Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Ενημέρωση
11 Μαϊ 21
Επαναλειτουργούν από Τρίτη 11 Μαΐου για το κοινό τα Κολυμβητήρια του Δήμου Αθηναίων
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), προχωρά από την Τρίτη 11 Μαΐου  στην επαναλειτουργία για το κοινό όλων των  κολυμβητηρίων του. Συγκεκριμένα τα κολυμβητήρια Σεράφειο, Γουδή, Γκράβας και Κολοκυνθούς θα είναι προσβάσιμα για τους αθλούμενους.
05 Απρ 21
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. είναι αυτοί που έχασαν στον αθλητισμό
Κίνημα Αλλαγής
Παρά τις μεθοδεύσεις, την ενεργοποίηση όλου του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ, Βουλευτών, Περιφερειαρχών, Δημάρχων, Στελεχών, ταξιμάτων και δώρων, αλλά και του Γραφείου του Πρωθυπουργού, τα Σωματεία άντεξαν και ψήφισαν υπέρ της αυτονομίας του Αθλητικού Κινήματος.
18 Φεβ 21
ΚΙΝ.ΑΛ: «Ο επικίνδυνος Λευτέρης Αυγενάκης ευτελίζει ξανά τις δημοκρατικές διαδικασίες στις Αθλητικές Ομοσπονδίες»
Κίνημα Αλλαγής
Ο επικίνδυνος Λευτέρης Αυγενάκης ευτελίζει ξανά τις δημοκρατικές διαδικασίες στις Αθλητικές Ομοσπονδίες, με την ανοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη! Δεν μας εκπλήσσει πια η οποιαδήποτε παρέμβαση.
15 Δεκ 20
Τα ρολόγια Suunto 9, Suunto 5 και Suunto 3 διαθέτουν πλέον Ελληνικό μενού!

Αυτό που περίμεναν οι fans της Suunto στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός! Από την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 θα είναι διαθέσιμο το νέο software update για τα μοντέλα Suunto 9, Suunto 5 και Suunto 3. Αυτό πού είναι για τη  χώρα μας σημαντικό είναι ότι πλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής σαν γλώσσα του ρολογιού τα Ελληνικά!

14 Δεκ 20
Αυγενάκης, εκτελεστικός βραχίονας Μητσοτάκη: «Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω»
Κίνημα Αλλαγής
Κάθε τρεις και λίγο ο Υφυπουργός φέρνει μια τροπολογία για τον Αθλητισμό, σε άσχετα Νομοσχέδια, συνεχίζοντας την τραγωδία που έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο Σωματεία, Ενώσεις και Ομοσπονδίες, με την έγκριση Μητσοτάκη.
14 Δεκ 20
Χάρισε και εσύ ένα Χαμόγελο στα Παιδιά…
Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι αδιαμφισβήτητα η γιορτή των παιδιών. Δώρα, χαμόγελα και μια αγκαλιά συνθέτουν αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα. Κάποια παιδιά όμως χρειάζονται την στήριξή μας.
01 Δεκ 20
Απολογισμός Δράσης Weswim : 10Km κολύμπι για “Παραλίες Καθαρές, Χωρίς Αποτσίγαρα”.

Το Σαββατοκύριακο 28&29 Νοεμβρίου,  στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων, το Weswim πραγματοποίησε μια πρωτότυπη Πανευρωπαϊκή δράση. Παρακίνησε εκατοντάδες κολυμβητές σε όλη την Ελλάδα να κολυμπήσουν  10km (η μικρότερη συμβολική απόσταση) στις Ελληνικές θάλασσες,  καθαρίζοντας στον τερματισμό Αποτσίγαρα από τις ακτές.

