Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Φωτογραφίες
14 Φεβ 18
Φωτογραφίες! Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου - Energy Duathlon Championship 2018
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου - Energy Duathlon Championship 2018 , την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στο Λουτράκι. Μεγάλοι νικητές του αγώνα και πρωταθλητές Ελλάδος στο Δίαθλο για το 2018 αναδείχθηκαν για ακόμα μια χρονιά ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης και η Ντενίζ Δημάκη.
11 Αυγ 17
Φωτογραφίες! Energy Duathlon Karpenissi 2017
Η αυθεντική εμπειρία διάθλου επέστρεψε στο Καρπενήσι την Κυριακή 30 Ιουλίου, με διοργανωτές το Δήμο Καρπενησίου, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
14 Μάρ 17
Φωτογραφίες, Δίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας 2017
Με απόλυτη επιτυχία και ανοιξιάτικο κλίμα διεξήχθη χτες, Κυριακή 12/03, το Δίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας 2017 & παράλληλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου Εφήβων/Νεανίδων, Παίδων/Κορασίδων, Παμπαίδων/Παγκορασίδων 2017, μια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Ναυτικού Ομίλου Κυπαρισσίας.
13 Φεβ 17
Φωτογραφίες, Energy Duathlon Championship & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2017
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Energy Duathlon Championship & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2017 , την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο Λουτράκι. Δείτε μερικές φωτογραφίες από τον αγώνα * credits: Γιώργος Σπύρος - Energy Photos.
09 Αυγ 16
Energy Duathlon Karpenissi 2016, Φωτογραφίες
Μερικές όμορφες εικόνες από το Energy Duathlon Karpenissi 2016 που διεξήχθη στις 31 Ιουλίου.
15 Φεβ 16
Energy Duathlon Attiki & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2016
Γιώργος Σπύρος
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χτες στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Κωπηλατοδρομίου Σχινιά το 1o Energy Duathlon Attiki και παράλληλα το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου με συνδιοργανωτές την Energy Races και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου.
03 Μάρ 15
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2015, Φωτογραφίες
Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή στην Κυπαρισσία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2015, όλων των κατηγοριών και παράλληλα αγώνας διάθλου ανοιχτής συμμετοχής. Μεγάλοι νικητές αναδείχτηκαν οι συνήθεις ύποπτοι του αγωνίσματος, ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης και η Ντενίζ Δημάκη.
18 Μάρ 14
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2014, Φωτογραφίες
Γιώργος Σπύρος
Ο πρώτος αγώνας της Transition Sports για το 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα Κυριακή 16.03.2014 στον Σχινιά και όπως αναμενόταν από ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου με 195 δηλωμένες συμμετοχές η δράση ήταν έντονη και ο συναγωνισμός καταιγιστικός.
30 Μάρ 13
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2013, Φωτογραφίες
Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή (24/3) στον Σχινιά το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου. που συνδιοργανώθηκε από την ΕΟΤΡΙ και την Transition Sports. Μεγάλοι νικητές του αγώνα ήταν ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης στους άνδρες και η Ντενίζ Δημάκη στις γυναίκες.
22 Ιαν 13
1ος Αγώνας Ορεινού Διάθλου & τρεξιματος Σάμου
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αγώνας ορεινού διάθλου και ορεινού τρεξίματος που διοργάνωσε ο Ε.Ο.Π.Σ. Σάμου.
16 Μάρ 12
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου 2012
Για άλλη μια χρονιά διεξήχθη με επιτυχία στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δίαθλου. Παρά τις δυσοίωνες καιρικές προβλέψεις η διοργάνωση σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών ειδικά στην όπεν κατηγορία που ήρθαν να αγωνιστούν πολλοί αθλητές.
28 Φεβ 12
1ο Κύπελλο Διάθλου, Κυπαρισσία
Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην Κυπαρισσία το 1ο Κύπελλο Διάθλου με διοργανωτή τον τοπικό Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας και υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Τρι. Αυτός ήταν ο πρώτος φετινός αγώνας στην επαρχία σε μια χρονιά που ελπίζουμε να γίνει αρχή αποκέντρωσης.
27 Φεβ 12
1ο Κύπελλο Διάθλου, Κυπαρισσία, Τα παιδιά
Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην Κυπαρισσία το 1ο Κύπελλο Διάθλου με διοργανωτή τον τοπικό Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας και υπό την Αιγίδα της Ε.Ο.Τρι. Αυτός ήταν ο πρώτος φετινός αγώνας στην επαρχία σε μια χρονιά που ελπίζουμε να γίνει αρχή αποκέντρωσης.
31 Ιαν 12
1η Διαθλητική Συνάντηση Φίλων Τριάθλου

Τα πράγματα είναι απλά όταν υπάρχει θέληση. Όλοι συνεργάζονται και γίνεται στήνεται με επιτυχία ένας πολύ όμορφος αγώνας. Το αθλητικό σωματείο “Ολύμπιοι” με τη συμπαράσταση της εθελοντικής ομάδας “φίλοι του τριάθλου” και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου διοργάνωσαν με επιτυχία την “1η διαθλητική συνάντηση” της χρονιάς στον χώρο του κωπηλατοδρόμιου του Σχινιά.

30 Οκτ 11
1ο Δίαθλο "ΛΙΜΝΗ ΑΝΤΙΝΙΩΤΗ"
βλέπετε 1 έως 15 από 17
Σελίδα:  1 |  2 | 
Authentic Marathon Swim

Triathlon Hellas

nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News