Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
04 Νοέ 21 ← πίσω

Φρένο στη συμμετοχή των Λιγνού- Σουβατζόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου από… αεροπορική εταιρεία

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου στο Abu Dhabi. Σε αυτό θα συμμετείχαν όπως είχαν δηλωθεί κανονικά, ο Πανελληνιονίκης στο Παρατρίαθλο, Γεράσιμος Λιγνός, μαζί με τον guide του, τον πρωταθλητή Γρηγόρη Σουβατζόγλου.

 

 

Στα σχέδιά τους δυστυχώς έβαλε φρένο γνωστή αεροπορική εταιρεία η οποία δε δέχτηκε την αποσκευή του ποδηλάτου tandem διότι ήταν μεγαλύτερο από τα όρια που δεχόταν η εταιρεία 0,2 κυβικά μέτρα. Παρότι εξηγήθηκε στην εταιρεία πως η συσκευασία περιέχει ποδήλατο tandem και δεν δύναται να μικρύνει , ότι με τον ίδιο τρόπο έχουν ταξιδέψει άπειρες αποστολές στο παρελθόν και ότι το ταξίδι των αθλητών είναι προκειμένου να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου, η εταιρεία επέμεινε στην αρχική της απόφαση και αρνήθηκαν να δεχτούν τους αθλητές και τις αποσκευές τους. Στη συνέχεια, αφού είχε χαθεί η πτήση των πρωταθλητών μας και ήδη είχαν ταλαιπωρηθεί, δέχτηκαν να ταξιδέψουν έστω και χωρίς το πολύτιμο tandem αναζητώντας λύση για αυτό τους το πρόβλημα όταν έφταναν επιτέλους στο Abu Dhabi, η εταιρεία τους ζήτησε να ξαναπληρώσουν τα εισιτήριά τους! Με όλη την καθυστέρηση οι αθλητές μας είχαν χάσει το classification με αποτέλεσμα βάσει των κανονισμών και να πήγαιναν στον προορισμό τους να μην μπορούν να αγωνιστούν και έτσι αναγκάστηκαν να μην ταξιδέψουν.

 

 

Ο guide του Γεράσιμου Λιγνού και πρωταθλητής στο τρίαθλο, Γρηγόρης Σουβατζόγλου, μας ενημέρωσε πως παρόμοιο περιστατικό έχει ξανασυμβεί, σε πληρώματα tandem τα οποία έχουν βρεθεί στα ελληνικά αεροδρόμια.

 

 

Να σημειωθεί πως ο πρωταθλητής κολύμβησης στην κατηγορία S13 Γεράσιμος Λιγνός, πρόσφατα ξεκίνησε να ασχολείται με το παρατρίαθλο στην κατηγορία PTV2, έχοντας σαν guide τον πολυπρωταθλητή στο τρίαθλο, Γρηγόρη Σουβατζόγλου. Οι 2 τους έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, με μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι στιγμής την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου (περισσότερες πληροφορίες για αυτό μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.trinews.gr/item.php?id=2547).

 

 

Δείτε την ανάρτηση του Γρηγόρη Σουβατζόγλου για το συμβάν:

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News