Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
27 Μάρ 21
Μόλις 9 σύλλογοι ψήφισαν στις εκλογές της Ε.Ο.Μο.Π – Γενικευμένο Βατερλώ Αυγενάκη στις εκλογές των αθλητικών ομοσπονδιών
Η ομοσπονδία που υποτίθεται θα έσωζε το τρίαθλο, αλλά και το ράγκμπι λιγκ το οποίο επίσης έχει υπαχθεί σε αυτή, η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου (Ε.Ο.Μο.Π), έκανες τις εκλογές της το περασμένο σαββατοκύριακο για την ανάδειξη νέας διοίκησης με μόλις 9 σωματεία
07 Σεπ 20
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μας τρολάρει, δεν εξηγείται αλλιώς...
Έτσι, με όλη αυτή του τη συμπεριφορά και την αντίληψη που δείχνει να έχει για τον αθλητισμό, είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως έχει επάξια κερδίσει το ρόλο του στον χώρο, σαν ένας Υφυπουργός Αθλητισμού για τις γιορτές και τα πανηγύρια. Ίσως πάλι το Υπουργείο Τουρισμού να του ταίριαζε και πιο πολύ...
21 Αυγ 20
Τιμωρία από την ΕΦΙΠΗΔ στον πρώην Πρόεδρο της ΕΟΜοΠ Τάσο Πανταζίδη
Σε αυτούς τους ανθρώπους ουσιαστικά η ΓΓΑ παρέδωσε το Τρίαθλο μετά την αφαίρεση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από την Ε.Ο.ΤΡΙ. και από αυτούς περίμεναν κάποιοι καλοθελητές ότι θα αναπτυχθεί το άθλημα.
17 Οκτ 19
Νόμιμη η νέα διοίκηση στην Ε.Ο.Μο.Π. - Απορρίφθηκε η προσφυγή Πανταζίδη
Νόμιμη και με βούλα του Πρωτοδικείου σήμερα ανακηρύχθηκε η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου με Πρόεδρο τον Βελισσάριου Τρομπούκης, ο οποίος ήταν Γενικός Γραμματέας στην προηγούμενη διοίκηση.
27 Σεπ 19
Μπουμ!!! Νέα διοίκηση στην Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου!
Όπως μας ενημέρωσαν αξιόπιστες πηγές της ίδιας της ΕΟΜοΠ, η πλειοψηφία των μελών της του ΔΣ της ΕΟΜoΠ κατέθεσε μομφή εναντίον του (πρώην) προέδρου Τάσου Πανταζίδη για οικονομικά θέματα με αποτέλεσμα να τον καθαιρέσει από τη θέση του και να γίνει αναδιάρθρωση του ΔΣ.
04 Σεπ 19
Απύθμενο θράσος ή απλά άρχισαν τις κωλοτούμπες και πουλάνε μοντέρνα τρέλα;
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το αγώνισμα του Aquathlon στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας με τη συμμετοχή τριών Ελλήνων αθλητών της Ε.Ο.ΤΡΙ. Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε παράλληλα ανακοίνωση της Ε.Ο.Μο.Π. η ανέφερε πως πως δήθεν οι αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες χάρη στις δικές της προσπάθειες.
11 Απρ 19
Η Ε.Ο.Μο.Π. ανακοινώνει αγώνα πρόκρισης για διεθνή διοργάνωση που δεν μπορεί να δηλώσει αθλητές!
Το είδαμε και αυτό, η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου (Ε.Ο.Μο.Π.) δια μέσου της εταιρίας με την οποία συνεργάζεται να ανακοινώνει αγώνα πρόκρισης για μια διοργάνωση στην οποία δεν μπορεί να δηλώσει αθλητές!
03 Ιαν 19
Βρίσκουν τον προσανατολισμό τους στην Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου
Ευχάριστα νέα για τους απανταχού φίλους του πολυαθλητισμού στην Ελλάδα καθώς οι συριζαίοι σύντροφοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (ΕΟΜοΠ) φαίνεται πως βρήκαν επιτέλους τον προσανατολισμό τους.
11 Ιαν 16
Προσεχώς ... Ironman Pentathlon!
Εμείς αντιμετωπίζουμε με πολύ χιούμορ την ιδέα και τη στήριξη κάποιων να ενταχθεί το Τρίαθλο στην ομοσπονδια μοντέρνου πεντάθλου.
Σελίδα:  1 | 
Athens Marathon EXPO

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News