Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
23 Ιουλ 17 ← πίσω

Ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου σχετικά με τον διεθνή αγώνα Τριάθλου, Triathlon1-Corfu.

Ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου σχετικά με τον διεθνή αγώνα Τριάθλου, Triathlon1-Corfu


Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), βρίσκεται στην δυσάρεστο θέση να ανακοινώσει την ακύρωση του διεθνούς αγώνα Triathlon1-Corfu, που είχε προγραμματιστεί για τις 10/9/2017 στην πόλη της Κέρκυρας, εξαιτίας της μη ανταπόκρισης του Δήμου Κερκυραίων στις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει και αφορούσαν το μέρος της συμμετοχής του στην διοργάνωση του αγώνα. Η ακύρωση του αγώνα αυτού γίνεται με αποκλειστική ευθύνη και υπαιτιότητα του Δήμου Κερκυραίων που μέχρι σήμερα λιγότερο απο 50 ημέρες πρίν τον αγώνα, δεν έχει κάνει τίποτα!


Η Ε.Ο.ΤΡΙ., θεωρεί τουλάχιστον ερασιτεχνική την όλη διαχείριση ενός τόσο σοβαρού διεθνούς αθλητικού γεγονότος απο μέρους του Δήμου Κερκυραίων και επειδή δεν επιθυμεί να βλαφθεί περισσότερο το άθλημα απο την μη διαχείριση που κάνει ο Δήμος, αποφάσισε εκτός της ακύρωσης του αγώνα, να εξαιρέσει την Κέρκυρα απο μελλοντικό σχεδιασμό διεθνών η εθνικών διοργανώσεων Τριάθλου, θέλοντας να προστατέψει το κύρος του αθλήματος.


Με τιμή

Ε.Ο.ΤΡΙΑΘΛΟΥ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Garmin FR family

Energy Races

Triathlon Hellas

Zone3
nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News