Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
18 Ιουλ 17 ← πίσω

Silver Award για το SPORTCAMP στα Sports Marketing Awards 2017

Το Silver Award στα SPORTS MARKETING AWARDS 2017 και συγκεκριμένα στην κατηγορία SPORTS MEDIA (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ AGENCY / SPORT BRAND) κατέκτησε το Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας SPORTCAMP για τη  νέα του ιστοσελίδα www.sportcamp.gr!

 

Η διάκριση έρχεται να πιστοποιήσει ότι η νέα ιστοσελίδα του SPORTCAMP είναι εφάμιλλη εκείνων των καλύτερων Αθλητικών Κέντρων παγκοσμίως, χάρη στις προηγμένες δυνατότητες, τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την πλήρη παρουσίαση των υπηρεσιών, των υποδομών και της εμπειρίας του. Το project αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για το τμήμα Μarketing του Ομίλου SPORTCAMP που είχε σαν στόχο να παρουσιάσει για πρώτη φορά συγκεντρωτικά το αθλητικό product line του ομίλου, να επικοινωνήσει δυναμικά και αποτελεσματικά το εύρος των υπηρεσιών του και να ενημερώσει το κοινό για το σύνολο των αθλητικών events που διοργανώνει ή φιλοξενεί.

 

Κορυφαία αθλητικά σωματεία (Παναθηναϊκός Superfoods, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κ.α.), εταιρείες (ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Wind, Τράπεζα Πειραιώς, LG, Coca-Cola, κ.α.), αθλητικά events με παγκόσμια απήχηση (Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών, Spetses Mini Marathon, Navarino Challenge κ.α.), η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ του 1987  και τέλος ισχυρά Sports Brands (Adidas, Holmes Place, κα) ήταν ανάμεσα στους νικητές των βραβείων, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στη διάκριση αυτή. Τέλος, η κριτική επιτροπή των βραβείων περιλάμβανε μεταξύ άλλων Ολυμπιονίκες Αθλητές, Ακαδημαϊκούς, Διευθυντικά Στελέχη αθλητικών οργανισμών ενώ Πρόεδρος αυτής ήταν ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, επιλογή που συμβολίζει την εγκυρότητα και την αδιαμφισβήτητη σπουδαιότητα των βραβείων.  

 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού μεταξύ των οποίων ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

 

Το έργο για το οποίο έθεσε υποψηφιότητα και εντέλει βραβεύτηκε το SPORTCAMP είναι η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας του κέντρου www.sportcamp.gr Το έργο αποτελεί συνεργασία του Τμήματος Marketing του SPORTCAMP με τη διαφημιστική εταιρεία MULLENLOWE Athens, η οποία επελέγη με γνώμονα τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει και την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο.

 

Το Silver Award αποτελεί σπουδαία επιβράβευση για το Τμήμα Marketing του SPORTCAMP, που στην παρούσα σύστασή του διανύει το δεύτερο χρόνο ζωής, η στρατηγική του οποίου έχει ως κύριο άξονά της τον εκσυγχρονισμό των εργαλείων επικοινωνίας του ομίλου μέσω της πλήρους υιοθέτησης και αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών.  

 

Στην Τελετή Απονομής των Sports Marketing Awards που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, το βραβείο παρέλαβε η Marketing Director του Ομίλου SPORTCAMP, Μαριάννα Νάνου.

 

Μία χρονιά πριν το 2018, την Επετειακή χρονιά που σηματοδοτεί τα 40 Χρόνια Λειτουργίας του κέντρου, το SPORTCAMP αποδεικνύει τη διαχρονική του αξία και τη μεγάλη του δυναμική!

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Garmin FR family

Energy Races

Triathlon Hellas

Zone3
nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News