Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
12 Οκτ 20 ← πίσω

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου αλλάζει και επίσημα brand identity σε World Triathlon

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου αλλάζει και επίσημα brand identity σε World Triathlon

  


Από την 1η Οκτωβρίου 2020, η International Triathlon Union (ITU- Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου) συνεχίζει πλέον επισήμως με την καινούρια της ταυτότητα σαν World Triathlon, ακολουθώντας ένα rebrand που προβλέπει πως θα πάει το άθλημα του τριάθλου μπροστά μετά από 31 χρόνια.

 

Η καινούργια ταυτότητα αναπτύχθηκε για να ενισχύσει τη θέση της World Triathlon στο κέντρο της παγκόσμιας κοινότητας του τριάθλου, με το νέο αυτό brand να προέχει μια φρέσκια ώθηση στην αποστολή της να συνεχίσει να αναπτύσσει το άθλημα.

 

«Το μήνυμα πίσω από το νέο όνομα δε θα μπορούσε να ήταν πιο ξεκάθαρο: η World Triathlon αντιπροσωπεύει όλη την κοινότητα των multisports, από αυτούς που κάνουν το πρώτο τους τρίαθλο έως τους Ολυμπιονίκες. Αντιπροσωπεύει όλα όσα πρεσβεύουμε: καινοτομία, φιλοδοξία, συνεργασία και ισότητα και θα συνεχίσει να είναι η κυρίαρχη φωνή που διαμορφώνει και διαδίδει το τρομερά λαμπρό μέλλον του αθλήματός μας,» είπε η πρόεδρος της World Triathlon και μέλος της ΔΟΕ Marisol Casado.

 

 

Τα 3 βέλη με τις 3 κορυφές  τους στο νέο logo αντιπροσωπεύουν τα 9 σημεία της δυναμικής ισορροπίας που όλοι οι τριαθλητές μοιράζονται: Κολύμπι – Ποδήλατο- Τρέξιμο, Νους- Σώμα- Ψυχή, Γη- Αέρας- Νερό, που αντιπροσωπεύονται σε μια παλέτα από μπλε, πράσινο και γαλάζιο (Transition Blue, Lawn Green και Sky Blue) και με τον πλανήτη στην ψυχή του.

 

Να σημειωθεί πως το rebranding αυτό ακολούθησαν και οι 5 ηπειρωτικές ομοσπονδίες αλλάζοντας τα σήματά τους και τις ονομασίες τους, με τη Europe Triathlon (πρώην ETU) να είναι το ακόλουθο:

 


 


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το brand introduction video:

https://www.triathlonlive.tv/videos/world-triathlon-brand-introduction

 

 

 

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News