Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
26 Οκτ 15 ← πίσω

Triathlon 3V - Τεχνική Ενημέρωση ειδικά για τις ομάδες σκυταλοδρομίας

Triathlon 3V - Τεχνική Ενημέρωση ειδικά για τις ομάδες σκυταλοδρομίαςSprint Triathlon 3V στην ολυμπιακή διαδρομή της Βουλιαγμένης
31/10/2015
Δοργάνωση: ΟΑΠΠΑ Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης - Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου


Από τη διοργάνωση του αγώνα, ακολουθεί η τεχνική Ενημέρωση ειδικά για τις ομάδες σκυταλοδρομίας

Στα επιμέρους αγωνίσματα ισχύει ότι και για τους αθλητές του Τριάθλου, αναλυτικά εδώ
http://www.trinews.gr/item.php?id=1295

Σημαντικές επισημάνσεις – διαφοροποιήσεις;

1) Εφόσον έχετε κάνει την ηλεκτρονική σας δήλωση στο παρακάτω link http://www.triathlon-hellas.com/index.php/extensions/to-sprint-triathlon θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη 30/10, ο αρχηγός της ομάδας θα πρέπει να στείλει email vouliagmeni@triathlon-hellas.com δηλώνοντας το όνομα της ομάδας, ονοματεπώνυμο για κάθε μέλος της ομάδας, στοιχεία επικοινωνίας του αρχηγού (τηλέφωνο, διεύθυνση). Ο αρχηγός της ομάδας αυτόματα ορίζεται και το πρόσωπο επικοινωνίας για ότι χρειαστεί.

2) Υπενθυμίζουμε πως το κόστος συμμετοχής στον αγώνα για τις ομαδικές είναι 60 ευρώ για την κάθε ομάδα σκυταλοδροµίας. Η πληρωμή της συμμετοχής θα γίνει κατά την διάρκεια της παραλαβής υλικού, στην γραμματεία της ΕΟΤΡΙ. Όλο το ποσό το πληρώνει ο αρχηγός της ομάδας που παραλαμβάνει και το κοινό αγωνιστικό υλικό και για τους τρεις αθλητές της ομάδας του

3) Η "σκυτάλη" είναι το τσιπ χρονομέτρησης. Ομάδα που οποιοδήποτε μέλος της κινείται ή τερματίζει χωρίς το τσιπ χρονομέτρησης θα ακυρώνεται.

4) Όλες οι αλλαγές σκυτάλης (από κολύμπι σε ποδηλασία και από ποδηλασία σε τρέξιμο) γίνονται εντός περιοχή αλλαγών δίπλα στο ποδήλατο του ποδηλάτη της ομάδας με τον κάθε αθλητή να περνάει το τσιπ της ομάδας στο αριστερό πόδι του επόμενου.

5) Ο ποδηλάτης τοποθετεί τα μικρά αυτοκόλλητα με τον αριθμό στο κράνος, εμπρός, αριστερά δεξιά και το μεγάλο αυτοκόλλητο στο παλουκόσελο του ποδηλάτου. Ποδηλάτης ομάδας που κινείται χωρίς αριθμούς θα βγαίνει εκτός αγώνα.

6) O ποδηλάτης σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ καβαλάει ποδήλατο εντός περιοχής αλλαγών, όπως προβλέπεται και από τους κανονισμούς του ατομικού.

7) Το bib (αριθμό) τον φοράει μόνο ο δρομέας της ομάδας στο τελευταίο σκέλος. Ο αριθμός πρέπει να είναι εμφανές σημείο στο μπροστινό μέρος του σώματος του και οφείλει να τερματίσει με αυτόν.


Καλή Επιτυχία!* Ακολουθείστε τη διοργάνωση στα social media για άμεση ενημέρωση

Facebook: https://www.facebook.com/3Vtriathlon

Instagram: https://instagram.com/triathlon_3v/

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News