Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Βίντεο
23 Μάρ 17 ← πίσω

Η πιο άκυρη προσπέραση σε αγώνα διάθλου...

Στο βίντεο που ακολουθεί, χωρίς κανένα δισταγμό ένας συμμετέχων στον αγώνα Διάθλου της Αρχαίας Ολυμπίας κάνει παράτολμη προσπέραση στο αντίθετο ρεύμα, ενώ από την άλλη έρχεται άλλος αθλητής που για λίγο αποφεύγει τη σύγκρουση. (Το επίμαχο στιγμιότυπο γίνεται στο 20ο δευτερόλεπτο του βίντεο).


Στην επόμενη στροφή και πριν την ολοκλήρωση της ποδηλασίας, ο κριτής του αγώνα σταματάει τον αθλητή για παρατήρηση... Ο αθλητής δεν παραδέχεται το λάθος του και ...ρίχνει το φταίξιμο στη διοργάνωση που δεν είχε κώνους ανάμεσα στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Τον αθλητή υπερασπίζεται η μητέρα του με βασικό επιχείρημα ότι "έχουν πάει σε χιλιάδες πανελλήνια" και ξέρουν καλύτερα ότι εκεί ...έπρεπε να υπάρχουν κώνοι!

Ο κανονισμός για το σκέλος της ποδηλασίας είναι σαφής και απαγορεύει την κίνηση του ποδηλάτη στο αντίθετο ρεύμα για οποιονδήποτε λόγο. (Η διοργάνωση δεν υποχρεούται να έχει κώνους ανάμεσα στα δυο ρεύματα από τη στιγμή που πρόκειται για δημόσιο δρόμο με δυο ρεύματα κυκλοφορίας.)

Τελικά ο αθλητής ακυρώθηκε, όχι μόνο για παράβαση του κανονισμού, αλλά και για αντιαθλητικη συμπεριφορά προς τους κριτές του αγώνα. Προς γνώση και συμμόρφωση ... Σαν αθλητές πρέπει να σεβόμαστε τους κανονισμούς του αθλήματος, και τις υποδείξεις των κριτών. ειδικά όταν είναι για τη δική μας ασφάλεια.


Δείτε το βίντεο:Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Triathlon Hellas

Artemisio Marathon Swim

The Fitness Conference

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News