30 Νοέ 20
Να παραιτηθεί ο Αυγενάκης - κάποιος να του πει πως χωρίς σωματεία δε θα υπάρχει ο Αθλητισμός και η καρέκλα που κάθεται!
Κίνημα Αλλαγής
Συνέντευξη «The Socialist» και τον Άγγελο Γαβρή παραχώρησε ο Θανάσης Ζαννιάς, Γραμματέας του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής. Μίλησε για όλους και για όλα, την πανδημία, το μέλλον του αθλητισμού, την στάση του Κινήματος Αλλαγής και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ ιδιαίτερος λόγος
28 Νοέ 20
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων/10km Weswim Marathon clean Action
Στα πλαίσια του καλέσματος του ΕΟΑΝ (Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης) για διοργάνωση δράσεων στην Ευρωπαική Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (EWWR),  το Weswim προτρέπει σε συμμετοχή των κολυμβητών  στις 28&29/11, σε  έναν πρωτότυπο Χειμερινό Κολυμβητικό Μαραθώνιο 10km
03 Νοέ 20
Σε παραλήρημα ο Αυγενάκης! Σε αδιέξοδο ο Αθλητισμός με την ανοχή Μητσοτάκη!
Ανακοίνωση Τομέα Αθλητισμού Κινήματος Αλλαγής
Αφήσαμε να περάσει η Εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, για να απαντήσουμε στο δελτίο τύπου του «γραφικού» πλέον Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που εκδόθηκε την 26η/10/2020, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου. Δεν τον φώτισε ο Άγιος Δημήτριος μπας και ξεφύγει από τις εμμονές του.
19 Οκτ 20
Δελτίο τύπου Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου ΑμεΑ. Τυμπακι 2020

10-11/10 Στο Τυμπάκι της Κρήτης διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου ΑμεΑ ( ΦΑΙΣΤΟΣ UCI CUP ). Έλαβαν μέρος 53 αθλητές απο ολη την Ελλάδα και υπήρξαν δυο συμμετοχές απο Αυστρία ( ABLINGER WALTER παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία Η3- κατηγορία χειρήλατο λόγω αναπηρίας κάτω άκρων )και από Ρουμανία ( MATICAN THEODOROR κατηγορία Τ2 με τρίκυκλο με κινητική αναπηρία ). 

18 Οκτ 20
Το κουβάρι «ξετυλίγεται». Διαπλοκή Αυγενάκη
Κίνημα Αλλαγής
Με συνεχείς ανακοινώσεις, επί ένα χρόνο, ο Τομέας Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας ακόμη και την απομάκρυνση του από την Κυβέρνηση.
21 Σεπ 20
Ανακοίνωση Τομέα Αθλητισμού Κινήματος Αλλαγής - Το κατ΄ όνομα Αθλητικό Νομοσχέδιο Αυγενάκη δίχασε τον Αθλητισμό
Με προπληρωμένα συμβόλαια και με εκτελεστικό βραχίονα τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκτέλεσε συγκεκριμένους στόχους με την ψήφιση του κατ΄όνομα Αθλητικού Νομοσχεδίου.
17 Σεπ 20
Δήμος Αθηναίων: Αναβατόρια τελευταίας τεχνολογίας για άτομα με κινητικά προβλήματα στα κολυμβητήρια Γουδή και Κολοκυνθούς
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξή του στους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα φρόντισε να εξοπλίσει τα κολυμβητήρια Γουδή και Κολοκυνθούς με αναβατόρια τελευταίας τεχνολογίας καθώς και με δύο καινούργια αναπηρικά αμαξίδια.
16 Σεπ 20
Εγκρίσεις Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για 4 διοργανώσεις της Active Media Group
Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2020 – Η Active Media Group συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της στο sports production, αναβίωσε μετά από 2.500 χρόνια τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, σε μια διοργάνωση που καινοτόμησε  με τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που εφάρμοσε.
βλέπετε 1 έως 15 από 407
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  τελευταία σελίδα
Astroman bike pure BikeMe GU Multisport Naxathlon Pearl Izumi Spetsathlon Sportsbox Three Level Power Transition Sports XTERRA Δημακη ΕΟΤΡΙ Καλαματα Κρομμύδας Κωτσιοπουλος Πανελληνιο Πρωταθλημα Ροδος Σκουλαρικης Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News