Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Άρθρα
19 Μάρ 19 ← πίσω

Denis Sketako: Είναι χαρά μου που θα συμμετάσχω στο 1ο Powerman Greece!

Denis Sketako: Είναι χαρά μου που θα συμμετάσχω στο 1ο Powerman Greece!

 

O Denis Sketako μας έρχεται από την Σλοβενία και είναι ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές που θα βρίσκονται στο Λουτράκι στις 24 Μαρτίου για να συμμετάσχει στο Powerman Greece 2019. O Dennis ήταν το 2016 ο Πρωταθλητής Ευρώπης στο Τρίαθλο μεγάλης απόστασης, ενώ πέρυσι ήταν 5ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου μεγάλης απόστασης. Ας δούμε τι απάντησε σε λίγες ερωτήσεις μας:  

 

 

1. Τι σου αρέσει περισσότερο στα multisport; Σου αρέσει περισσότερο το Δίαθλο ή και άλλοι αγώνες multisport;

Λοιπόν, παρόλο που ξεκίνησα την καριέρα μου στο Ironman, έκανα και Δίαθλο. Αμέσως ήταν μια πρόκληση για εμένα, κάτι ξεχωριστό που έπρεπε να το δοκιμάσω. Ο πρώτος μου αγώνας Διάθλου ήταν το 2018 στο Vejle (Powerman Δανίας). Ο αγώνας ήταν πολύ γρήγορος και δεν είχε ιδέα ότι τα παιδιά (σ.σ. οι αντίπαλοί μου) ήταν τόσο γρήγοροι και δυνατοί. Γενικά μου είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω μεταξύ Διάθλου και Τριάθλου.

 

 

2. Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι, κολύμβηση, ποδηλασία ή τρέξιμο;

Ξεκάθαρα το τρέξιμο!

 


 

3.  Πως ένιωσες όταν έκοψες πρώτος την κορδέλα του τερματισμού το 2016, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τριάθλου Μεγάλης απόστασης;

Είναι μια στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα. Τα τελευταία χιλιόμετρα ήταν τόσο έντονα γιατί ο δεύτερος με κυνήγαγε για μερικά χιλιόμετρα, στο τέλος μας χώρισαν μόνο 20 δευτερόλεπτα. Ήταν μια μεγάλη μάχη και στο τέλος ένα υπέροχο συναίσθημα.

 

 

4.  Τι σε ώθησε να γραφτείς στο Powerman Greece 2019;

Πρώτον διότι αυτή την χρονιά θα ήθελα να τρέξω σε περισσότερους αγώνες Διάθλου, και το Powerman Greece είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.

Δεύτερον γιατί είναι το 1ο Powerman Greece και θα είναι χαρά μου να συμμετάσχω σε αυτή την ιστορική διοργάνωση.

 

 

5.  Τι περιμένεις από το POWERMAN Greece 2019;

Όπως σε κάθε Powerman περιμένω υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και μια ενδιαφέρουσα διαδρομή. Έριξα μια γρήγορη ματιά στην διαδρομή, και τα περισσότερα από 1000μέτρα υψομετρικών σε μια διαδρομή 60χλμ, κάνουν την διαδρομή πολύ πονηρή. Σίγουρα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, ανάμεσα σε μεγάλους αθλητές. Όμως μου αρέσει να συναγωνίζομαι δυνατούς αθλητές και να βελτιώνω την απόδοσή μου!

Περιμένω με ανυπομονησία !  Καλή τύχη σε όλους τους αθλητές !

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News