Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
27 Ιουλ 18 ← πίσω

Το φετινό αναπτυξιακό Camp της ETU στο Λουτράκι

Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου

Δελτίο Τύπου

18.07.2018

 

Το φετινό αναπτυξιακό Camp της ETU στο Λουτράκι

 

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) θα διοργανώσουν το Αναπτυξιακό Camp της ETU για το 2018 (2018 ETU Development Camp), στο Λουτράκι, την εβδομάδα 21-28 Αυγούστου.

Ένα γκρουπ 30 περίπου αθλητών και προπονητών από τις αναπτυσσόμενες Ομοσπονδίες της ETU, όπως η Ε.Ο.ΤΡΙ., θα επιλεχθούν από την ETU και θα συμμετάσχουν σε ένα προπονητικό camp στο Λουτράκι, υπό την επίβλεψη διαπιστευμένων προπονητών της ETU και θα τους προετοιμάσουν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Festival τριάθλου νέων που θα διοργανωθεί στο Λουτράκι 30 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου.

Και σε αυτό το αναπτυξιακό camp, η χώρα μας θα συμμετάσχει με τρεις αθλητές, που θα την εκπροσωπήσουν και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων. Αυτοί οι αθλητές είναι η Μαριλού Καζαμαριώτη, η Robyn Woodgate και ο Louis Woodgate, οι οποίοι θα μαζέψουν πολύτιμες εμπειρίες, αλλά και θα κάνουν το τελικό τους φορμάρισμα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές που θα συμμετάσχουν να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και να ευχαριστηθούν την κάθε στιγμή!Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου

www.triathlon-hellas.com

 

Ακολουθείστε μας

https://www.facebook.com/TriathlonHellas/

 

https://www.instagram.com/Triathlon_Hellas/

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News