Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
04 Φεβ 21 ← πίσω

Το πρώτο Powerman Virtual Challenge έρχεται από τις 5 Φεβρουαρίου

Το πρώτο Powerman Virtual Challenge έρχεται από τις 5 Φεβρουαρίου

 

Όπως όλοι, έτσι και οι διεθνείς διοργανώσεις multisports την τελευταία χρονιά έχουν πληγεί από την πανδημία του COVID-19, με όσες πραγματοποιούνται να γίνονται Virtual. Σε αυτές έρχεται να προστεθεί, και το Powerman, με το πρώτο Powerman Virtual Challenge να είναι γεγονός.

Ωστόσο, αυτή η virtual διοργάνωση διαφέρει, καθώς διοργανώνεται με έναν στόχο: να πραγματοποιηθούν συνολικά 10000χλμ τρέξιμο- 60000χλμ ποδήλατο- 10000χλμ τρέξιμο. Αυτή η απόσταση δεν είναι τυχαία, καθώς το άθροισμά της ισούται με 2 φορές τον γύρο της Γης, ή σε δεδομένα Powerman, 1000 Powerman Classics.

Ανεξαρτήτως από την εθνικότητα, την ηλικία, την τοποθεσία ή το προπονητικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι έχεις την ευκαιρία να συνεισφέρεις στη διαδρομή προς τη γραμμή τερματισμού, ανεβάζοντας οποιαδήποτε δραστηριότητα τρεξίματος ή ποδηλάτου (έξω ή και σε προπονητήριο ή διάδρομο) στην πλατφόρμα του Challenge! Δεν έχει να κάνει με τον χρόνο ή την ταχύτητα, ή με το να βγεις πρώτος/η ή τελευταίος/α. Έχει να κάνει με το να είμαστε ενωμένοι με το άθλημα που αγαπάμε, το δίαθλο, και να προσπαθούμε προς έναν κοινό στόχο σαν κοινότητα του Powerman.

 

Πώς δουλεύει:

Πότε;

Το Challenge ξεκινάει από Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, 0:00 και θα διαρκέσει έως τις 5 Μαρτίου, 23:59. Όλες οι δραστηριότητες (τρέξιμο και ποδήλατο) πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός του συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου.

 

Πώς καταγράφεις τη δραστηριότητα;

Μπορείς να την καταγράψεις με smart συσκευές όπως ρολόγια GPS, smart προπονητήρια, κοντεράκια, κλπ. Προτίμησε να ‘σαι συνδεδεμένος με πλατφόρμες όπως το STRAVA, και τις αντίστοιχες εφαρμογές της Garmin, POLAR ή Komoot. Σιγουρέψου πως η δραστηριότητα είναι «Ορατή Δημόσια (visible for public)». Δεν χρειάζεται να έχεις κάνει κάποια εγγραφή, απλά μπαίνεις στο POWERMAN VIRTUAL CHALLENGE και κάνεις upload τα προπονητικά σου χιλιόμετρα.

 

Πιστοποιητικό/ Δίπλωμα συμμετοχής

Εφόσον η δραστηριότητα που ανέβασες επιβεβαιωθεί, μπορείς να κατεβάσεις το προσωπικό σου δίπλωμα με την τωρινή σου συμπληρωμένη απόσταση.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

POWERMAN VIRTUAL CHALLENGE

Ας δούμε πόσο μακριά μπορούμε να τρέξουμε- ποδηλατήσουμε- τρέξουμε μαζί!

 

 

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News