Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Άρθρα
06 Ιουν 19 ← πίσω

Σκέφτεσαι να κάνεις ένα tattoo με τριαθλητικό θέμα; Διάλεξε σοφά!

Σκέφτεσαι να κάνεις ένα tattoo με τριαθλητικό θέμα; Διάλεξε σοφά!

 

 

Σκέφτεσαι να χτυπήσεις tattoo για τα κατορθώματα σου στο άθλημα; Να μερικές συμβουλές.

 

Είτε για να θυμάται κάποιος έναν τερματισμό στην Kona ή απλά για να δηλώσει απλά  την αγάπη του για το άθλημα, τα tattoos με θέμα τα multisports έχουν περάσει από το μυαλό των περισσότερων τριαθλητών. Σκέφτεσαι να χτυπήσεις κι εσύ ένα τέτοιο tattoo; Ο tattoo artist Jeremy Garett σου δίνει αυτές τις χρήσιμες συμβουλές:

 

Το σχέδιο που θα κάνεις

Λάτρευες κάποια εταιρεία πριν 10 χρόνια, αλλά πήγες να κάνεις το logo της tattoo; Επειδή τα brands αλλάζουν (ενώ τα tattoo όχι), ο Garrett προτείνει να αποφύγεις τα logos και τα ονόματα. Αντί αυτών, βρες έναν tattoo artist που να κάνει custom σχέδια, ο οποίος μπορεί να συνδυάσει τα στοιχεία των multisports σε ένα σχέδιο που περιέχει στοιχεία του χαρακτήρα σου και κάποιο ιδιαίτερο νόημα για σένα.

 

Το μέρος που θα το κάνεις

Παρόλο που πια τα tattoos δεν είναι σημάδι ναυτικών και κατάδικων, αποδοκιμάζονται ακόμα σε αρκετά επαγγέλματα. Ένα tattoo στα χέρια και στα πόδια μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που ντύνεσαι για μια δουλειά – θες να φοράς μπλούζες με μακριά μανίκια ή μακριά παντελόνια κάθε μέρα;

 

Ο καλλιτέχνης που θα στο κάνει

Το να βρεις έναν tattoo artist με δίπλωμα είναι σημαντικό, αλλά είναι απλά το πρώτο βήμα, λέει ο Garrett: «Ένα δίπλωμα tattoo artist σημαίνει ότι ο κάτοχός της τουλάχιστον ξέρει για τα αιμοπεδωμένα παθογόνα και πώς να μην τα διαδίδει, πώς να διατηρεί τις συνθήκες υγιεινής στον χώρο εργασίας του και πώς να αποφύγει τη διασταυρούμενη μόλυνση. Δε σημαίνει υποχρεωτικά ότι είναι καλοί καλλιτέχνες.» Οι περισσότεροι πλέον έχουν συνήθως ένα portfolio της δουλειάς τους online. Περίμενε να δεις τουλάχιστον 10 μεγάλα, καθαρά παραδείγματα της δουλειάς του και ψάξε για συνέπεια. Η τέχνη είναι υποκειμενική οπότε βρες έναν καλλιτέχνη που τα σχέδιά του σου «μιλάνε».

 

Η προσωπική φροντίδα μετά το tattoo

Οι οδηγίες για τη φροντίδα μετά από όταν το κάνεις δεν είναι απλά μια πρόταση – είναι υποχρεωτικές. Η έκθεση στον ήλιο και το νερό μπορούν να καταστρέψουν ένα καινούριο tattoo, οπότε στήσε το προπονητήριό σου και μείνε έξω από το νερό για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

 

 

Πηγή: www.triathlete.com

 Συγγραφέας: Susan Lacke

Μετάφραση/ Επιμέλεια: Μαυρογιάννης Άγγελος

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News