Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
03 Ιουν 19 ← πίσω

Ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης τομεάρχης Aquathlon στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας

Τους υπεύθυνους τομεάρχες (Competition Managers) κάθε αθλήματος ανακοίνωσε σήμερα η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων "Πάτρα 2019", το πρόγραμμα των οποίων περιλαμβάνει και το Aquathlon από τα επιμέρους αθλήματα multisport που καλλιεργεί η Διεθνής Ομοσπονδία Τριάθλου.


Στο αγώνισμα του Aquathlon την ευθύνη του Τομεάρχη ανέλαβε ο πολύπειρος πρωταθλητής των multisports Γρηγόρης Σκουλαρίκης, γνωστός και για τις οργανωτικές του ικανότητες. Υπενθυμίζουμε πως Technical Delegate της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου είναι ο Ανδρέας Γαλανός. 


Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνων "Πάτρα 2019" θα διοργανωθούν από 25 έως 31 Αυγούστου σε τρεις Αγωνιστικές Εγκαταστάσεις στην Πάτρα, φιλοξενώντας έντεκα αθλήματα και περιπου 2.000 αθλητές από 26 χώρες.Αναλυτικά το δελτίο τύπο της οργανωτικής επιτροπής:


OI COMPETITION MANAGERS ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

H Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 ανακοινώνει την πρόσληψη των Τομεαρχών των 11 αθλημάτων (Competition Managers) των Αγώνων της. Πρόκειται για στελέχη με ιδιαίτερα υψηλή εμπειρία στο άθλημά τους και την οργάνωση των αγωνιστικών του εκδηλώσεων, κάποιοι εκ των οποίων, μάλιστα, είναι και εν ενεργεία αθλητές, όπως οι Νίκος Γκουντούλας (Παράκτια Κωπηλασία) και Γρηγόρης Σκουλαρίκης (Aquathlon).

Οι τομεάρχες των αθλημάτων των ΙΙ Μεσογειακών Αγώνων Πάτρα 2019:

BEACH SOCCER Άγγελος Δανιήλ, Τόλης Ματσαρίδης (Αναπλ.)

BEACH VOLLEYBALL Νίκος Σοφιανός, Αλέκος Παρασκευόπουλος (Αναπλ.)

BEACH HANDBALL Γιώργος Μπεμπέτσος, Γιάννης Μεϊμαρίδης (Αναπλ.)

BEACH TENNIS Άρτεμις Θεοδωροπούλου

ΠΑΛΗ ΑΜΜΟΥ -BEACH WRESTLING Γιώργος Καράμπελας

AQUATHLON Γρηγόρης Σκουλαρίκης

ΩΚΕΑΝΙΟ ΚΑΓΙΑΚ -CANOE OCEAN RACING Γεωργία Γρίβα

ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ - ROWING BEACH SPRINT Νίκος Γκουντούλας

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ WATER SKIING Δήμος Αλεξόπουλος

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ -OPEN WATER SWIMMING Νίκος Βασιλείου

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ -FIN SWIMMING Νίκος ΒασιλείουΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ, ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν στην Πάτρα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής (Coordinator Committee) της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), οι Τεχνικοί Επιτετραμμένοι των διεθνών Ομοσπονδιών των 11 αθλημάτων που θα διεξαχθούν στους Αγώνες, καθώς και οι αρχηγοί των αποστολών (Chefs De Missions) των 25 χωρών που θα λάβουν μέρος στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους που θα διεξαχθούν από 25-31 Αυγούστου 2019.

Αναλυτικά, αύριο Τρίτη 4 Ιουνίου στις 10:30 είναι προγραμματισμένη στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής η νέα επιθεώρηση της προετοιμασίας της διοργάνωσης από τη Συντονιστική Επιτροπή (CoCom) της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ). Επίσης, από αύριο Τρίτη 4 έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί επίσημη επίσκεψη των Τεχνικών Επιτετραμμένων των διεθνών Ομοσπονδιών των 11 αθλημάτων των Αγώνων. Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο "Patras Palace" οι κληρώσεις των τουρνουά του Beach Handball και του Beach Soccer στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους.

Την Τετάρτη 5, την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα βρεθούν στην Πάτρα οι αρχηγοί των αποστολών που θα λάβουν μέρος στους Αγώνες για ενημερωτικές συναντήσεις με τα στελέχη και τους ειδικούς της Οργανωτικής Επιτροπής. Πρόκειται επί της ουσίας για ένα ενημερωτικό σεμινάριο που θα γίνει στους αρχηγούς των ξένων αποστολών σε όλα τα θέματα που τους αφορούν και θα πρέπει να γνωρίζουν εν όψει των Αγώνων.

* Οι κληρώσεις του Beach Handball και του Beach Soccer την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 19:00 θα είναι ανοιχτές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι από τις 18:30, θα μπορούν να έχουν και ενημέρωση συνολικά για όλη τη δραστηριότητα του τριημέρου.Περισσότερα διαβάστε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:
https://www.mbgpatras2019.gr/


https://www.mbgpatras2019.gr/cache/files/9ee5224ca6e2db52e929bd98524b9c253e1a8dc3.jpg

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News