Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
12 Μάρ 20 ← πίσω

Αναβολή για το Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino - η νέα ημερομηνία

Πριν από λίγο η διοργάνωση του Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 5 Απριλίου, υπό το βάρος των εξελίξεων του Κοροναϊου COVID-19. Ως νέα ημερομηνία ορίστηκε η 25 Οκτωβρίου 2020.
Η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης:


IRONMAN 70.3 Greece – Αναβολή Αγώνα

Ακολουθώντας την κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Υγείας, Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Πολιτισμού και Αθλητισμού, και θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια  της κοινότητάς μας, η IRONMAN® σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές αποφάσισαν να αναβάλουν το IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 5 Απριλίου 2020.


Η νέα ημερομηνία είναι η 25η Οκτωβρίου 2020.


Οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στο IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino θα λάβουν ένα email με περισσότερες λεπτομέρειες.


Στο διάστημα αυτό που η παγκόσμια κοινότητα βιώνει πρωτόγνωρες προκλήσεις ασφάλειας και υγείας, αναγνωρίζουμε ότι η αναβολή αυτή, για λόγους ανωτέρας βίας, προκαλεί απογοήτευση. Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια και η εξασφάλιση νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα θεωρούμε ότι θα ικανοποιήσει όλους όσοι τον περίμεναν.  Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε εκ νέου τους χιλιάδες αθλητές και κοινό στη γραμμή εκκίνησης του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020.


Με εκτίμηση, η ομάδα της IRONMAN Greece.
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News