Αρχική Ενημέρωση Αγώνες Αποτελέσματα Άρθρα Προϊοντα & Υπηρεσίες Φωτογραφίες Βίντεο
High5 NSCoaching Kasimis Training X-treme Stores Top Cycles Triathlon
Αγώνες
10 Σεπ 17 ← πίσω

Corfu Triathlon1, Κέρκυρα (ακυρώνεται)

Ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου σχετικά με τον διεθνή αγώνα Τριάθλου, Triathlon1-Corfu


Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), βρίσκεται στην δυσάρεστο θέση να ανακοινώσει την ακύρωση του διεθνούς αγώνα Triathlon1-Corfu, που είχε προγραμματιστεί για τις 10/9/2017 στην πόλη της Κέρκυρας, εξαιτίας της μη ανταπόκρισης του Δήμου Κερκυραίων στις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει και αφορούσαν το μέρος της συμμετοχής του στην διοργάνωση του αγώνα. Η ακύρωση του αγώνα αυτού γίνεται με αποκλειστική ευθύνη και υπαιτιότητα του Δήμου Κερκυραίων που μέχρι σήμερα λιγότερο απο 50 ημέρες πρίν τον αγώνα, δεν έχει κάνει τίποτα!


Η Ε.Ο.ΤΡΙ., θεωρεί τουλάχιστον ερασιτεχνική την όλη διαχείριση ενός τόσο σοβαρού διεθνούς αθλητικού γεγονότος απο μέρους του Δήμου Κερκυραίων και επειδή δεν επιθυμεί να βλαφθεί περισσότερο το άθλημα απο την μη διαχείριση που κάνει ο Δήμος, αποφάσισε εκτός της ακύρωσης του αγώνα, να εξαιρέσει την Κέρκυρα απο μελλοντικό σχεδιασμό διεθνών η εθνικών διοργανώσεων Τριάθλου, θέλοντας να προστατέψει το κύρος του αθλήματος.


Με τιμή

Ε.Ο.ΤΡΙΑΘΛΟΥ


-------

Το Triathlon1 πάει Κέρκυρα στις 10 Σεπτεμβρίου

 

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Κέρκυρας με χαρά ανακοινώνουν τη διοργάνωση αγώνα τριάθλου στις 10 Σεπτεμβρίου στην Κέρκυρα.

 

Η Κέρκυρα θα έχει την τιμητική της, καθώς θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά αγώνα τριάθλου και μάλιστα αυτός θα είναι της σειρά Triathlon1 , υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, με διεθνείς προδιαγραφές επιπέδου ITU, όπως μόνον το τεχνικό επιτελείο της Ε.Ο.ΤΡΙ. μπορεί να διασφαλίσει.

 

Οι αγώνες θα είναι ανοιχτοί σε όλους τους αθλητές και αθλούμενους στις κατηγορίες των Age Group, ενώ το πρόγραμμα θα περιλάμβανει επίσης αγώνα Σκυταλοδρομίας Τριάθλου (Triathlon Relay) και Aquathlon (Κολύμβηση+Τρέξιμο), για τους λιγότερους έμπειρους φίλους των multisports που θέλουν να συμμμετέχουν ενεργά.

 

Με μεγαλοπρεπή παλάτια, φρούρια, ρομαντικά καντούνια, τοξωτές στοές, απίθανες παραλίες, μοναδική γαστρονομία, τώρα και με το δικό της Τρίαθλο, η γαλαζοαίματη Κέρκυρα σας περιμένει το σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου να την κατακτήσετε!

 

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τους αγώνες.

 

Ακολουθείστε την διοργάνωση στα social media

 

Facebook https://www.facebook.com/Triathlon1Hellas/

 

Instagram https://www.instagram.com/triathlon1hellas/

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Garmin FR family

Energy Races

Triathlon Hellas

Zone3
nutrinews

Το trinews.gr είναι ένα portal αφιερωμένο στο τρίαθλο, με ειδήσεις, αγώνες και άρθρα - Όροι Χρήσης - Επικοινωνία: info [at] trinews [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - FitnessPulse.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News