Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
30 Μάρ 19 ← πίσω

Σε γερές βάσεις το Ironman Greece με επιχορήγηση 250.000 ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε γερές βάσεις το Ironman Greece με επιχορήγηση 250.000 ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.


Η Πελοπόννησος φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να κρατήσει το Ironman Greece για πολλά χρόνια στην Περιφέρεια της αφού όχι μόνο το στηρίζει ενεργά αλλά το ενέταξε και σε ειδική προγραμματική σύμβαση με επιχορήγηση σχεδόν 250.000 ευρώ.


Στόχος της προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι με βάση το Ironman, η καθιέρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως ιδανικός προορισμός αθλητικών διοργανώσεων διεθνούς κύρους και ως αθλητικός προορισμός καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Για την επίτευξη αυτού του στόχου μάλιστα έχει εγκριθεί κονδύλι 246.760 ευρώ (199.000 + ΦΠΑ) συνολικά με τη μερίδα του λέοντος να διατίθεται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.

Αυτή είναι η καλύτερη εξέλιξη για τους φίλους του τριάθλου που μπορούν πλέον να θεωρούν δεδομένη τη διοργάνωση και τα επόμενα χρόνια στην Πελοπόννησο, αφού αυτή η επιχορήγηση ουσιαστικά εξασφαλίζει την οικονομική βιωσιμότητα της χωρίς μεγάλο οικονομικό ρίσκο για τους διοργανωτές.

Ελπίζουμε πως αυτή η οικονομική επένδυση της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα επεκταθεί και σε περισσότερα αθλητικά προγράμματα με στόχο την γενικότερη αναβάθμιση όλων των διοργανώσεων και κατ' επέκταση του συνολικού αθλοτουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου.

Δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες της προγραμματικής σύμβασης εδώ

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News