Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
29 Δεκ 16 ← πίσω

Η ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ μεταβιβάζει στη EUROTRADE Ltd τα καθήκοντα διανομής SHIMANO σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πάτρα, 29-12-2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣTH EUROTRADE Ltd ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ SHIMANO ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

 

Από 01-Ιανουαρίου-2017 η ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ μεταβιβάζει στη EUROTRADE Ltd τα καθήκοντα διανομής SHIMANO σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

 

H EUROTRADE Ltd αναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη των πωλήσεων, του marketing και του service για όλα τα προϊόντα Shimano, συμπεριλαμβανομένων και των Pro, Pearl Izumi, Bikefitting.com και Lazer. Με γραφεία και αποθήκες σε Ελλάδα, Σλοβενία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία, η EUROTRADE Ltd είναι ήδη από το 2002 ο επίσημος και αποκλειστικός διανομέας SHIMANO στη ΝΑ Ευρώπη, εξυπηρετώντας περισσότερα από 1600 καταστήματα.

 

Η ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ είναι ο διανομέας SHIMANO σε Ελλάδα και Κύπρο από το 1995. Σε αυτά τα 20 χρόνια υπήρξε βασικός συντελεστής στην εδραίωση του SHIMANO brand και στην οργάνωση του δικτύου ποδηλατικών καταστημάτων.

 

Η μεταβίβαση της διανομής γίνεται σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών στην ποδηλατική βιομηχανία και στοχεύει στη δημιουργία κοινής στρατηγικής για το μέλλον της SHIMANO στη ΝΑ Ευρώπη. Με αποκλειστικό προσανατολισμό στα προϊόντα και τις τεχνολογίες της SHIMANO, η EUROTRADE Ltd θα βελτιστοποιήσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και θα αναβαθμίσει την παρουσία της SHIMANO σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Garmin FR family

Energy Races

Triathlon Hellas

Zone3
nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News