gr/?event=10o-naxathlon-2017


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Garmin FR family

Energy Races

Triathlon Hellas

Zone3
nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News